Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Herroepingsrecht

Retourneren

Wilt u een artikel aan ons retourneren? Dat is geen probleem. U kunt zich beroepen op het herroepingsrecht. Wij geven u een bedenktijd van 14 dagen. Deze gaat in op de dag waarop u uw bestelling ontvangt.

Let op: het retourneren van gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten (bijv. graveerwerk en trapleuningen) is helaas niet mogelijk.

Hoe kan ik retourneren?
1. Verpak de artikelen goed en stevig in een doos om beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

2. Download dit retourformulier. Vul dit formulier volledig in en voeg deze toe in de doos. Mail het ingevulde formulier ook naar danielle@decoratietakken.nl

3. Retourneer de retourzending naar ons retouradres: Knoops Decoratietakken, Beliënberkdijk 21, 5712 SE Someren (NL).

Kosten retourneren
De kosten en risico’s van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Terugbetaling

We zullen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na ontvangst terugbetalen. Voor deze terugbetaling zullen we hetzelfde betaalmiddel gebruiken als dat u hebt gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij wij anders met u zijn overeengekomen. Wanneer u heeft betaald met iDeal, Bancontact of via een overboeking, vul dan op het retourformulier het IBAN-nummer in waarop we het bedrag kunnen terugstorten. In geen geval worden door ons kosten voor terugbetaling in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

De regelingen rondom het herroepingsrecht vindt u terug in onze algemene voorwaarden.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Zazou speelboom”

De zazou boom is ideaal voor de minder ruime woonkamers. Meer dan genoeg takken om speeltjes aan te hangen, mijn pyrrhura is er super tevreden over. Snelle levering, aanrader dit bedrijf

Van Rijen

Dinteloord (Nederland), 09-06-2023

“Decoratie takken”

Heb enkele weken geleden decoratie takken besteld, Waren stevig verpakt en takken waren allemaal heel ben er erg blij mee en staan mooi in mijn vaas. Dank u wel.

Hilde

Maastricht (Nederland), 08-06-2023