Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Voor bedrijven

Ons hart gaat sneller kloppen van op maat gemaakte decoraties. Naast het online aanbod via onze webshop, bieden we onder de naam Knoops Branch & Tree Design ook maatwerk voor bedrijven, horeca en evenementen.

We creëren al ruim 20 jaar unieke, handgemaakte decoraties. Dit doen we onder andere voor restaurants, winkels, kantoren en evenementen. In de loop der jaren zijn we al op vele plaatsen geweest om verschillende bedrijven te helpen met het realiseren van hun specifieke ideeën en wensen, zowel grote als kleine projecten.

Van een opvallend bloemstuk of bloesemboom als eyecatcher, tot een complete geveldecoratie van zijdebloemen en kronkeltakken. Of wat dacht je van een op maat gemaakte houten roomdivider? Wij zijn van alle markten thuis en maken van jouw locatie een prachtig geheel.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ruimte? Lees hieronder meer over onze werkwijze, of neem direct contact met ons op.

Voor een unieke, creatieve bedrijfsdecoratie

De creatieve stylisten in ons team staan voor je klaar om een uniek ontwerp te maken. Onze decoraties worden vervolgens met veel zorgvuldigheid en oog voor detail gerealiseerd. Alles gebeurt met de hand om voor jou het mooiste resultaat neer te zetten.

Met onze professionele decoratie ben je gegarandeerd van extra gastvrijheid en sfeer, bijvoorbeeld voor de ontvangstruimte van jouw bedrijf.

Wij kunnen decoraties maken in iedere gewenste stijl. Van feestelijk tot chique en van modern tot romantisch. Onze decoratie zet voor jou de gewenste toon.

Legio aan mogelijkheden voor professionele decoratie

De basis van onze decoraties bestaat uit eigen gekweekte takken en stammen. Vaak combineren we dit met hoge kwaliteit zijden bloemen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment waarbij niets ons te gek is. Zo maken we onder andere decoratiebomen, bloesembomen, roomdividers en lampen. Ook voor het huren van decoraties voor een evenement of bruiloft kunnen wij je van dienst zijn. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwsgierig geworden naar wat we zoal maken? Bekijk voorbeelden van gerealiseerde projecten of bezoek onze Pinterest en Facebook voor inspiratie.

Al meer dan 20 jaar passie voor decoratietakken en bomen

Ruim 20 jaar geleden zijn we begonnen met het telen van allerlei soorten kronkelwilgen en decoratietakken. Via de bloemenveiling worden deze takken in allerlei kleuren en vormen over de hele wereld geëxporteerd.

Sinds zo’n acht jaar bieden we ons assortiment ook online aan. Maar eigenlijk kunnen we veel meer maken dan dat in onze webshop zichtbaar is. Door onze eindeloze creativiteit en bak aan ervaring kunnen we alles op maat maken. Inmiddels hebben we al honderden evenementen, kantoren, winkels en horeca geholpen met hun specifieke wensen en ideeën. Dat maatwerk en voorzien in jouw precieze behoefte: daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Zoek je stammen, decoratietakken of houtschijven voor een project? Wil je graag een bloesemboom of andere decoratie op maat? Of wil je graag de aankleding van jouw ruimte of evenement volledig aan ons uitbesteden? Laat ons jouw ideeën en wensen weten.

We onderzoeken graag jouw stijl en gewenst kleurenpallet. Wat wil je en wat past het beste in jouw ruimte of omgeving? Wij zorgen ervoor dat ons decoratieontwerp perfect aansluit bij wat jij wenst. Uiteraard houden we daarbij rekening met het beschikbare budget. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Heb je zelf al een idee en ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Bloesemtakken”

Ik heb bloesemtakken besteld maar helaas was er een stuk afgeknipt. Ik heb een mail gestuurd met foto’s en kreeg heel snel antwoord dat er een nieuwe kleinere tak werd geleverd. Erg netjes en mooie kwaliteit kunstbloemen.

Marryan Jager

Enschede (Nederland), 16-04-2024

“Boomstam trapleuning oak”

Nette service en levering. Super blij met mijn trapleuningen.

Petra

Hoogvliet (Nederland), 11-04-2024