Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Voor bedrijven

Ons hart gaat sneller kloppen van op maat gemaakte decoraties. Naast het online aanbod via onze webshop, bieden we onder de naam Knoops Branch & Tree Design ook maatwerk voor bedrijven, horeca en evenementen.

We creëren al ruim 20 jaar unieke, handgemaakte decoraties. Dit doen we onder andere voor restaurants, winkels, kantoren en evenementen. In de loop der jaren zijn we al op vele plaatsen geweest om verschillende bedrijven te helpen met het realiseren van hun specifieke ideeën en wensen, zowel grote als kleine projecten.

Van één opvallend bloemstuk of bloesemboom als eyecatcher, tot een complete geveldecoratie van zijdebloemen en kronkeltakken. Of wat dacht u van een op maat gemaakte wandafscheiding van berkenstammen? Wij zijn van alle markten thuis en maken van uw locatie een prachtig geheel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Lees hieronder meer over onze werkwijze, of neem direct contact op.

Voor een unieke, creatieve bedrijfsdecoratie

De creatieve stylisten in ons team staan voor u klaar om een uniek ontwerp te maken. Onze decoraties worden vervolgens met veel zorgvuldigheid en oog voor detail gerealiseerd. Alles gebeurt met de hand om voor u het mooiste resultaat neer te zetten.

Met onze professionele decoratie bent u gegarandeerd van extra gastvrijheid en sfeer, bijvoorbeeld voor de ontvangstruimte van uw bedrijf.

Wij kunnen decoraties maken in iedere gewenste stijl. Van feestelijk tot chique en van modern tot romantisch. Onze decoratie zet voor u de gewenste toon.

Legio aan mogelijkheden voor professionele decoratie

De basis van onze decoraties bestaat uit eigen gekweekte takken en stammen. Vaak combineren we dit met hoge kwaliteit zijdebloemen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment waarbij niets ons te gek is. Zo maken we onder andere decoratiebomen, bloesembomen, lichtzuilen, wandafscheidingen en lampen. Ook voor het huren van decoraties voor een evenement of bruiloft kunnen wij u van dienst zijn. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwsgierig geworden naar wat we zoal maken? Bekijk voorbeelden van gerealiseerde projecten of bezoek onze Pinterest en Facebook voor inspiratie.

Al meer dan 20 jaar passie voor decoratietakken en bomen

Ruim 20 jaar geleden zijn we begonnen met het telen van allerlei soorten kronkelwilgen en decoratietakken. Via de bloemenveiling worden deze takken in allerlei kleuren en vormen over de hele wereld geëxporteerd.

Sinds zo’n vijf jaar bieden we ons assortiment ook online aan. Maar eigenlijk kunnen we veel meer maken dan dat in onze webshop zichtbaar is. Door onze eindeloze creativiteit en bak aan ervaring kunnen we alles op maat maken. Inmiddels hebben we al honderden evenementen, kantoren, winkels en horeca geholpen met hun specifieke wensen en ideeën. Dat maatwerk en voorzien in uw precieze behoefte: daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.
Zoekt u stammen, takken of houtschijven voor een project? Wilt u graag een bloesemboom of andere decoratie op maat? Of wilt u graag de aankleding van uw ruimte of evenement volledig aan ons uitbesteden? Laat ons uw ideeën en wensen weten.

We onderzoeken graag uw stijl en gewenst kleurenpallet. Wat wilt u en wat past het beste in uw ruimte of omgeving? Wij zorgen ervoor dat ons decoratieontwerp perfect aansluit bij wat u wenst. Uiteraard houden we daarbij rekening met het beschikbare budget. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u zelf al een idee en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Decoratie takken”

Heb enkele weken geleden decoratie takken besteld, Waren stevig verpakt en takken waren allemaal heel ben er erg blij mee en staan mooi in mijn vaas. Dank u wel.

Hilde

Maastricht (Nederland), 08-06-2023

“geweldige leuningen”

Geweldig mooie en natuurlijke leuningen ontvangen in de kleur Gray wash. Fijne service en super snelle levering. Bedankt!

P. de Wit

son en breugel (Nederland), 07-06-2023