Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Bloesemtakken

Prachtige, kleurrijke kunst bloesemtakken die niet van echt te onderscheiden zijn. Die vindt u bij Decoratietakken.nl. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit diverse soorten zijden bloesemtakken waarmee u direct het voorjaar in huis haalt.

Lengte

Breedte

Hoogte

Prijs

Houtsoort

Kleur

Aantal lichtpunten

Diameter

Diameter houtschijf

Houtsoort schijf

Houtsoort stammen

Ophanging

Flessendrager

Ligplek

Materiaal

Kleur lampenkap

Aantal haken

Kapstok haak

Kapstok voet

Soort trapleuning

Van kersenbloesemtakken tot appelbloesemtakken en van een enkele tak tot een complete bloesemstruik. Wilt u onze bloesemtakken kopen? De bloesems zijn direct online te bestellen. Uiteraard profiteert u van een scherpe prijs en een snelle levering.

profiteert u van een scherpe prijs en een snelle levering.

Assortiment kunst bloesemtakken

Iedereen houdt van het voorjaar, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daarom biedt Decoratietakken.nl een breed assortiment aan kunst bloesemtakken in diverse afmetingen en kleuren. Zo hebben wij losse bloesemtakken die perfect zijn om mee te bloemschikken, maar leveren we ook complete bloesemstukken. Welke bloesemtakken u ook wilt kopen, met de zijden bloesems van Decoratietakken.nl haalt u op elk moment van het jaar de lente in huis.

Bloesemtakken om te bloemschikken

Wilt u zelf aan de slag? Met onze kersenbloesemtakken, appelbloesemtakken, pruimenbloesemtakken of prunussen maakt u de mooiste kleurrijke creaties. De bloesemtakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, roze, groen en paars.

Complete bloesemstukken

Wilt u graag bloesem kopen voor in huis, maar ontbreekt het u aan tijd of creativiteit om zelf iets moois te maken? Met onze complete bloesemstukken creëert u zonder moeite een frisse lentesfeer in uw interieur. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze bijzondere appelbloesemstruik in het roze. Sfeervol op iedere eettafel en elk dressoir. Uiteraard heeft u ook bij deze complete bloesemstukken keuze uit verschillende kleuren.

Alle kunst bloesemtakken en -struiken zijn van hoogwaardig materiaal en hebben een natuurgetrouwe uitstraling. Hierdoor zijn ze nauwelijks van echte bloesems te onderscheiden.

Zo verzorgt u kunst bloesemtakken

Een groot voordeel van kunst (nep) bloesemtakken is dat ze, in tegenstelling tot echte takken, jarenlang meegaan. Bovendien hebben ze vrijwel geen onderhoud nodig. Om zo lang mogelijk te genieten van de bloesemtakken, raden we aan om ze zo nu en dan af te stoffen met een stofdoekje of plumeau. Is er sprake van veel stof, zuig het stof dan voorzichtig weg met het korte stuk van de stofzuiger of gebruik perslucht uit een spuitbus.

Wanneer u de takken regelmatig afstoft, is wassen niet nodig. Wilt u de kunst bloesemtakken toch wassen? Dompel ze dan voorzichtig onder in een emmer of bak met lauwwarm water. Gebruik eventueel een wasmiddel dat geschikt is voor zijde. Spoel de takken vervolgens voorzichtig af met water en laat ze drogen op een handdoek.

Bloesemtakken kopen? Snelle levering!

Bent u gecharmeerd van onze appelbloesem-, pruimenbloesem- of kersenbloesemtakken en wilt u een tak of struik kopen? U bestelt de bloesemtakken eenvoudig online voor een scherpe prijs. Uw bestelling wordt bovendien al binnen 3 dagen geleverd. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze adviseurs. Bekijk ook onze andere kunsttakken en zijdebloemen.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Snelle service, op maat”

Het is een mooi product. En ik had een specifiek verzoek dat snel is beantwoord. Chapeau!

Boukje Koole

Steenwijk (Nederland), 22-03-2023

“Seringentak”

Super mooie tak. Erg mooi voor decoratie.

Susan Polfliet

Arnhem (Nederland), 22-03-2023