Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Laseren op hout

We hebben een groot assortiment in verschillende houtproducten waar wij foto’s, spreuken en logo’s op kunnen laseren.

U kunt uw foto’s, gepersonaliseerde teksten en logo’s bij ons op hout laten laseren of u kunt een keuze maken uit de standaard teksten op de website.

Mogelijke producten:

Laseren op houtschijven

Onze natuurlijke houtschijven worden ook veel gebruikt om teksten op te laseren. U kunt uw eigen maat kiezen met doorsnede van 4cm tot 25cm.

Verschillende mogelijkheden voor gepersonaliseerde houtschijven:

  • Huisnummerbord
  • Geboorteschijf
  • Huwelijksbord
  • Gedenk schijf
  • Sleutelhanger
  • Relatiegeschenken
  • Tekst, logo of foto

Huisnummerbord laseren

In het assortiment vindt u huisnummerborden. Dit zijn natuurlijke houtschijven met daarop uw huisnummer en eventueel namen.

Gelaserde geboorteschijf

U kunt bij ons een geboorteschijf laten laseren. Bijvoorbeeld als cadeautje wanneer er een baby is geboren, of voor u zelf van uw eigen kinderen. Ook deze schijven zijn weer geheel natuurlijk. Op de geboorteschijven kunt u verschillende teksten inclusief de naam, datum, gewicht en de tijd van geboorte van het kindje bij ons laten laseren.

Gelaserde Huwelijksborden

In ons assortiment verkopen wij ook huwelijksborden. Dit kunnen ringenhouders zijn, dit is een houtschijf met daarop de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en een plaats waar de ringen ingelegd of bevestigd kunnen worden aan touw.

Een andere mogelijkheid voor de huwelijksborden is op dezelfde wijze als het geboortebordje maar dan met twee namen, datum en eventueel de plaats, de tijd en een tekst, bijvoorbeeld “ja” of “yes i do”

Gedenkschijf laten laseren

Een andere mogelijkheid om op hout te laseren is een gedenkschijf. Hiermee bedoelen wij een schijf voor overledenen. U kunt bij ons een foto, de geboortedatum en de datum van overlijden doorgeven. Wij laseren deze vervolgens op een houtschijf. De gelaserde houtschijven worden bij ons na het laseren behandeld met een beits laag zodat de schijf ook voor buiten kan worden gebruikt, bijvoorbeeld als grafstukje.

Naast de gedenkschijf zijn we de laatste tijd ook bezig met schijfjes voor bij een uitvaart. Kleine schijfjes met daarop bijvoorbeeld een kleine groet geschreven door de overledene zelf of een typisch zinnetje van hem of haar. Dit is een mooi idee als herinnering om te geven bij een uitvaart aan de nabestaande, vrienden en kennissen van de overledene.

 

 

Gelaserde sleutelhangers

Op de website vindt u verschillende sleutelhangers met daarop teksten zoals “juf” “mama”  “opa” of een afbeelding van een hartje. Deze sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook met gepersonaliseerde teksten of afbeeldingen. Ook deze kunnen eventueel worden behandeld met beits zodat ze zo mooi mogelijk blijven.

Relatiegeschenken laten laseren

In onze webshop vindt u onder het kopje “relatiegeschenken” verschillende geschenken. Een van de mogelijkheden is de wijndoos met een gepersonaliseerde tekst. Een andere mogelijkheid is een houten kistje met daarop een gelaserde tekst, logo of foto. De maten van dit kistje zijn: B57 cm x L35 cm x H25 cm.

Net zoals bij alle andere producten kunt u ook bij het kistje uw foto, logo of gepersonaliseerde tekst via info@decoratietakken.nl aan ons doorgeven.

Gelaserde foto’s, logo’s of gepersonaliseerde teksten

   

U kunt bij ons ook alleen een spreuk, logo of foto op hout laten laseren. Alle teksten, logo’s en foto’s zijn mogelijk. De maten gaan van 3 cm tot 25 cm. Voor eigen teksten, logo’s, foto’s of eventuele vragen kunt u een mailtje sturen naar info@decoratietakken.nl

Gepersonaliseerde wijndoos

In de webshop op decoratietakken.nl vindt u een wijndoos, met de maten: L35cm x B10cm x H10cm. Hierop kunt u de standaard tekst “hartelijk gefeliciteerd” laten laseren, maar ook kunt u via een email: info@decoratietakken.nl een eigen tekst, foto of logo aan ons doorgeven, dan laseren wij deze op de wijndoos en sturen wij hem naar u op of kunt u hem zelf op komen halen.

Houten harten met gelaserde tekst

In ons assortiment verkopen wij verschillende soorten harten. Deze harten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren.

Op deze harten kunnen wij ook teksten laseren. Zo vindt u in de webshop al verschillende standaard teksten zoals “Dream big”, maar ook op deze harten kunnen wij uw gepersonaliseerde teksten laseren. De harten waarop u uw tekst kunt laten laseren zijn de kleur bruin en zijn mogelijk in maten met een doorsnede van 10 en 15 cm.

Gelaserde geboortekaartjes 

Een van onze nieuwste producten zijn de geboortekaartjes. Bent u op zoek naar een origineel idee voor u pasgeboren baby? Dan hebben wij in plaats van een geboortekaartje een geboorteplankje. Op een dun plankje van 15cm bij 10cm kunnen wij uw zelf ontworpen geboortekaartje laseren. Ook super leuk om te versturen!

Voor voorbeeld kunt u een kijkje verder nemen in de webshop.

Op eigen producten laten laseren

Eventuele eigen producten laten laseren zou ook mogelijk zijn, dit ligt geheel aan de vorm, structuur en de maat van het houten product. Een plank is bijvoorbeeld mogelijk tot een lengte van 40 cm en een breedte van 30 cm. Andere voorbeelden van mogelijkheden zijn houten kralen, broodplanken of misschien zelfs een deegroller.

Voor uw eigen producten kunt u contact opnemen via het emailadres of eventueel via de telefoon, nummer: 0495 796 003

Hiermee kunnen wij niet garanderen dat ieder product mogelijk is om op te laseren.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Kapstok”

Heel blij met de berkenhouten kapstok die ik besteld had. Hij us precies akk ook s op de afbeelding

Miranda Roest

De Kwakel (Nederland), 21-05-2024

“Super blij mee”

Allereerst vond ik het fijn dat de manier van bestellen zo eenvoudig is. Niet te moeilijk en dat is fijn! De levering was heel snel en netjes! Net als het plaatsen ervan. Super blij mee en zeker aan te raden!

Aimée

Spijkenisse (Nederland), 09-05-2024