Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Trouwboog & Prieel

Ga je binnenkort trouwen in de buitenlucht, zoals op het strand of in de natuur? Dan is het wel zo romantisch om de plaats van de ceremonie te decoreren. Dit is eenvoudig te realiseren door een trouwboog of prieel te kopen of te huren. Beide zijn een mooie backdrop voor een bruiloft. Ze zijn gemaakt van natuurlijke takken en stammen, zo sluit hij perfect aan bij jouw trouwlocatie in de natuur.

Lengte

Breedte

Hoogte

Prijs

Houtsoort

Kleur

Aantal lichtpunten

Diameter

Diameter houtschijf

Houtsoort schijf

Houtsoort stammen

Ophanging

Flessendrager

Ligplek

Materiaal

Kleur lampenkap

Aantal haken

Kapstok haak

Kapstok voet

Soort trapleuning

Verschillende soorten huwelijksbogen

Bij Decoratietakken hebben we verschillende soorten huwelijksbogen en prielen. Met of zonder versiering, zoals zijde bloemen of een witte tule. Ze zijn gemaakt van:

  1. Berkenstammen met de mooie karakteristieke witte bast, voor een natuurlijke look and feel.
  2. Ontschorste, geschuurde berkenstammen, hierdoor hebben ze een strakkere uitstraling.

De afmetingen van de prielen in onze webshop zijn 230 cm x 230 cm en zijn inclusief bloemen of tule. Ze worden als bouwpakket geleverd, doordat de onderdelen genummerd zijn, zijn ze makkelijk op te bouwen.

De prielen worden standaard geleverd zonder voetplaten. Je kunt ze los in de grond zetten, of bevestigen aan voetplaten voor de stevigheid. Tegen een meerprijs kun je deze bij een prieel naar jouw keuze bij bestellen, je hebt de keuze uit meerdere opties.

Backdrop bruiloft kopen of huren

Een boog voor een bruiloft of een trouwprieel is eenvoudig te bestellen via onze webshop. De prijzen verschillen per bruidsboog of prieel. Als je een prieel of bruiloft boog huurt, dan wordt borg in rekening gebracht. Ze zijn al te huur vanaf €75,00 euro.

Wil je jouw trouwboog huren? Neem dan contact met ons op. Je kunt eenvoudig contact opnemen met ons door een e-mail te sturen naar info@decoratietakken.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het nummer: 0495796003

Vervoer van de prielen en huwelijksbogen

De trouwbogen zijn af te halen bij ons bedrijf in Someren.

De verzendkosten voor onze trouwbogen en prielen zijn € 24,50.

Heb je nog vragen over trouwbogen & prielen?

Heb je nog vragen over onze huwelijksbogen en prielen? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@decoratietakken.nl.

Op zoek naar andere bruiloft versiering? Bekijk dan ons assortiment met o.a. champagnebomen en wensbomen. Ideaal voor jouw bruiloft in de buitenlucht!

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024