Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Appelbloesemstruik Annette | 65cm

95,00

95,00

Bloesemstruik met zachtroze, zijde appelbloesem geleverd in een binnenpot van 15 x 19 cm, hoogte ±65 cm.

Wil je de struik in combinatie met een overpot bestellen, scroll dan naar beneden en maak een keuze uit ons gevarieerde aanbod van overpotten in diverse afmetingen en kleuren.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

1 week

Productnummer

202268

Afmetingen

65 x 50 cm

Houtsoort

Seringen

Decoratie

Zijden bloemen

Kleur

Roze
  • *Keuze pot

Omschrijving

Zachtroze appelbloesem struik gemaakt van echte, natuurlijke seringentakken in combinatie met zijde bloesem. De struik wordt standaard geleverd met een binnenpot van 15 x 19  cm. De hoogte van de bloesemstruik is ± 65 cm.

Wil je de struik in combinatie met een overpot bestellen, scroll dan door ons assortiment en maak een keuze uit ons gevarieerde aanbod van afmetingen en kleuren.

Deze unieke bloesemstruik is een leuke en fleurige decoratie voor in jouw woning, winkel of kantoor. Ideaal is dat de bloesemstruik door de zijdebloemen geen onderhoud nodig heeft. Dus altijd een decoratiestuk dat er fris en verzorgd uitziet!

Ben je er van bewust dat de gebruikte takken een natuurproduct zijn. Iedere bloesemstruik is daardoor uniek en de vorm kan enigszins afwijken van de voorbeeldfoto’s.

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Appelbloesemstruik Annette | 65cm” te beoordelen
Appelbloesemstruik Annette | 65cm
€ 95

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden