Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Zijden bloemen

Wil je zijden bloemen kopen? Door de hoge kwaliteit van onze zijden bloemen zijn deze niet meer van echt te onderscheiden. Ze hebben geen water nodig en zullen niet verwelken of verkleuren, hierdoor heb je geen omkijk meer naar je planten.

Diverse kunstbloemen

Kunstbloemen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Ons assortiment bestaat alleen uit kunstbloemen van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt in ons assortiment de volgende categorieën vinden:

Daarnaast vind je ook verschillende soorten kunsttakken en kunstplanten ons assortiment.

Alle zijden bloemen worden door onze stylistes zorgvuldig uitgekozen, daardoor ben je verzekerd van de mooiste exemplaren. De diverse bloemen zijn los te verkrijgen of als boeket. Staat je gewenste bloem niet in onze webshop? Neem dan contact met ons op.

Zijden bloemstukken

Je kunt de zijden bloemen ook gebruiken voor het maken van bloemstukken en boeketten. Door verschillende kunstbloemen en siertakken te combineren maak je al snel de mooiste creaties. Doordat de bloemen niet verkleuren of verwelken kun je langer genieten van je eigengemaakte bloemstuk. Heb je geen inspiratie of wil je je laten inspireren? Kom dan langs in onze showroom.

Zijden bloemen online bestellen

Je bestelt de zijden bloemen gemakkelijk online bij ons. Maak je keuze uit ons uitgebreid assortiment en geniet van de nieuwe kleur en sfeer in je omgeving. Je kunt gemakkelijk en veilig online afrekenen met diverse betaalmogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op of bezoek onze showroom, die elke zaterdag geopend is.

Meer weten over de verzendkosten van je bestelling? Of wil je jouw bestelling liever af komen halen in onze showroom? Bezoek onze Verzenden & Betalen-pagina.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Heel bijzonder!”

Product keurig ingepakt en snel verzonden. Het blijft een natuurproduct, dus het is altijd maar de vraag hoe gekromd de trapleuning is. Wij kozen voor de meest rechte en dat is best aardig gelukt. Wij zijn er heel erg blij mee!

Dennis Westerhout

Vlaardingen (Nederland), 29-02-2024

“Boomstam roomdevider”

Heel blij met de boomstam roomdevider! Bij ontvangst bleek de constructie veel massiever dan verwacht en dat was een aangename verrassing. Echt een aanrader en een sfeermaker in huis.

Nancy

Bleiswijk (Nederland), 29-02-2024