Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Krabpalen

Houten krabpalen handgemaakt voor uw kat om op te spelen, stoeien en krabben.

Lengte

Breedte

Hoogte

Prijs

Houtsoort

Kleur

Aantal lichtpunten

Diameter

Diameter houtschijf

Houtsoort schijf

Houtsoort stammen

Ophanging

Flessendrager

Ligplek

Materiaal

Kleur lampenkap

Aantal haken

Kapstok haak

Kapstok voet

Soort trapleuning

Houten krabpaal kopen

Het krabben van katten is natuurlijk en onvermijdbaar gedrag wat niet af te leren is. Een krabpaal voor je kat is daarom noodzakelijk, want je wilt niet dat je kat gaat krabben aan de bank. Een krabpaal staat vaak in het zicht, waardoor het belangrijk is dat de krabpaal er leuk uitziet en bij het interieur past. De houten krabpalen van Decoratietakken worden met de hand gemaakt en zijn een leuke aanwinst voor uw poes om op te stoeien, spelen en krabben.

De functies van een natuurlijke krabpaal

Een goede krabpaal heeft, buiten dat een poes erop kan stoeien en spelen, meerdere functies. Een krabpaal zorgt voor lichamelijke beweging van katten, verzorgd de nagels en is een fijne plek voor uw kat om te slapen. Alle krabpalen van Decoratietakken hebben opstapplankjes en ligplanken. Bij Decoratietakken heb je de keuze om krabstof op de plankjes te laten bevestigen, dit kan bij iedere krabpaal.

Unieke boomstam krabpalen voor uw kat

Onze unieke boomstam krabpalen voor katten worden gemaakt van natuurlijke houtsoorten, zoals berkenstammen en brocante stammen. Doordat de houten krabpalen worden gemaakt van echte bomen is iedere krabpaal uniek. Naast houten krabpalen verkoopt Decoratietakken ook talloze andere houten decoratie.

Bestel uw krabpaal online bij Decoratietakken

Decoratietakken heeft een groot assortiment aan krabpalen van hout. Alle krabpalen zijn uniek en milieuvriendelijk geteeld. De krabpalen van Decoratietakken worden compleet gemonteerd geleverd. Zit uw maat krabpaal er niet tussen of zijn de krabpalen niet helemaal wat u zoekt? Vraag naar de mogelijkheden via info@decoratietakken.nl. We denken graag met u mee.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Tevreden met de kwaliteit”

Tevreden met de kwaliteit

Van rijn

, 15-09-2021

“Een echt gevoel van moeder aarde in huis”

Geweldig Mooi geleverd, ben superblij Een echt gevoel van moeder aarde in huis

Leonie

Oploo , 14-09-2021