Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Decoratietakken en accessoires online kopen bij Decoratietakken Knoops!

Decoratietakken zijn een rustieke en natuurlijke toevoeging aan jouw interieur en dankzij de grote variëteit die wij bieden is het mogelijk te combineren of juist te kiezen tussen verschillende stijlen, ontwerpen en kleuren. Deze opties en accessoires zijn door onze (gekwalificeerde) stylisten samengesteld en geven een aardse of juist frisse tint aan jouw inrichting. Ook kun je een bepaalde sfeer in jouw huis benadrukken of juist contrast vormen door het gebruik van onze styling accessoires. Met de Decoratietakken van Knoops zit je altijd goed. Natuurlijke materialen geven een sfeerrijke uitstraling en doen het altijd goed in allerlei stijlen en seizoenen, voor zakelijke en particuliere klanten!

Kies je favoriete item uit de verschillende productcategorieën!

Vanaf een goederenwaarde van € 95, – verzenden wij de pakket bestellingen binnen Nederland gratis!

Gratis verzending is niet van toepassing op zwaardere producten en/of artikelen met een te lange lengte die niet als pakket kunnen worden verzonden.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024