Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Inmeet- & montagehulp

Inmeethulp

Wanneer je van plan bent om een nieuwe trapleuning aan te schaffen, is het uiteraard van belang om te bepalen in welke lengtes de trapleuningen gemaakt moeten worden.

Heb je trapleuningen hangen die je graag wilt vervangen? Dan is het in de meeste gevallen het makkelijkst om de lengte te bepalen door je huidige trapleuningen op te meten. Wanneer je nog geen trapleuningen hebt hangen, kan het opmeten iets lastiger zijn. Daarom helpen wij je graag met onze inmeethulp.

Montagehulp

Het monteren van je nieuwe trapleuningen is geen lastige klus, maar het moet wel goed gebeuren. Ga je de trapleuning zelf monteren en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan adviseren we je om onze handige montagehandleidingen te raadplegen. Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe je je nieuwe trapleuning op de juiste manier monteert. Op de laatste pagina van onze montagehandleidingen vind je tevens een link naar de demonstratievideo.

Montagehandleidingen en demonstratievideo’s

Klik voor een montagehandleiding en demonstratievideo op de link hieronder:
Trapleuning monteren met beugels met schroef
Trapleuning monteren met beugels met gaatjes

Montage uitbesteden? Boek een klusjesman via Zoofy

Besteed je de montage van je trapleuning, boomstamkast of hanglamp liever uit aan een vakman? Of vind je het inmeten van je trapleuningen lastig? Via onze partner Zoofy kun je eenvoudig en voordelig een vakman boeken. Ideaal wanneer je geen zin, tijd, kennis en/of het gereedschap hebt om je product te monteren of in te laten meten.

Onze partner Zoofy heeft door heel Nederland vakmannen paraat die jou graag helpen met de montage of het inmeten van je product. Je kiest zelf de dag en het tijdstip waarop de montage uitkomt voor jou, vervolgens plant Zoofy een klusjesman in op een van je voorkeursdagen.

Plan je montagehulp in via Zoofy door op één van onderstaande buttons te klikken.

De voordelen van montagehulp via Zoofy:
✅  Je betaalt geen voorrijkosten;
✅  Scherp tarief: standaard €59 per uur (+ €24,95 servicekosten);
✅  Gemakkelijk achteraf betalen via iDeal of Tikkie;
✅  De vakman neemt al het gereedschap mee;
✅  De vakmannen worden beoordeeld met gemiddeld een 9,2.

Tip:
– Plan de montagehulp pas in wanneer wij de producten bij jou hebben bezorgd. Zo ben je er zeker van dat je alle materialen hebt op de dag dat jouw vakman langskomt.
– Geef bijzonderheden op voorhand aan bij de aanvraag, dan kan de vakman hier rekening mee houden.

 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024