Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Alle roomdividers zijn op maat te maken. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

circa 14 werkdagen

Productnummer

597

Materiaal

Hout

Houtsoort stam

Berken

Diameter per stam

± 6-8 cm

Omschrijving

Roomdividers zijn ideaal om een unieke afscheiding in uw woning, kantoor of horeca te creëren. Deze handgemaakte, natuurlijke roomdividers passen uitstekend in zowel een landelijk als modern interieur.

Ben je op zoek naar een afmeting die niet standaard op onze webshop te vinden is? Geen probleem, wij kunnen alles op maat maken.

Wat is er allemaal mogelijk?

  • Met wieltjes: We kunnen de roomdividers voorzien van wieltjes, zodat ze gemakkelijk van A naar B te verplaatsen zijn.
  • Roomdivider extra hoog: Wil je een roomdivider hoger dan 200 cm? Ook dat is mogelijk bij ons. Wanneer je op zoek bent naar een roomdivider tot het plafond zou je ook kunnen denken aan onze stammen met stelschroef. Deze kunnen geklemd worden tussen bodem en plafond en vastgezet worden door middel van een stelschroef.
  • Stammen met ophangrail: We bieden ook de mogelijkheid om de stammen via een railsysteem te laten lopen. Deze kunnen ook op iedere gewenste maat gemaakt worden.
  • Extra brede voet: Wanneer je een bredere voet zou willen voor extra stabiliteit, kunnen we deze verbreden.
  • Roomdividers koppelen: Wil je een roomdivider met een lengte van bijv. 240 cm? We leveren dan verbindingsplanken met bevestigingsmateriaal mee, zodat je de roomdividers terplekke kunt koppelen aan elkaar.

Wil jij dus graag een roomdivider op maat laten maken en meer informatie? Neem voor een offerte contact met ons op via info@decoratietakken.nl. Wij gaan dan samen met jou aan de slag om jouw roomdivider naar wens te realiseren.

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roomdivider op maat” te beoordelen

Andere suggesties…

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden