Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Decoratietakken en accessoires online kopen bij Decoratietakken Knoops!

Decoratietakken zijn een rustieke en natuurlijke toevoeging aan uw interieur en dankzij de grote variëteit die wij van Decoratietakken Knoops bieden is het mogelijk te combineren of juist te kiezen tussen verschillende stijlen, ontwerpen en kleuren. Deze opties en accessoires zijn door onze (gekwalificeerde)stylisten samengesteld en geven een aardse of juist frisse tint aan uw inrichting. Ook kunt u een bepaalde sfeer in uw huis benadrukken of juist contrast vormen door het gebruik van onze styling accessoires. Met de Decoratietakken van Knoops zit u altijd goed. Natuurlijke materialen geven een sfeerrijke uitstraling en doen het altijd goed in allerlei stijlen en seizoenen, voor zakelijke en particuliere klanten!

Kies je favoriete item uit de verschillende productcategorieën!

Vanaf een goederenwaarde van € 75, – verzenden wij de pakket bestellingen binnen Nederland gratis!

Gratis verzending is niet van toepassing op zwaardere producten en / of artikelen met een te lange lengte die niet als pakket kunnen worden verzonden.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Houtschijf glad geschuurd”

Perfect zoals beschreven

Benedict

Hoofdplaat (Nederland), 06-08-2022

“Boomstam trapleuning”

Boomstam is mooi,had iets ruwer gemogen,is namelijk vrij recht. Handleiding klopt op 1 ding na, er word gezegd dat je een boor maat 12 moet gebruiken,maar er zitten pluggen van maat 10 bij.

Roderick

Noordwijkerhout (Nederland), 04-08-2022