Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

95,00

Bloesemstruik met felroze appelbloesem geleverd in een binnenpot van 15 x 19 cm, hoogte ±65 cm. Wilt u de struik in combinatie met een overpot bestellen, scroll dan naar beneden en maak een keuze uit ons gevarieerde aanbod van overpotten in diverse afmetingen en kleuren.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

1 week

Productnummer

975

Afmetingen

65 x 50 cm

Houtsoort

Seringen

Decoratie

Zijden bloemen

Kleur

Fuchsia
  • *Keuze pot

Omschrijving

Felroze appelbloesem struik gemaakt van echte, natuurlijke seringentakken in combinatie met zijdebloemen. De struik wordt standaard geleverd met een binnenpot van 15 x 19 cm. De hoogte van de bloesemstruik is ± 65 cm.

Op de foto is de appelbloesem struik afgebeeld in een zwarte overpot.

Wilt u de struik in combinatie met een overpot bestellen, scroll dan door ons assortiment en maak een keuze uit ons gevarieerde aanbod van afmetingen en kleuren.

Deze unieke bloesemstruik is een leuke en fleurige decoratie voor in uw woning, winkel of kantoor. Ideaal is dat de bloesemstruik door de zijdebloemen geen onderhoud nodig heeft. Dus altijd een decoratiestuk dat er fris en verzorgd uitziet!

Bent u zich er alstublieft van bewust dat de gebruikte takken een natuurproduct zijn. Iedere bloesemboom is daardoor uniek en de vorm kan enigszins afwijken van de voorbeeldfoto’s.

 Stel een vraag over dit product

 

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

1 beoordeling voor Appelbloesemstruik | Felroze | 65cm

  1. Jennifer

    Heel blij mee, geen goedkope troep en kleur is prachtig. Ook zelf in vorm te buigen, maar zo als ie geleverd werd eigenlijk al helemaal goed. Levering was ook snel. 10

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Appelbloesemstruik | Felroze | 65cm
€ 95.00

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden