Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Houten etagére

Bent u opzoek naar decoratie voor op uw tafel of kast? En wilt u graag een natuurlijke uitstraling creëren. Dan is de houten etagère uit ons assortiment wellicht iets voor u.

  

 

Natuurlijke Houten etagère 

 

De houten etagères zijn verkrijgbaar in 2 of 3 laags. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van houtschijven met daartussen een stukje metaal. De maat van de schijven varieert per etagère maar zit meestal voor de onderste schijf rond de 18cm, voor die daarboven rond de 13cm en in het geval van een 3-laags etagère de bovenste rond de 8cm. En daarmee is de hoogte van de 2-laags houten etagère rond de 25cm en die van de 3-laags rond de 40cm. Een geheel natuurlijke houten etagère kan erg mooi staan op een tafel of kast. Hier kunt u er dan zelf ook nog dingen opleggen.

 

Bekijk onze natuurlijke etageres

 

 

Houten etagereGedecoreerde houten etagère

 

Naast natuurlijke etagères vindt u in ons assortiment ook gedecoreerde houten etagères. Hierbij is er een decoratie aangebracht op de houtschijven. Met bijvoorbeeld mos, vruchtjes en bloemen. Hierbij kunt u ook kiezen uit feestelijke etagères, zoals voor pasen met eitjes en voor kerst met kerstballen. Op de site staan een paar voorbeelden die u kunt bestellen, maar wanneer u graag uw eigen ideeen is dit ook mogelijk. Voor bijvoorbeeld verandering in kleur of aangepast aan de kerst kunt u een email sturen naar: info@decoratietakken.nl

Afwijkende decoratie is mogelijk in overleg, tegen meerprijs.

 

Houten etagères met tekst

 

Als extra decoratie kunt u bij ons teksten laten laseren op hout. Dit kan op stammen of planken maar ook op houtschijven en dus ook op de houten etagères. Hierbij kunt u een eigen gekozen naam of tekst op de houtschijven laten laseren. Dit is een speciale extra en bijvoorbeeld leuk als cadeautje. 

 

Voor gelaserde teksten op de houten etagères of op andere producten kunt u een email sturen naar info@decoratietakken.nl

 

2687 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Top!”

Jeroen Diks

Ede (Nederland), 29-7-2021

Ziet er erg mooi uit

“Professioneel! ”

U.m. vd Akker

(Nederland), 29-7-2021

Goede communicatie en snelle levering!