Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

245,00

Boomstam krabpaal met halve boomstam als voet. De stammen zijn ontschorst en geschuurd. Inclusief krabtouw en drie zitjes voor je kat. Naar keus verkrijgbaar in drie kleuren stof zodat jouw kat heerlijk zacht ligt. Hoogte 120cm, breedte 80cm.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

1 week

Productnummer

599-unstamped

Afmetingen

120 x 80 cm

Materiaal

Hout, Krabstof, Krabtouw

Houtsoort stam

Berken

Bewerking

Ontschorst en geschuurd

Ligplek

3
  • *Kleur krabstof

Omschrijving

De robuuste krabpaal van ontschorste en geschuurde berkenstammen heeft alles wat jouw kat nodig heeft. Hij of zij zal zich zeker thuis voelen op de krabpaal. Daarnaast misstaat deze krabpaal niet in het hedendaags interieur. De natuurlijke en unieke uitstraling is een toevoeging aan jouw woning. Vanwege zijn robuuste uiterlijk en halve boomstam als voet is deze krabpaal ook zeer geschikt voor de wat grotere kat. Geen zorgen, hij wordt compleet gemonteerd bij je afgeleverd.

De krabpaal is voorzien van sisal touw en naar keuze gestoffeerde zitplaatsen (keuze uit drie soorten). Meerprijs is € 20,-

De afmetingen van de krabpaal zijn in overleg op maat te maken. Neem hiervoor contact met ons op via info@decoratietakken.nl

Ben je er alsjeblieft van bewust dat de krabpaal is gemaakt uit natuurproducten. De kleur en vorm van de stammen en houtschijven kunnen enigszins afwijken van de voorbeeldfoto’s.

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

1 beoordeling voor Boomstam Krabpaal | Tommie | 120x80cm

  1. Olga O Kool

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Houten Krabpaal - H120 x B80 cm
Boomstam Krabpaal | Tommie | 120x80cm
€ 245

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden