Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Aankleding tuinfeest: 10 ideeën ter inspiratie

Voor u het weet dienen de eerste warme lentedagen zich weer aan. De lente en zomer zijn bij uitstek de seizoenen voor een lekkere BBQ of een gezellig tuinfeest. Bij een geslaagd tuinfeest horen lekkere drankjes, verrukkelijk eten, goede muziek en natuurlijk een mooi en gezellig aangeklede tuin.

Bent u van plan een tuinfeest te organiseren? En vindt u het lastig om voor mooie aankleding te zorgen?

In deze blog zetten wij tien must-have items op een rijtje voor een onvergetelijk tuinfeest.

1.    Bloemstukjes

Kleine tafelstukjes of grote decoraties? Een ding is zeker, bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken op een tuinfeest. Het leukste is om de decoratiestukken zelf te maken. Kijk of u ergens in huis nog leuke glazen flesjes of mooie potjes hebt staan en fleur deze op met zijdebloemendecoratietakken en ander decoratiemateriaal.

 

2.    Houten onderzetters

Een bierviltje is handig, maar niet heel speciaal. Wilt u uw drankjes op een leukere manier presenteren? Kijk dan eens naar deze houtschijfjes die u als onderzetter kunt gebruiken. En wat dacht u een lekker taart of gebak gepresenteerd op een mooie houtschijf

 

3.    Berkenstammen

Berkenstammen passen perfect bij de aankleding van een tuinfeest. Het leuke is dat u met berkenstammen allerlei kanten op kunt. Zet de berkenstammen bijvoorbeeld op een voet en hang er lampjes in voor sfeerverlichting.

Prieel De Luxe

 

4.    Bloesemboom

Wilt u een echte eyecatcher die uw gasten niet snel gaan vergeten. Dan mag deze bloesemboom niet ontbreken. Zeker niet op een warme voorjaarsdag wanneer alle fruitbomen vol in bloei staan. Het is ook mogelijk om deze bloesembomen bij ons te huren. Neem hiervoor contact met ons op.

5.    Decoratieladder

Een erg leuke aanvulling op de aankleding van het tuinfeest is deze decoratieladder, die gemaakt is van berkenstammen. Zet of hang ze in de tuin en kleed ze aan met gekleurde zijdebloemen en tierlantijntjes.

6.    Krijtschijf

Houtschijven kunt u gebruiken voor allerlei decoratieve doeleinden op uw feestje. Bekijk bijvoorbeeld eens deze krijthoutschijven. Met een krijt(stift) schrijft u uw eigen teksten er op. Leuke teksten en spreuken doen het altijd goed op een feestje!

[optin-monster-inline slug="ky7gsuanstmf2sokofqz"]

7.    Etagère

Op een goed tuinfeest mogen hapjes en borreltjes niet ontbreken. Om het plaatje compleet te maken kunt u deze decoratieve houten etagère gebruiken om de hapjes en borrels op te presenteren.

           

8.    Plantenhangers

Perfecte aankleding om een feestje in de buitenlucht een stukje gezelliger te maken. Hang deze plantenhanger in een boom of aan de overkapping. Zet er een mooi plantje in of een glazen potje met kaarsen voor een warme sfeer.

 

9.    Wegwijsbord

Gaat u uw tuinfeest groots aanpakken? Dan is dit wegwijsbord een leuk idee. Op de bordjes graveren wij de tekst die u graag wil. Zet er bijvoorbeeld namen of leuke spreuken op. Of maak uw gasten wegwijs op het feest door aan te geven waar de toiletten en de bar zich bevinden.

 

 

10. Hartjes

Op een feestje zorgen de details voor de finishing touch. De decoratieve hartjes geven net dat stukje extra gezelligheid aan de aankleding. Hang ze bijvoorbeeld in de boom of schrijf er de namen van uw gasten op. Aan de slag!

Hopelijk hebben we u voldoende inspiratie gegeven voor de aankleding van een onvergetelijk tuinfeest. Bestel de items die u nodig heeft gemakkelijk in onze webshop en laat uw creativiteit de vrije loop om een gezellig feestje in uw tuin te creëren.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024