Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Houten etagères

Houten etagère voor bruidstaarten of kleine hapjes op te serveren. Ook leuk om te decoreren met mos, vruchtjes of bloemetjes.

Lengte

Breedte

Hoogte

Prijs

Houtsoort

Kleur

Aantal lichtpunten

Diameter

Diameter houtschijf

Houtsoort schijf

Houtsoort stammen

Ophanging

Flessendrager

Ligplek

Materiaal

Kleur lampenkap

Aantal haken

Kapstok haak

Kapstok voet

Soort trapleuning

Bent u opzoek naar decoratie voor op uw tafel of kast? En wilt u graag een natuurlijke uitstraling creëren. Dan is de houten etagère uit ons assortiment wellicht iets voor u.

Natuurlijke Houten etagère

De houten etagères zijn verkrijgbaar in 2 of 3 laags. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van houtschijven met daartussen een stukje metaal. De maat van de schijven varieert per etagère maar zit meestal voor de onderste schijf rond de 18cm, voor die daarboven rond de 13cm en in het geval van een 3-laags etagère de bovenste rond de 8cm. En daarmee is de hoogte van de 2-laags houten etagère rond de 25cm en die van de 3-laags rond de 40cm. Een geheel natuurlijke houten etagère kan erg mooi staan op een tafel of kast. Hier kunt u er dan zelf ook nog dingen opleggen.

Gedecoreerde houten etagère

Naast natuurlijke etagères vindt u in ons assortiment ook gedecoreerde houten etagères. Hierbij is er een decoratie aangebracht op de houtschijven. Met bijvoorbeeld mos, vruchtjes en bloemen. Hierbij kunt u ook kiezen uit feestelijke etagères, zoals voor pasen met eitjes en voor kerst met kerstballen. Op de site staan een paar voorbeelden die u kunt bestellen, maar wanneer u graag uw eigen ideeen is dit ook mogelijk. Voor bijvoorbeeld verandering in kleur of aangepast aan de kerst kunt u een email sturen naar: info@decoratietakken.nl

Afwijkende decoratie is mogelijk in overleg, tegen meerprijs.

Houten etagères met tekst

Als extra decoratie kunt u bij ons teksten laten laseren op hout. Dit kan op stammen of planken maar ook op houtschijven en dus ook op de houten etagères. Hierbij kunt u een eigen gekozen naam of tekst op de houtschijven laten laseren. Dit is een speciale extra en bijvoorbeeld leuk als cadeautje.

Voor gelaserde teksten op de houten etagères of op andere producten kunt u een email sturen naar info@decoratietakken.nl. Voor meer decoratie kunt u onze houten woondecoratie categorie bekijken.

De natuurlijke etagère word veel gebruikt als taarten standaard, maar ook  op andere feestjes of jubilea, een leuke eyecatcher om een tafel te decoreren en uw gasten te verwelkomen! Voor vragen over dit product info@decoratietakken.nl

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Snelle service, op maat”

Het is een mooi product. En ik had een specifiek verzoek dat snel is beantwoord. Chapeau!

Boukje Koole

Steenwijk (Nederland), 22-03-2023

“Seringentak”

Super mooie tak. Erg mooi voor decoratie.

Susan Polfliet

Arnhem (Nederland), 22-03-2023