Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Over ons

Na een aantal jaar een bedrijf in de agrarische sector te hebben gerund, gaat het bij Frans en Ine rond het jaar 2000 toch kriebelen. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zien ze ergens een vaas staan met paastakken en denken, dat kunnen wij ook én beter! De eerste wilgentakken worden geteeld op een hectare grond, waarna ze bewerkt worden met verf en glitters. Dat is het Begin van Decoratietakken.

Nieuwe uitdagingen
Toch is er nog altijd ruimte voor nieuwe uitdagingen en een nieuw idee is geboren. Er wordt gestart met het maken van natuurlijke boomstam trapleuningen. Ook dit wordt door veel mensen gewaardeerd en het assortiment wordt al gauw nog meer uitgebreid met krabpalen, kapstokkenboomstamkasten en houten lampen en nog veel meer. Alles is mogelijk!

Lasermachine
Er wordt een lasermachine aangeschaft wat weer een hele nieuwe uitbreiding is, hierdoor kunnen we graveren op hout. Foto’s en logo’s kunnen gelaserd worden op houten schijven, planken en zelfs geboortekaartjes kunnen gemaakt worden op hout.

Zijdebloemen
Ook een stylist wordt toegevoegd aan het team en op een creatieve manier wordt het hout gecombineerd met mooie zijdebloemen van topkwaliteit. Bloemstukken en bloesembomen worden toegevoegd aan het aanbod. Hierdoor weten ook zakelijke klanten Decoratietakken te vinden om hun restaurant, bedrijf of evenement aan te kleden met mooie bloemstukken.

Webshop
Om onze klanten nog sneller te kunnen bereiken, wordt er een webshop gebouwd. Hierdoor komt alles in een stroomversnelling en vandaag de dag is het bedrijf flink uitgebreid en kunnen we gerust spreken van een volwaardig deco- en styling bedrijf wat gerund wordt door een team van enthousiaste, creatieve vakmensen die met passie en plezier mooie producten maken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en hierdoor blijven we onszelf prikkelen en uitdagen.

Voor meer info
Ben je na het lezen van dit alles nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en wil je nog meer weten over onze producten? Kijk dan snel op onze webshop en laat je verrassen door ons assortiment. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons door middel van mail (info@decoratietakken.nl) of telefoon (+31 495 796 003).

 

 

Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Het team van Decoratietakken

Frans

Eigenaar

Algehele Leiding

Danielle

Webshop beheer

.

Tiny

Verantwoordelijke inpakafdeling

.

Nancy

Medewerkster Styling/ decoratie

.

Henk

Chauffeur

.

Alfred

Houtbewerker

.

Wij helpen je met jouw decoratieve wensen

Geef een rustieke en natuurlijke toevoeging aan jouw interieur met onze kronkelwilgen en decoratietakken. Wij hebben 20 jaar ervaring met het telen van allerlei soorten kronkelwilgen/decoratietakken en worden via Nederlandse veilingen over de hele wereld geëxporteerd. Deze takken worden in allerlei kleuren en vormen verkocht en zijn beschikbaar in natuurlijke, geverfde en getinte vorm.

Decoratieverhuur

Heb je binnenkort een speciaal evenement of staat er een belangrijke gelegenheid of beurs op de planning, maar heb je geen zin om zelf decoratiemateriaal aan te schaffen voor een eenmalige gebeurtenis? Dan bieden wij de ideale uitkomst. Onze decoratiebomen en bloesembomen kun je namelijk ook tijdelijk huren. Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@decoratietakken.nl.

Maatwerk

Wij hebben al twintig jaar ervaring met het creëren van handgemaakte decoraties. Naast onze standaard lengtes, maten en formaten kunnen wij ook maatwerk producten leveren. Ben je op zoek naar speciale formaten voor jouw houten lampen, trapleuningen of bijvoorbeeld krabpalen? Stuur ons gerust een mailtje naar info@decoratietakken.nl.

Voor bedrijven

Waar we al jarenlang unieke decoraties maken voor particulieren via onze webshop, bieden we naast het online aanbod ook maatwerk voor horeca, evenementen en bedrijven. Door de jaren heen hebben we al veel verschillende bedrijven geholpen met het realiseren van hun specifieke wensen en ideeën. Van zowel grote als kleine projecten gaat ons decoratie hart sneller kloppen. Meer informatie? Neem snel een kijkje op onze informatiepagina voor bedrijven.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Super blij mee”

Allereerst vond ik het fijn dat de manier van bestellen zo eenvoudig is. Niet te moeilijk en dat is fijn! De levering was heel snel en netjes! Net als het plaatsen ervan. Super blij mee en zeker aan te raden!

Aimée

Spijkenisse (Nederland), 09-05-2024

“Fijn”

Snel geleverd, chauffeur belde netjes voor een datum en tijdslot. Mooi wandje. Bij sommige takken is de verf eraf aan de bovenkant. Klein minpuntje, maar niet erg. Valt zelf bij te werken.

Inge

Leiden (NL), 06-05-2024