Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Decoratietakken.nl beschikt over een breed assortiment aan decoratietakken en stammen. Deze decoratietakken en stammen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en natuurlijke vormen. Ze zijn uitermate geschikt voor decoratie en om te etaleren.

Decoratietakken van eigen teelt

Bij Decoratietakken telen we de takken en stammen zelf. Elke stam en tak heeft haar oorsprong in de natuur, waardoor ze allemaal uniek van vorm zijn! Doordat wij zelf telen, kunnen wij ons aanpassen aan verschillende stijlen, die zoal gevraagd worden in de designdecoratie en door de hobbyist.

Soorten decoratietakken

Wij beschikken over vier soorten decoratietakken en stammen:

Witte takken en stammen

Onze witte decoratietakken en stammen zorgen voor een frisse en strakke look. Daardoor zijn ze ideaal te gebruiken als decoratie op uw bruiloft of andere gelegenheden, maar ook als aankleding in uw restaurant of woning.

Kronkeltakken

Kronkeltakken geven uw interieur een warme natuurlijke uitstraling. Kronkeltakken worden veelal gebruikt als winterdecoratie. U kunt er bijvoorbeeld mooie kerststukken en decoratie mee maken.

Naturel takken en stammen

Natuurlijk zijn onze producten ook te koop in hun oorspronkelijke staat. Naturel takken en stammen geven uw interieur een natuurlijke uitstraling. Daarnaast kunnen ze ook de ideale brug vormen tussen modern en landelijk.

Takken in kleur

Wij beschikken ook over takken in kleur. Deze takken zijn ideaal om kleuren van andere meubelstukken terug te laten komen in uw huis. Daarnaast kunt u ze ook goed gebruiken als seizoensdecoratie.

De decoratietakken en -stammen zijn verkrijgbaar in verschillende maten: van 20 cm tot ongeveer 170 cm. Bovendien is het mogelijk decoratietakken of stammen met een standaard/voet te kopen.

Waarvoor kan u decoratietakken gebruiken?

Onze decoratietakken en stammen worden voor talrijke doeleinden gebruikt. De decoraties zijn geschikt als vensterbankdecoratie of als tafeldecoratie en wandstukken. De decoratietakken zijn gedroogd, waardoor ze zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn ze prima te combineren met versieringen als zijden bloemen, houten harten en ander decoratiemateriaal.

Decoratietakken kopen?

Bent u op zoek naar een mooie unieke decoratietakken, neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Heeft u vragen over onze producten of speciale wensen? Dan helpen wij u graag verder, neem telefonisch contact met ons op via 0495 796 003 of stuur een mail naar info@decoratietakken.nl. Liever de producten in het echt bekijken? Bezoek dan onze winkel!

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Fantastic addition to our hallway”

Very original, nicely made piece. Quick delivery, no problems.

Leya

(Deutschland), 14-01-2022

“Prachtige takken”

De gouden decoratie takken zijn prachtig. De takken waren goed en stevig verpakt, en het werd snel geleverd. Ik ben over alles heel tevreden.

Lynne

Tilburg (Nederland), 12-01-2022