Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

7 tips voor de aankleding van jouw event!

Bij het organiseren van een evenement moet u aan veel zaken denken. Muziek, catering, locatie… en natuurlijk de aankleding! Bij de aankleding gaat het om de beleving en sfeer die uw gasten ervaren. Daarmee is de aankleding van uw event een van de belangrijkste factoren om het evenement tot een succes te leiden.

Of u nu een bruiloft, feestje, beurs of businessevent organiseert, met de juiste styling kijkt iedere gast terug op een onvergetelijke dag.

In deze blog willen we u met 7 tips op weg helpen om de aankleding van uw event op-en-top perfect te maken.

1. Zorg voor een goede entree

De eerste indruk is belangrijk. Denk daarom goed na over de aankleding van uw entree. Met een goede entree zet u voor uw gasten meteen de toon van het feest neer. Het zorgt ervoor dat de gasten met het juiste gevoel binnen komen wandelen.

Een leuk idee voor een entree is een luxe opgezet decoratiestuk op zuil. Met behulp van decoratietakken en bloemen kunt u zelf een decoratie bloemschikken. Denk daarbij goed na over de kleuren die u wilt gebruiken, zodat deze goed aansluiten bij het seizoen of de kleuren van uw bedrijf.

Wilt u een unieke eyecatcher voor bij de ingang? Kies dan voor een decoratieboom of berkenstam op voet.

2. Geef je gasten een goed ontvangst

Eenmaal binnen moet ervoor gezorgd worden dat uw gasten goed worden ontvangen. Ook daar kan aankleding een belangrijke rol inspelen.

Bij veel bruiloften en feesten worden de gasten verwelkomt met een glaasje bubbels. Is dit bij uw event ook het geval? Presenteer de champagneglazen dan in een champagneboom gemaakt van brocante takken!

 

3. Speel met sfeerverlichting

Licht is een belangrijk element bij een event om de sfeer te bepalen. Door licht te combineren met witte decoratietakken ontstaat er mooie sfeerverlichting.

Dit effect creëert u gemakkelijk zelf door spotjes onder de takken te plaatsen.

4. De presentatie van uw eten en drinken

Bij een event kunnen hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Ook hierbij is het verstandig om na te denken over de aankleding. Bij het eten en drinken gaat het er namelijk niet alleen om wát u uw gasten voorschotelt, ook belangrijk is hoe u dit presenteert.

Serveer uw hapjes en borrels bijvoorbeeld op een etagère van hout.

 

5. Communiceer met decoratie

Communicatie naar uw gasten toe is belangrijk op uw event. Waar moeten de gasten naartoe? Wat is de boodschap van de dag bij een businessevent? Welke bedrijven staan er op de beurs?

Communiceren kan ook met decoratie-elementen. Plaats bijvoorbeeld voor een wegwijspaal van hout of laat een logo of tekst hout graveren

 

6. Zorg voor eyecatchers op uw event

Voor de perfecte aankleding van de eventruimte is het raadzaam om te zorgen voor een paar grote eyecatchers, dit is beter dan veel kleine. Te veel kleine decoraties maken het geheel rommelig en onrustig.

Een hele toffe eyecatcher die stijl en sfeer aan uw event geeft is een grote bloesemboom. En op een bruiloft mag een mooi trouwprieel van berkenhout niet ontbreken.

7. Vergeet de details niet

Een grote eyecatcher is belangrijk, maar dit betekent niet dat u de kleine details moet vergeten. De kleine details maken het event af en zorgen voor een finishing touch. Zorg bijvoorbeeld voor kleine tafeldecoraties of kleed het event aan met leuke krijtbordjes van houtschijven.

Heeft u hulp nodig bij de aankleding van uw event? Wij denken graag mee!

Hopelijk geven bovenstaande tips u houvast en inspiratie voor een goede aankleding van uw event. Ga zelf aan de slag en bestel uw decoraties in de webshop.

Heeft u moeite met de aankleding van uw event? We denken graag met u mee. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van de perfecte aankleding van evenementen.

Wilt u meer informatie of hulp bij uw event aankleding? Neem contact met onze styliste op.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Bloesemtakken”

Ik heb bloesemtakken besteld maar helaas was er een stuk afgeknipt. Ik heb een mail gestuurd met foto’s en kreeg heel snel antwoord dat er een nieuwe kleinere tak werd geleverd. Erg netjes en mooie kwaliteit kunstbloemen.

Marryan Jager

Enschede (Nederland), 16-04-2024

“Boomstam trapleuning oak”

Nette service en levering. Super blij met mijn trapleuningen.

Petra

Hoogvliet (Nederland), 11-04-2024