Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Decoratietakken

Decoratietakken.nl beschikt over een breed assortiment aan decoratietakken en stammen. Deze decoratietakken en stammen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en natuurlijke vormen. Ze zijn uitermate geschikt voor decoratie en om te etaleren.

Decoratietakken van eigen teelt

Bij Decoratietakken.nl telen we de decoratietakken zelf. Elke stam en tak heeft haar oorsprong in de natuur, waardoor ze allemaal uniek van vorm zijn! Doordat wij zelf telen, kunnen wij ons aanpassen aan verschillende stijlen, die zoal gevraagd worden in de designdecoratie en door de hobbyist.

Soorten decoratietakken

Wij beschikken over meerdere soorten takken en stammen:

Witte takken en stammen

Onze witte decoratietakken en stammen zorgen voor een frisse en strakke look. Daardoor zijn ze ideaal te gebruiken als decoratie op uw bruiloft of andere gelegenheden, maar ook als aankleding in uw restaurant of woning.

Kronkeltakken

Kronkeltakken geven uw interieur een warme natuurlijke uitstraling. Kronkeltakken worden veelal gebruikt als winterdecoratie. U kunt er bijvoorbeeld mooie kerststukken en decoratie mee maken.

Naturel takken en stammen

Natuurlijk zijn onze producten ook te koop in hun oorspronkelijke staat. Naturel takken en stammen geven uw interieur een natuurlijke uitstraling. Daarnaast kunnen ze ook de ideale brug vormen tussen modern en landelijk.

Takken in kleur

Wij beschikken ook over takken in kleur. Deze takken zijn ideaal om kleuren van andere meubelstukken terug te laten komen in uw huis. Daarnaast kunt u ze ook goed gebruiken als seizoensdecoratie.

Paastakken

Speciaal voor de paasdagen hebben we leuke paastakken. Het assortiment bestaat uit kronkelhazelaartakken die zeer geschikt zijn om mee te decoreren.

Takken in pot

Wilt u uw huis direct mooi decoreren? Kies dan voor onze takken in pot. Deze kant en klare decoratiestukken kunt u direct in uw woning plaatsen.

Aquariumhout

Speciaal voor aquascaping hebben wij onbespoten en onbewerkte seringen, wilgen en perentakken in ons assortiment. Ons aquariumhout biedt uw vissen extra schuilplaatsen en geeft uw aquarium een unieke look.

De decoratietakken en -stammen zijn verkrijgbaar in verschillende maten: van 20 cm tot ongeveer 170 cm. Bovendien is het mogelijk decoratietakken of stammen met een standaard/voet te kopen.

Waarvoor kan u decoratietakken gebruiken?

Onze decoratietakken en stammen worden voor talrijke doeleinden gebruikt. De decoraties zijn geschikt als vensterbankdecoratie of als tafeldecoratie en wandstukken. De takken zijn gedroogd, waardoor ze zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn ze prima te combineren met versieringen als zijden bloemen, houten harten en ander decoratiemateriaal.

Decoratietakken kopen?

Bent u op zoek naar een mooie unieke decoratietakken, neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Heeft u vragen over onze producten of speciale wensen? Dan helpen wij u graag verder, neem telefonisch contact met ons op via 0495 796 003 of stuur een mail naar info@decoratietakken.nl. Liever de producten in het echt bekijken? Bezoek dan onze winkel iedere zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024