Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Bloesem decoratie

Naast verschillende decoratie bomen vindt u in ons assortiment ook verschillende bloesembomen. Zo vindt u bloesembomen in pot, staande bloesembomen en als zuil. Een bloesemboom bestaat uit natuurlijke en eventueel brocante perentakken met daaraan zijde bloemen bevestigd in verschillende soorten.

Bloesemboom in pot

Bij de bloesemboom in pot zijn er verschillende potten mogelijk. Naast de potten waarin de bloesembomen worden gemaakt uit de webshop is ook uw eigen pot op laten maken mogelijk. Iedere zaterdag kunt u een kijkje komen nemen in onze winkel en een bestelling doen voor een eigen ontworpen bloesemboom of een ander decoratiestuk. 

De bloesembomen in pot kunnen bestaan uit een of meerdere perentakken. Aan deze takken zitten de zijde bloemen bevestigd.

Staande bloesembomen

De staande bloesemboom is een natuurlijke of brocante perentak waaraan de bloemen zijn bevestigd. Deze bloesemboom kan eventueel bevestigd worden op een houten of metalen voetplaat.

Zijde bloemen

In het assortiment van onze bloesembomen ziet u welke zijde bloemen er bij welke bloesembomen horen. Wanneer u graag een bepaalde bloesemboom heeft, maar liever met een ander soort bloem, dan is dit mogelijk zolang wij deze bloem in onze voorraad hebben.

Overleg over afwijkende maten en bloesemsoorten zijn mogelijk tegen meerprijs. Voor vraag hiernaar of andere vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail: info@decoratietakken.nl

Voor voorbeelden en eventuele eigen bestellingen bent u iedere zaterdag van harte welkom op onze locatie.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

CAPTCHA Image

2687 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Top!”

Jeroen Diks

Ede (Nederland), 29-7-2021

Ziet er erg mooi uit

“Professioneel! ”

U.m. vd Akker

(Nederland), 29-7-2021

Goede communicatie en snelle levering!