Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Hoge vaas opmaken met kunstbloemen? | Zo doe je dat!

Kunstbloemen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en vaak niet van echt te onderscheiden. Heb je een mooie (hoge) vaas staan en wil je deze opmaken met kunstbloemen, maar je weet niet hoe? Lees dan verder voor ideeën!

5x Een (hoge) vaas opgemaakt met kunstbloemen:

1. Bloemstuk Malou

Zwarte hoge vaas met roze kunstbloemen

In bloemstuk Malou zijn voornamelijk zachte kleuren gebruikt om de zwarte hoge vaas op te maken. Gele, roze, oranje, witte en groene tinten komen het meest naar voren in dit bloemstuk.

Dit zijden bloemstuk is volledig door de klant zelf samengesteld, zij bracht haar eigen hoge vaas mee. Zoals je ziet past dit bloemstuk perfect in een industrieel modern interieur, maar komt ook goed uit de verf in een Bohemian interieur.

Stel het bloemstuk Malou zelf samen met de volgende zijden bloemen:
Magnolia – Oud Roze
Eucalyptus – Geel
Graspluim – Wit
Hortensia – Wit/Roze
Allium – Wit
Seringentak – Wit
Kersenbloesemtak – Lila grijs
• Margriet (deze is helaas uitverkocht) – De Magnolia – Oud Roze zou hier ook voor in de plaats kunnen.

2. Bloemstuk Naomi

Grijze hoge vaas met witte kunstbloemen

Voor een mooie samenwerking met @noom.living hebben we een kunstbloemen boeket samengesteld, voor in haar woonkamer. De zijden bloemen die gebruikt zijn voor bloemstuk Naomi hebben vooral roze, paarse en witte tinten.

Het bloemstuk past perfect in een hotelchique of beige interieur. Met dit bloemstuk creëer je een rustgevende, maar vooral een elegante en luxe uitstraling.

Stel het bloemstuk Naomi zelf samen met de volgende kunstbloemen:

3. Bloemstuk Myrthe

Grijze hoge vaas met kunsttakken

Om de grijze hoge vaas op te maken zijn voornamelijk zachte kleuren gebruikt. In bloemstuk Myrthe komen roze, witte en groenen tinten het meeste naar voren. De kleuren komen voornamelijk van de kunstrozen en kunst magnolia.

Deze vaas met kunstbloemen is volledig door de klant zelf samengesteld, zij bracht haar eigen hoge vaas mee. Doordat dit bloemstuk zachte kleuren bevat, past het in bijna elk interieur, van Scandinavisch tot Bohemian en van Klassiek tot Romantisch.

Stel bloemstuk Mythe zelf samen door middel van de volgende kunstbloemen uit ons assortiment:

4. Bloemstuk Karlijn

Zwarte brede vaas met diverse kleuren kunstbloemen

In bloemstuk Karlijn zijn veel verschillende kleuren gebruikt, zoals geel, lila, blauw, maar ook (oud) roze en wit. De combinatie van deze kleuren komt goed tot zijn recht. Zo heb je een mooie zwarte vaas met kunstbloemen.

Deze creatie past perfect in een sfeervol interieur en is vooral geschikt voor de lente of de zomer, vanwege haar vele kleuren.

Stel Bloemstuk Karlijn zelf samen met de volgende zijden bloemen:

5. Bloemstuk Tamar

Witte hoge vaas met bloesemboompje

Voor een mooie samenwerking met @tamarliving hebben we een witte dubbele bloesemboom gemaakt. Deze bloesemboom past perfect in het hotel-chique interieur van @tamarliving en heeft een rustige uitstraling door haar witte kleuren. Een mooiere vaas met kunstbloemen en takken kom je niet snel tegen!

Bloemstuk Tamar is dé creatie om het voorjaar in huis te halen! Voor het opmaken van deze hoge vaas zijn slechts twee dingen benodigd: stenen of grind en de Bloesemboom in onze webshop. Vul de hoge pot eerst met wat stenen of grind, vervolgens plaats je de bloesemboom in de pot en vult deze aan met stenen of grind, zodat deze stevig staat.

 

Zelf een hoge vaas opmaken met kunstbloemen? Bestel jouw producten direct!

Een laatste tip: begin bij het opmaken van een hoge vaas altijd met de langste kunstbloem/kunsttakken, ga vanuit daar verder opbouwen en vul de ‘lege’ ruimtes op. Zo kun je zelf een prachtig boeket van kunstbloemen samenstellen!

Team Decoratietakken wenst je veel succes met het samenstellen van jouw kunstboeket. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet deze te stellen! Neem contact met ons op via info@decoratietakken.nl.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Super blij mee”

Allereerst vond ik het fijn dat de manier van bestellen zo eenvoudig is. Niet te moeilijk en dat is fijn! De levering was heel snel en netjes! Net als het plaatsen ervan. Super blij mee en zeker aan te raden!

Aimée

Spijkenisse (Nederland), 09-05-2024

“Fijn”

Snel geleverd, chauffeur belde netjes voor een datum en tijdslot. Mooi wandje. Bij sommige takken is de verf eraf aan de bovenkant. Klein minpuntje, maar niet erg. Valt zelf bij te werken.

Inge

Leiden (NL), 06-05-2024