Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Voorjaardecoratie & Paasmaterialen

Ben je opzoek naar leuke decoraties om uw huis of bedrijf in een vrolijke voorjaarsfeer te brengen?

 

 

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het opvrolijken van uw tafel, venster, gang of aan muur. Ga je toch liever zelf aan de slag? Leuk! Snuffel gerust door de volledige webshop decoratietakken.nl, want er zijn diverse materialen verkrijgbaar en laat u inspireren door onze voorbeelden. Er is voldoende te vinden om uw creatieve geest op te wekken. Veel plezier en succes!  

 

Voorjaars- en paasdecoraties

Het voorjaar is weer inzicht en wat is dat een mooie gelegenheid om de voorjaarssfeer in uw interieur te brengen. Zo bieden we vele diverse mogelijkheden voor Pasen aan, waaronder kransen, vogelnestjes en etagères. Onze producten bevatten natuurlijk decoratiemateriaal, dat opgevuld is met mooie zijde bloemen. Door het gebruik van zijde bloemen kunt u extra lang genieten van de decoratie en eventueel elk jaar opnieuw. Uiteraard zijn onze producten ook geschikt als cadeautje. Neem gerust een kijkje tussen alle mooie creaties, die we voor u te bieden hebben.

 

Voorjaarsmaterialen

Ben u toch liever zelf bezig met het maken van een voorjaarsdecoratie? Creatief! Dan bieden wij een groot assortiment aan van materialen om zelf aan de slag te gaan. Hierdoor zal je een uniek Paasstuk in huis hebben staan. Ook bent u bij ons aan het goede adres voor de basismaterialen, waarbij u aan takken kunt denken. Zo hebben we mooie paastakken in vele maten, die samen met het voorjaarsmateriaal een uitstekende decoratie zijn. Daarnaast hebben we ook andere takken, verkrijgbaar in wit en naturel, die erg passend zijn bij het jaargetijde. Snuffel gerust tussen alle mogelijkheden en kijk ook verder in onze webshop.

Paasdecoratie | decoratietakken.nl

1669 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“heel origineel, erg handig, precies op tijd gevonden en erg blij mee”

Helma van der Aar

Rotterdam (Nederland), 3-12-2020

Ik heb deze takken besteld om er een adventskalender van te maken op ons kantoor. Het is heel erg leuk geworden. Het was erg spannend toen de doos afgeleverd werd, hoe zouden de takken zijn..? de takken waren erg netjes en zorgvuldig verpakt, de witte verf zat er op iedere tak heel goed op, van boven tot onder helemaal wit. Maandagavond, 30 november, de takken op kantoor gevuld met zelf geprinte, gevouwen, gevulde doosjes en op dinsdag 1 december is de adventskalender enorm goed ontvangen door de mensen. Ik ben erg blij dat ik deze website heb gevonden en daardoor mijn idee op eenvoudige en niet al te dure manier heb kunnen afmaken.

“geweldig”

I.j. Wijnja

Hardinxveld-Giessendam (Nederland), 3-12-2020