Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Decoreren voor de Feestdagen

Tijdens de feestdagen draait het om gezelligheid, en decoratie speelt daarin een belangrijke rol! Om je huis helemaal tot in de puntjes te stylen tijdens de feestdagen, geven wij hier onder een aantal tips en ideeën om inspiratie op te doen.

Decoreren met kerst

Bij kerstdecoratie staat een kerstboom van takken vaak centraal. Maar wat nou als je daar helemaal geen plek voor hebt, of je vindt het simpelweg te veel gedoe. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor! Ga voor deze gave boom als decoratie hanger, gemaakt van wilgen hout. Het neemt niet veel plek in beslag en is te decoreren naar wens. Verkrijgbaar in de maten 80 en 120 centimeter.

Decoreren met natuurlijke sterren

Dat ene lege plekje decoreren, waar je maar niks leuks voor gevonden krijgt… het blijft altijd lastig! Maar wat dacht je er van om een mooie natuurlijke ster in je interieur te verwerken. In vele soorten en maten te verkrijgen.

Creatief aan de slag gaan

Wil je graag zelf creatief aan de slag gaan, ook daar hebben we een oplossing voor. Ga voor een gave kerstboom  met metalen frame en zet de boom vast op een boomstamschijf. Te decoreren met verschillende soorten natuurlijke materialen en decoraties. Houd onze facebookpagina in de gaten voor de uitleg van deze leuke DO IT YOURSELF!!

Kerstboom decoratie

Mocht je nu genoeg ruimte hebben en eens een keer wat anders willen dan de traditionele kerstboom, kijk dan voor inspiratie op onze webshop categorie Kerst!

Verschillende unieke kerstbomen verkrijgbaar en natuurlijk kerstmateriaal

 

 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024