Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Creatief met takken

Met takken is zo veel leuks te doen! Decoratietakken hebben niet alleen het doel om uw huis te versieren, maar zijn juist ook erg leuk om creatief mee te zijn. Bovendien is het een echte trend om uw huis te decoreren met zelfgemaakte items. Met de takken kunt u doen wat u zelf wilt. Echter is het wel handig om uw creatief idee uit te voeren met stevige, kwalitatieve decoratietakken. Uw creatie gaat dan langer mee en zal langer mooi blijven.

Creatieve ideeën met (houten) takken

Wie creatief is met takken, heeft in een handomdraai een andere sfeer of een ander seizoen in huis. Het is daarnaast ook nog eens super gemakkelijk om met takken iets leuks te doen. Heeft u bijvoorbeeld nog een vaas in huis die u niet gebruikt, een zuil of een andere pot? Zet er de decoratietakken in, zet de vaas op een opvallende plek en u heeft direct een eye-catcher in huis. Hoewel u bij takken misschien moet denken aan een basis houtkleur, is er ook veel kleur mogelijk met decoratietakken. Onze takken zijn verkrijgbaar in wit, zwart, rood, koper, zilver, goud en meer. Bekijk hiervoor ons aanbod gekleurde takken.

Heeft u een mooie tak uitgezocht? Dan is het nu tijd om de takken (en de omgeving van de takken) te gaan decoreren. Dit kan bijvoorbeeld met glitters, steentjes of Wooly. Wooly is te gebruiken bij het bloemschikken en als extra decoratie (zowel boven als onder water). De glitters en steentjes dienen als extra aankleding en versiering en zorgen voor een prachtig aanzien.

Creatief met takken dankzij Decoratietakken.nl

De decoratietakken van Decoratietakken.nl worden in eigen handen gekweekt. We verkopen enkel takken van goede kwaliteit, die jaren meegaan. We schilderen de takken zelf, hebben een styliste in dienst die op aanvraag creaties kan maken, maar u kunt de takken ook naturel bestellen. Dan laten wij de creativiteit volledig aan u over!

Wilt u creatief zijn met takken, maar heeft u net niet de groene vingers die hiervoor nodig zijn of heeft u simpelweg de tijd niet? Dan kunt u ook creaties laten maken door onze styliste en bloemist. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@decoratietakken.nl 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Kronkel hazelaar”

De kronkel hazelaar was snel binnen,en ook naar verwachting. Zeer netjes verpakt!

Ankie

Hellevoetsluis (Nederland), 24-03-2023

“Snelle service, op maat”

Het is een mooi product. En ik had een specifiek verzoek dat snel is beantwoord. Chapeau!

Boukje Koole

Steenwijk (Nederland), 22-03-2023