Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Decoratie met decoratietakken

In onze webshop bieden we verschillende houtsoorten per stuk en bloem decoratie aan, daarnaast hebben we ook verschillende decoratietakken. Deze decoratie is geschikt voor het stijlvol en natuurlijk aankleden van uw huis of tuin.

   

Naast het natuurlijke hout hebben we ook wit geverfde hout decoratie. De houten decoraties van kunnen eventueel op een houten of metalen voet. Daarnaast vindt u in de webshop ook verschillende takken in pot.

Voor de hout decoratie wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten hout, namelijk:

 

Houten decoratie is zeer geschikt als decoratie voor bij u thuis, maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden op feesten en bruiloften. Zo vindt u in onze webshop bijvoorbeeld de speciale champagne boom. Dit is een natuurlijke stijlvolle decoratie boom met daaraan metalen haakjes bevestigd waarin champagne glaasjes kunnen worden gehangen.

Ook deze decoratie boom is verkrijgbaar in naturel en in het wit.  Zo ook de verschillende wensbomen om er wenskaartjes in op te hangen.

Voelt u het al kriebelen om aan de slag te gaan met het vervangen van uw woon-interieur decoraties of wilt u graag uw feest of bruiloft op een speciale manier aankleden? Dan hebben wij misschien wel datgene wat uw interieur nodig heeft. Kijk daarom gerust even naar de vele mogelijkheden via onze webshop.

 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Perentak”

Heel mooie tak,prijs en kwaliteit prima,zeker een aanrader!!!

A v Rooij

Oss (Nederland), 25-11-2023

“Vogelboom”

De vogelboom Rani heb ik goed ontvangen. Alles is prima geregeld. Één klein minpuntje is, dat er onderaan de boom geen takken zaten, deze beginnen pas in het midden. Maar daar heb ik zelf al wat op gevonden. Mijn valkparkieten vinden de boom geweldig

Petra de Bruijn

Papendrecht (Nederland), 23-11-2023