Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Natuurlijke wanddecoratie

Wilt u uw huis nog wat extra aankleden? Zoekt u iets voor tegen uw wand of muur?
Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor u.

Wandkapstokken

Zoekt u iets functioneels, dan zijn onze verschillende wandkapstokken misschien wel wat voor u! Met gebruik van verschillende soorten hout hebben wij verschillende wandkapstokken in ons assortiment. In verschillende maten en met verschil in hout en kapstokhaken.

Wanddecoratie

Wilt u uw huis graag wat sfeervoller aankleden dan zijn onze verschillende boomstamkasten en wandrekken erg mooi als decoratie. Staand of hangend hebben wij mooie eikenplanken gedroogd en geschuurd als natuurlijke decoratie. Aan deze wandplanken zijn halve houtschijven bevestigd. Hier kunt u foto’s, kaarsjes, plantjes of andere decoratie opzetten voor een gezellige aankleding van uw huis.

Eiken Boomstam Hang Wand Rek Oak

Wand verlichting

Ook vindt u in ons assortiment de speciale wandlampjes. Deze zijn erg mooi wanneer u wat extra verlichting tegen uw wand of muur wilt. Deze zijn geschikt als nachtlampje, sfeerlampje of als eyecatcher voor in uw huiskamer. In ons assortiment hebben wij de wandlampjes gemaakt van brocant hout in combinatie met een hangende lamp of van brocante wilgentakken met een lampje bovenop inclusief lampenkap. Deze lampenkapjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u een lamp kan kiezen die het best in uw interieur past.

Wand krabpaal

Als laatste hebben wij nog de unieke wanddecoratie voor de dierenliefhebbers. Onze houten, natuurlijke krabpalen. Houten krabpalen gemaakt van berken- of brocant hout met een vlakke kant en halve houtschijven tegen de stam bevestigd, zodat u de krabpaal perfect tegen uw wand of muur kunt plaatsen. De houtschijven kunnen bekleed worden met verschillende kleuren stof om het zitje voor uw kat zo comfortabel mogelijk te maken. Ook deze krabpalen kunt u vinden bij ons in de webshop.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Trapleuningen”

We zijn super blij met onze nieuwe trapleuningen. Echt precies wat we in gedachten hadden. Bedankt!

Marijke Hollaar-Vos

Sommelsdijk (Nederland), 20-09-2023

“Tafelblad”

Een bijzettafeltje, van glas, sneuvelde. Ik had er 2. Na wat zoeken vond ik de oplossing bij decoratievetakken. 2 natuurlijke boomstamschijven. Mooi natuurlijk, geen scheuren mooie maat. Dat worden mooie bijzettafeltjes. Karel

Karel van Eek

KORTENHOEF (Nederland), 18-09-2023