Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Houten menukaarthouders

Met de handgemaakte menukaarthouders van hout krijgt jouw terras een unieke uitstraling. Geef de menukaarthouder een unieke touch en laat ze bij Decoratietakken voorzien van jouw naam, logo of slogan. Neem hiervoor contact op!

Lengte

Breedte

Hoogte

Prijs

Houtsoort

Kleur

Aantal lichtpunten

Diameter

Diameter houtschijf

Houtsoort schijf

Houtsoort stammen

Ophanging

Flessendrager

Ligplek

Materiaal

Kleur lampenkap

Aantal haken

Kapstok haak

Kapstok voet

Soort trapleuning

Assortiment houten menukaarthouders

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten menukaarthouders. Zo kun je kiezen tussen een menukaarthouder met een uitsparing voor peper en zout of met een uitsparing voor een bloemenvaasje.

De houders hebben ieder hun eigen afmeting. Naast onze standaard lengtes, maten en formaten leveren wij ook maatwerk producten. Heb je nog speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

Menukaarthouder van hout bestellen bij Decoratietakken

Je kunt de houten menukaarthouders eenvoudig bestellen via onze webshop. Maak je horecagelegenheid of terras compleet met onze unieke houten menukaarthouders. Onze producten zijn op voorraad en direct leverbaar.

Naast menukaarthouders hebben wij ook nog andere houten decoraties in ons assortiment. Bekijk onze feest en huwelijk categorie voor meer houten decoratie voorwerpen.

Heb je nog vragen over onze menukaarthouders of wil je het product personaliseren met een logo of bedrijfsnaam? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@decoratietakken.nl of via het telefoonnummer: 049-5796003.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024