Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Feest & Huwelijk

Ga je binnenkort trouwen? Kijk dan zeker even naar de mogelijkheden die Decoratietakken.nl biedt om de mooiste dag van je leven helemaal perfect te maken.

Wat is er origineler dan een champagne / wensboom in plaats van een gastenboek. Deze hebben we in verschillende varianten. Maar deze bomen zijn ook uitermate geschikt als aankleding.

Met leuke teksten op hout maak je jouw bruiloft erg persoonlijk. Ook uitermate geschikt bij een kraamfeest. Erg leuk en origineel. Of een mooie bloemenboog bij de entree van jouw feestlocatie. Mooi toch!

Daarnaast kun je de tafels versieren met een menukaarthouder van hout. Dit zorgt voor een unieke uitstraling!

Ook kunnen wij je helpen met corsages en zelfs een bruidsboeket van zijde bloemen. Dit kan naar wens en in overleg gemaakt worden. Dan ben je er meteen van verzekerd dat het de hele dag of het hele feestweekend mooi blijft. En natuurlijk een mooi blijvend aandenken na het feest. Vraag voor meer informatie Info@decoratietakken.nl

Kijk ook eens in de categorie sfeerverlichting om je feest thuis of op locatie helemaal compleet te maken!

Huren van stylingmateriaal kan bij ons! Meerdere artikelen samen huren? Dan maken we graag prijsafspraken met je. Neem daarvoor contact op via email Info@decoratietakken.nl of bel onze styliste 06-31386214 en laat je meteen door haar adviseren.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024