Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Decoreren voor de Feestdagen

Tijdens de feestdagen draait het om gezelligheid, en decoratie speelt daarin een belangrijke rol! Om je huis helemaal tot in de puntjes te stijlen tijdens de feestdagen, geven wij hier onder een aantal tips en ideeën om inspiratie op te doen

 

Decoreren met kerst

Bij kerstdecoratie staat een kerstboom vaak centraal. Maar wat nou als je daar helemaal geen plek voor hebt, of je vindt het simpelweg te veel gedoe. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor! Ga voor deze gave boom als decoratie hanger, gemaakt van wilgen hout. Het neemt niet veel plek in beslag en is te decoreren naar wens. Verkrijgbaar in de maten 80 en 120 centimeter.  

 

Decoreren met natuurlijke sterren

Dat ene lege plekje decoreren, waar je maar niks leuks voor gevonden krijgt... het blijft altijd lastig! Maar wat dacht je er van om een mooie natuurlijke ster in je interieur te verwerken. In vele soorten en maten te verkrijgen.  

 

Creatief aan de slag gaan

Wil je graag zelf creatief aan de slag gaan, ook daar hebben we een oplossing voor. Ga voor een gave kerstboom gemaakt met metalen frame  en zet de boom vast op een natuurlijke houtschijf. Te decoreren met verschillende soorten natuurlijke materialen en decoraties. Houd onze facebookpagina in de gaten voor de uitleg van deze leuke DO IT YOURSELF!! 

 

Kerstboom decoratie

Mocht je nu genoeg ruimte hebben en eens een keer wat anders willen dan de traditionele kerstboom, kijk dan voor inspiratie op onze webshop categorie Kerst! Verschillende unieke kerstbomen verkrijgbaar en natuurlijk kerstmateriaal

Decoreren voor de feestdagen

1669 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“heel origineel, erg handig, precies op tijd gevonden en erg blij mee”

Helma van der Aar

Rotterdam (Nederland), 3-12-2020

Ik heb deze takken besteld om er een adventskalender van te maken op ons kantoor. Het is heel erg leuk geworden. Het was erg spannend toen de doos afgeleverd werd, hoe zouden de takken zijn..? de takken waren erg netjes en zorgvuldig verpakt, de witte verf zat er op iedere tak heel goed op, van boven tot onder helemaal wit. Maandagavond, 30 november, de takken op kantoor gevuld met zelf geprinte, gevouwen, gevulde doosjes en op dinsdag 1 december is de adventskalender enorm goed ontvangen door de mensen. Ik ben erg blij dat ik deze website heb gevonden en daardoor mijn idee op eenvoudige en niet al te dure manier heb kunnen afmaken.

“geweldig”

I.j. Wijnja

Hardinxveld-Giessendam (Nederland), 3-12-2020