Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Tips voor de aankleding van uw trouwlocatie

Gaat u binnenkort trouwen en bent u volop bezig met de voorbereidingen? De huwelijksdag wordt één van de mooiste dagen van jullie leven en natuurlijk wilt u dan ook dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Een belangrijk onderdeel waar tegenwoordig veel aandacht aan besteed wordt is de aankleding van de trouw locatie. Met de juiste aankleding zorgt u voor een beleving en sfeer die de gasten nooit meer zullen vergeten.

Er zijn veel verschillende soorten decoraties verkrijgbaar voor uw bruiloft, zowel voor een klein als groot budget. In deze blog willen we u met enkele voorbeelden op weg helpen om jullie trouw locatie onvergetelijk te maken.

Trouwen onder een berkenprieel

Het ja-woord is waar de hele bruiloft om draait. Wat is er mooier dan de liefde te bezegelen onder een romantische trouwprieel?

Onze trouw priëlen van berkenhout worden met de hand gemaakt. De prieel kunt u naar eigen smaak aankleden met bloemdecoraties, een tule of andere accessoires. Uiteraard is het ook een optie om een trouwprieel te huren. Neem hiervoor contact met ons op.

Een persoonlijk ringendoosje

Na het ja-woord worden traditioneel de trouwringen aangereikt. Een speciaal moment, want met het dragen van de trouwringen laten jullie zien dat jullie voor eeuwig aan elkaar verbonden willen zijn.

De ringen worden meestal aangereikt in een doosje, op een kussentje of op een plateautje. Maak het overhandigen van de ringen persoonlijk met een ringenschijf of ringendoosje van berkenhout met jullie namen en trouwdatum erin gegraveerd.

Het huwelijk vieren met bubbels

Wanneer de huwelijksceremonie erop zit, is het natuurlijk tijd om het kersverse huwelijk te vieren met een glaasje bubbels. Presenteer de champagneglazen in een champagneboom gemaakt van brocante takken! Aan de boom zitten klipjes waar u de champagne in vast kunt zetten, zodat uw gasten deze zelf kunnen pakken.

Tijd voor de bruidstaart

Uiteraard kan een bruidstaart niet ontbreken. De taart zelf moet er natuurlijk op-en-top perfect uitzien, maar de manier waarop u de taart presenteert is minstens zo belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een taartstandaard van berkenhout en houtschijven om uw taart op te etaleren.

 

Bloemen mogen niet ontbreken

Mooie bloemen doen de aankleding altijd goed, zeker bij een feestelijke gelegenheid als het huwelijk. Zorg er dus voor dat de trouwlocatie is aangekleed met leuke bloemdecoraties. Denk bijvoorbeeld aan een luxe decoratiestuk op zuil voor bij de entree of in de hoek van de feestruimte.

Maar ook kleine tafeldecoraties met bloemen mogen niet ontbreken. Wilt u zelf gaan decoreren? Kijk dan eens naar het ruime assortiment zijdebloemen dat we hebben.

Style uw bruiloft in het wit

Een kleur die we vaak terug zien in de aankleding van een trouw locatie is de kleur wit. Geef ook jouw trouw locatie een frisse en rustieke uitstraling en kleed de locatie aan met wit geverfde takken.

Maak de aankleding persoonlijk

Niets is mooier dan de bruiloft heel persoonlijk te maken. De trouwdag draait tenslotte om jullie twee. Een leuk idee om de aankleding persoonlijk te maken is het graveren van houtproducten met bijvoorbeeld jullie namen of de trouwdatum.

   

Wilt u graag een originele uitnodiging versturen? Nodig dan uw familie en vrienden uit met onderstaande trouwkaarten die helemaal gepersonaliseerd kunnen worden!

 

Vier de bruiloft tussen de bloesembomen

Zoals al verteld doen bloemen het altijd goed voor de sfeer op een bruiloft. Wilt u echt uitpakken? Dan mag een bloesemboom niet ontbreken. Van deze fleurige en magische bomen wordt iedereen vrolijk. Het is ook mogelijk om deze bloesembomen bij ons te huren. Neem hiervoor contact met ons op.

Maak het af met de juiste feestverlichting

In de avond wordt de huwelijksdag meestal afgesloten met een groot trouwfeest. Sfeerverlichting mag dan zeker niet ontbreken. Door licht te combineren met witte decoratietakken ontstaat er mooie sfeerverlichting.

Wilt u hulp bij de aankleding van uw bruiloft? Wij denken graag met u mee!

Hopelijk hebben onze tips jullie inspiratie gegeven voor de aankleding van jullie eigen bruiloft. Kunt u toch nog wat hulp gebruiken? Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van de aankleding van bruiloften en andere evenementen en denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie of hulp bij de aankleding van uw bruiloft? Neem dan contact op met onze styliste.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024