Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Serveerplank Gepersonaliseerd

35,00

35,00

Seveerplank 35 x 20 cm met gepersonaliseerde tekst.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

1 week

Productnummer

1300

Afmetingen

20 x 35 cm

Uitverkocht

Omschrijving

Gepersonaliseerde serveerplank lengte 40 cm, breed 19 cm met eigen tekst en logo.

Leuk om cadeau te geven bij een zakelijk relatie, of als kerstpakket voor je personeel. De broodplank is ook bijzonder geschikt met een leuke of persoonlijke tekst voor iemand die je wilt verrassen.

Bij afname vanaf 5 stuks, met dezelfde tekst of Logo, staffel korting, neem contact op via email info@decoratietakken.nl

Hoe werkt het met alleen tekst

Kies zelf een lettertype. En kies je eigen tekst tot maximaal 5 tekstregels. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een tekstregel groter of het symbool onder of langs de tekst? Beschrijf dit dan bij de opmerkingen

Hoe werkt het met Logo?

De gewenste Logo kunt u na uw bestelling mailen naar info@decoratietakken.nl onder vermelding van uw ordernummer. Let bij het aanleveren van een Log op het volgende:

Zorg voor een duidelijke logo. Logo met een donkere achtergrond of veel schaduw / weerspiegelingslijnen komen meestal niet zo mooi uit bij het graveren.

Wanneer u tekst onder of boven de foto wilt, kunt u dit hierboven invullen en kiest u zelf een lettertype. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een tekstregel groter of de tekst op een andere plaats? Beschrijf dit dan bij de opmerkingen.

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Serveerplank Gepersonaliseerd” te beoordelen
Serveerplank Gepersonaliseerd
Serveerplank Gepersonaliseerd
€ 35

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden