Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Trouwboog & Prieel

Gaat u binnenkort trouwen in de buitenlucht, zoals op het strand of in de natuur? Dan is het wel zo romantisch om de plaats van de ceremonie te decoreren. Dit is eenvoudig te realiseren door een trouwboog of prieel te kopen of te huren. Beide zijn een mooie backdrop voor een bruiloft. Ze zijn gemaakt van natuurlijke takken en stammen, zo sluit hij perfect aan bij uw trouwlocatie in de natuur.

Lengte

Breedte

Hoogte

Prijs

Houtsoort

Kleur

Aantal lichtpunten

Diameter

Diameter houtschijf

Houtsoort schijf

Houtsoort stammen

Ophanging

Flessendrager

Ligplek

Materiaal

Kleur lampenkap

Aantal haken

Kapstok haak

Kapstok voet

Soort trapleuning

Verschillende soorten huwelijksbogen

Bij Decoratietakken hebben we verschillende soorten huwelijksbogen en prielen. Met of zonder versiering, zoals zijde bloemen of een witte tule. Ze zijn gemaakt van:

  1. Berkenstammen met de mooie karakteristieke witte bast, voor een natuurlijke look and feel.
  2. Ontschorste geschuurde berkenstammen, hierdoor hebben ze een strakkere uitstraling.

De afmetingen van de prielen in onze webshop zijn 250 cm x 250 cm en zijn inclusief bloemen of tule. Ze worden als bouwpakket geleverd, doordat de onderdelen genummerd zijn, zijn ze makkelijk op te bouwen.

De prielen moeten voor de stevigheid bevestigd worden aan roestvrijstalen platen, of ze kunnen in de grond gezet worden. De platen zijn los te bestellen bij Decoratietakken.

De verzendkosten voor onze trouwbogen en prielen zijn € 22,50. Ze zijn gemaakt uit natuurlijk materiaal en uit duurzame teelt.

Backdrop bruiloft kopen of huren

Een boog voor een bruiloft of een trouwprieel is eenvoudig te bestellen via onze webshop. De prijzen verschillen per bruidsboog of prieel. Als u een prieel of bruiloft boog huurt, dan wordt borg in rekening gebracht. Ze zijn al te huur vanaf €75,00 euro.

Wilt u uw trouwboog huren? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig contact opnemen met ons door een e-mail te sturen naar info@decoratietakken.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het nummer: 049-5796003.

Vervoer van de prielen en huwelijksbogen

De trouwbogen zijn af te halen bij ons bedrijf in Someren. We kunnen de bogen ook afleveren op locatie en weer ophalen. De transportkosten hiervoor zijn €100,00 euro.

Heeft u nog vragen over trouwbogen & prielen?

Heeft u nog vragen over onze huwelijksbogen en prielen? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@decoratietakken.nl.

Op zoek naar andere bruiloft versiering? Bekijk dan ons assortiment met o.a. champagnebomen en wensbomen. Ideaal voor uw bruiloft in de buitenlucht!

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Klaproos”

ZEER natuurgetrouw!!!

Schalkwijk

Sprang (Netherlands), 30-01-2023

“Stijlvol”

De takken zijn stijlvol en passen mooi bij ons interieur. Als je iets unieks wilt dan is dit een top aankoop. Het was netjes op tijd geleverd.

PMustudio-RG

Apeldoorn (Nederland), 25-01-2023