Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Decoratie met decoratietakken

In onze webshop bieden we verschillende houtsoorten per stuk en bloem decoratie aan, daarnaast hebben we ook verschillende producten in hout decoratie. Deze decoratie is geschikt voor het stijlvol en natuurlijk aankleden van uw huis of tuin.

 

   

 

Naast het natuurlijke hout hebben we ook wit geverfde hout decoratie. De houten decoraties van kunnen eventueel op een houten of metalen voet. Daarnaast vindt u in de webshop ook verschillende hout decoraties in pot.

 

 

Voor de hout decoratie wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten hout, namelijk:

– Perenhout / brocant perenhout

– Berkenhout

– Wilgen hout / brocant wilgen hout

– Kronkel hazelaars

 

Houten decoraties zijn zeer geschikt als decoratie voor bij u thuis, maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden op feesten en bruiloften. Zo vindt u in onze webshop bijvoorbeeld de speciale champagne boom. Dit is een natuurlijke stijlvolle decoratie boom met daaraan metalen haakjes bevestigd waarin champagne glaasjes kunnen worden gehangen. Ook deze decoratie boom is verkrijgbaar in naturel en in het wit.  Zo ook de verschillende wensbomen om er wenskaartjes in op te hangen

Voelt u het al kriebelen om aan de slag te gaan met het vervangen van uw woon-interieur decoraties of wilt u graag uw feest of bruiloft op een speciale manier aankleden? Dan hebben wij misschien wel datgene wat uw interieur nodig heeft. Kijk daarom gerust even naar de vele mogelijkheden via onze webshop.

 

 

 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“volgens verwachting”

precies zoals verwacht, mooie decoratieve takken en binnen 3 dagen geleverd

Ron

Dordrecht (Nederland), 03-12-2022

“Mooie trapleuningen!”

We hebben hele mooie trapleuningen binnen gekregen. Netjes verzorgd verpakt, snel en erg netjes geleverd. Wat je op de plaatjes ziet is wat je krijgt! 👍🏻

Linda

Hellevoetsluis (Nederland), 30-11-2022