Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Paastakken versieren: Drie tips + Inspiratie

Het lentefeest Pasen staat bijna voor de deur. Hoogste tijd om de paastakken in huis te halen. Een eenvoudige manier om je huis wat paassfeer te geven is door paastakken te versieren met deze drie tips.

Tip 1: Geef je paastakken kleur!

wit gespoten paastak

Je hoeft natuurlijk niet alleen versiering aan de paastakken te hangen, je kunt ze ook een kleurtje geven! Leg de paastakken op een oude krant en verf ze met verfrestjes die je nog in huis hebt.

Wil je wat sneller klaar zijn? Spuit de paastakken dan in kleur met een spuitbus. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere kleuren te combineren. Je kunt het zo kleurrijk maken als je zelf wil!

Tip 2: Versier je paastakken met Jelly Beans!

Paastak met jellybeansPaastak met jellybeans van dichtbij

Jelly Beans, je kent ze misschien wel, de kleine kleurrijke suikersnoepjes in de vorm van een boon. Plak ze met een lijmpistool aan de uiteindes van je paastak en zie hierboven het resultaat!

Tip 3: Ga buiten op zoek naar natuurlijke decoratie

Pasen is een echt lentefeest. Waar kun je beter decoraties vinden voor een lentefeest dan buiten? Met verse bloemen, mooie blaadjes of een krans met madeliefjes creëer je mooie, natuurlijke decoraties voor je paastakken.

Heb je geen mooie bloemen in de buurt? Met crêpepapier maak je eenvoudig zelf allerlei soorten nepbloemen.

Verzamel je paasdecoratie of koop het direct!

Verzamel lekker jouw paasdecoratie in de natuur en haal natuurlijke materialen in huis. Geen zin om naar buiten te gaan of heb je geen natuurgebied in de buurt? Bekijk dan ons assortiment paasdecoratie en bestel je producten direct online

Nog op zoek naar mooie takken die je zelf kunt versieren? Neem eens een kijkje het paastakken assortiment van Decoratietakken.nl. De takken zijn van milieuvriendelijke teelt.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Trapleuningen”

We zijn super blij met onze nieuwe trapleuningen. Echt precies wat we in gedachten hadden. Bedankt!

Marijke Hollaar-Vos

Sommelsdijk (Nederland), 20-09-2023

“Tafelblad”

Een bijzettafeltje, van glas, sneuvelde. Ik had er 2. Na wat zoeken vond ik de oplossing bij decoratievetakken. 2 natuurlijke boomstamschijven. Mooi natuurlijk, geen scheuren mooie maat. Dat worden mooie bijzettafeltjes. Karel

Karel van Eek

KORTENHOEF (Nederland), 18-09-2023