Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

57,50

Klimboom voor vogels van een ontschorste en geschuurde berkenstam met voederplateau en een aantal zitjes van wilgentakken. Hoogte 100 cm, breedte ±40 cm. Incl. een vierkante houten voet van 30x30cm.

Verzending

Gratis

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

2 a 3 werkdagen

Productnummer

202281

Afmetingen

100 x 40 cm

Materiaal

Hout

Houtsoort

Berken, Wilgen

Bewerking

Ontschorst en geschuurd

Met voederplateau

Ja

Soort zitje

Wilgentak

Aantal zitjes

8

Soort voet

Hout

Omschrijving

Klimboom van een ontschorste, geschuurde berkenstam met acht speelse zijtakken van wilgenhout en een voederplateau bovenop.

  • Hoogte 100 cm.
  • Voederplateau ±20 cm.
  • Zijtak ±18 cm.

Vogelklimboom Chica is gemaakt van een ontschorste, geschuurde berkenstam. Het hout is onbehandeld en dus veilig voor uw vogel. De boom heeft meerdere zijtakken zodat meerdere vogels hier heerlijk kunnen vertoeven. Zet de boom in de volière of in uw woonkamer en uw vogel heeft een eigen plekje waar hij naar hartenlust kan klimmen en klauteren. Op de boom is nog een houtschijf geplaatst waar u wat vogelvoer op kunt strooien en waar uw vogel ook kan zitten. Deze boom is ook zeker geschikt voor de wat grotere vogels.

Bekijk ook eens onze andere vogelbomen in onze webshop. Wilt u graag een vogelboom op maat gemaakt? Neem dan contact met ons op via info@decoratietakken.nl

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

1 beoordeling voor Vogelboom Coco met voederplateau | 100cm

  1. laura_meisjje

    Hoe toepasselijk vogelboom Coco voor mijn Agarponis Coco. De vogelboom is netjes verpakt. Precies zoals afgebeeld op de foto. Dit is een mooie stevige vogelboom. Ik heb er speeltjes aan bevestigd met een schroefoog. Echt een aanrader!

Een beoordeling toevoegen
Vogelboom Coco met voederplateau | 100cm
€ 57.5

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden