Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Bloesemstruik Sterre | 100cm

105,00

105,00

Bloesemboompje van een perentak met witte appelbloesem met een vleugje roze, geleverd in een binnenpot van 15 x 19 cm. Hoogte ±100 cm.

Wilt u de struik in combinatie met een overpot bestellen, scroll dan naar beneden en maak een keuze uit ons gevarieerde aanbod van overpotten in diverse afmetingen en kleuren.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

1 week

Productnummer

202259

Afmetingen

100 cm

Houtsoort

Perenhout
  • *Keuze pot

Omschrijving

Wit appelbloesemboompje met een vleugje roze gemaakt van een natuurlijke perentak in combinatie met kunstbloesemtakken. De struik wordt standaard geleverd met een binnenpot van 15 x 19 cm. De hoogte van de bloesemstruik is ± 100 cm.

Op de foto is het bloemstuk afgebeeld in een zwarte overpot.

Wilt u de struik in combinatie met een overpot bestellen, scroll dan door ons assortiment en maak een keuze uit ons gevarieerde aanbod van afmetingen en kleuren.

Deze unieke bloesemdecoratie is een leuke en fleurige decoratie voor in uw woning, winkel of kantoor. Ideaal is dat hij door de zijdebloemen geen onderhoud nodig heeft. Dus altijd een decoratiestuk dat er fris en verzorgd uitziet!

Bent u zich er alstublieft van bewust dat de gebruikte takken een natuurproduct zijn. Iedere bloesemboom is daardoor uniek en de vorm kan enigszins afwijken van de voorbeeldfoto’s.

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloesemstruik Sterre | 100cm” te beoordelen
Bloesemstruik Sterre | 100cm
€ 105

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden