Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Retourneren

Wil je een artikel retourneren? Dat is geen probleem. Je kunt je beroepen op het herroepingsrecht. Wij geven je een bedenktijd van 14 dagen. Deze gaat in op de dag waarop je jouw bestelling ontvangt.

Let op: het retourneren van gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten (bijv. graveerwerk en trapleuningen) is helaas niet mogelijk.

Hoe kan ik retourneren?

1. Verpak de artikelen goed en stevig in een doos om beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

2. Download dit retourformulier. Vul dit formulier volledig in en voeg deze toe in de doos. Mail het ingevulde formulier ook naar danielle@decoratietakken.nl

3. Retourneer de retourzending naar ons retouradres: Knoops Decoratietakken, Beliënberkdijk 21, 5712 SE Someren (NL).

Kosten retourneren

De kosten en risico’s van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Terugbetaling

We zullen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na ontvangst terugbetalen. Voor deze terugbetaling zullen we hetzelfde betaalmiddel gebruiken als dat je hebt gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij wij anders met je zijn overeengekomen. Wanneer je hebt betaald met iDeal, Bancontact of via een overboeking, vul dan op het retourformulier het IBAN-nummer in waarop we het bedrag kunnen terugstorten. In geen geval worden door ons kosten voor terugbetaling in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

De regelingen rondom het herroepingsrecht vind je terug in onze algemene voorwaarden.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Heel bijzonder!”

Product keurig ingepakt en snel verzonden. Het blijft een natuurproduct, dus het is altijd maar de vraag hoe gekromd de trapleuning is. Wij kozen voor de meest rechte en dat is best aardig gelukt. Wij zijn er heel erg blij mee!

Dennis Westerhout

Vlaardingen (Nederland), 29-02-2024

“Boomstam roomdevider”

Heel blij met de boomstam roomdevider! Bij ontvangst bleek de constructie veel massiever dan verwacht en dat was een aangename verrassing. Echt een aanrader en een sfeermaker in huis.

Nancy

Bleiswijk (Nederland), 29-02-2024