Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Horeca aankleding: 10 sfeervolle ideeën

Het belangrijkste in de horeca is dat uw gasten een gezellig en sfeervol bezoek ervaren. Het interieur is een heel belangrijke factor in de sfeerbeleving van de klant. Wilt u ervoor zorgen dat gasten zich meteen welkom voelen bij binnenkomst, dan moet het hele plaatje kloppen. De aankleding is namelijk hét visitekaartje van uw café, restaurant of hotel. Hoe leuk en sfeervol is het wanneer u de natuur van buiten naar binnen kunt halen?

10 Inspiraties voor uw horeca aankleding

In deze blog geven wij u daarom 10 inspiratie ideeën hoe u met natuurlijke takken, stammen en bloemen uw horeca-ruimte kunt om toveren tot een sfeervol geheel. Een voordeel van natuurlijke horeca aankleding is dat het altijd bij de rest van het interieur past. Bekijk onze ideeën hieronder:

1. Krijtbordjes van houtschijven

Wat is hét drankje dat jouw gasten moeten bestellen? Of wat is de soep van de dag? Laat zien wat u te bieden hebt aan uw gasten. Deze decoratieve krijtschijven zijn net iets sfeervoller en leuker dan de standaard schrijfbordjes. Met krijt(stift) schrijft u uw eigen teksten erop, handig voor het menu van de dag!

2. Etagère van brocant hout

Zoals eerder gezegd, moet bij een perfecte sfeerbeleving het hele plaatje kloppen. Het gaat er dus niet alleen om wat je serveert, maar ook hoe je het serveert. Deze etagère, gemaakt van brocante stammen en houtschijven, is zeer geschikt om uw hapjes of borrels op te presenteren.

3. Een roomdivider van berkenstammen

Een scheidingswand kan een grote ruimte iets meer rust geven. En wanneer u het goed aanpakt kan het ook nog eens een sfeerverhogend resultaat geven. Creëer bijvoorbeeld een roomdivider met berkenstammen. U kunt de berkenstammen zelf vastzetten door ze aan een balk te schroeven of de stammen met een stelschroef aan het plafond vast te zetten. Echter hebben wij in ons assortiment ook kant-en-klare roomdividers en kunnen we roomdividers op maat maken.

 

4. Een bloesemboom

Midden in jouw restaurant een grote boom die vol in bloei staat met bloesem? Het kan! We hebben al verschillende restaurants en kofietentjes voorzien van bloesembomen. Door het gebruik van zijdebloemen heeft de boom geen onderhoud nodig en staat er altijd een boom die prachtig in bloei staat.

Wilt u ook een eyecatcher? Informeer dan bij ons om een bloesemboom op maat te laten maken. Of bekijk in onze webshop ons assortiment bloesemboompjes die aanvulling zijn voor de ingang van uw restaurant.

5. Luxe decoratie met takken en bloemen

Wist u dat u met decoratietakken heel gemakkelijk zelf grote, luxe decoraties kunt creëren? Takken zijn ideaal om mee te werken, omdat u makkelijk de hoogte in kunt en het zorgt voor een vol aanzicht. Het geeft uw horeca-ruimte een natuurlijke en levendige uitstraling. En de decoraties hebben vrijwel geen onderhoud nodig! In deze blog leest u hoe u in 4 stappen komt tot een mooi decoratiestuk met behulp van takken en zijdebloemen.

Tip: is er een ander seizoen opkomst? Bespaar dan veel tijd: verwissel alleen de bloemen en laat de takken zitten.

6. Sfeerverlichting met takken

Licht is bij uitstek het element waar u goed mee kunt spelen om een sfeervolle ruimte te creëren. Sfeerverlichting mag dan ook zeker niet ontbreken in uw horecagelegenheid. Wanneer u de verlichting combineert met decoratietakken kan er een unieke en warme sfeer tot stand komen. Zie bijvoorbeeld de sfeerverlichting op onderstaande foto, die prachtig kan staan bij de ingang van uw restaurant.

7. Een unieke houten trapleuning

Heeft uw horecagelegenheid een trap? Zorg dan dat deze opvalt met deze boomstam trapleuning. Deze kronkelige stammen worden zorgvuldig geschuurd en bewerkt, waardoor er een unieke natuurlijke leuning ontstaat.

8. Houtschijfjes als onderzetter

Een bierviltje? Oke, handig! Maar niet heel speciaal. Wilt u uw drankjes op een leukere manier presenteren, kijk dan eens naar deze houtschijfjes die u als onderzetter kunt gebruiken.

9. Een champagneboom

Organiseert u vaak feestjes waarbij u de gasten ontvangt met een glaasje bubbels? Verwelkom de gasten vanaf nu op een speciale manier. Presenteer de champagneglazen in een champagneboom gemaakt van brocante takken!

10. Een houtschijf graveren

Heeft u leuke spreuken of gezegdes? Laat deze graveren op een houtschijf of ander houtproduct! Of laat uw bedrijfslogo graveren op een houten plank. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u hulp nodig voor uw horeca aankleding? Wij helpen u graag!

Hopelijk heeft een van bovenstaande ideeën u inspiratie gegeven voor de aankleding van uw café, restaurant of hotel. Ga zelf aan de slag en bestel uw artikelen in de webshop.

Heeft u moeite met de aankleding van uw horecagelegenheid? Wij denken graag met u mee. Voor verschillende restaurants en hotels verzorgen wij door het jaar heen de aankleding, zo ervaren gasten op ieder moment van het jaar de juiste sfeer. Wilt u meer informatie of hulp met uw horeca aankleding? Neem dan contact met ons op.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Kapstok”

Heel blij met de berkenhouten kapstok die ik besteld had. Hij us precies akk ook s op de afbeelding

Miranda Roest

De Kwakel (Nederland), 21-05-2024

“Super blij mee”

Allereerst vond ik het fijn dat de manier van bestellen zo eenvoudig is. Niet te moeilijk en dat is fijn! De levering was heel snel en netjes! Net als het plaatsen ervan. Super blij mee en zeker aan te raden!

Aimée

Spijkenisse (Nederland), 09-05-2024