Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Boomstam Trapleuning – Complete set proefstukjes | Oliebehandeling

Vanaf 10,00

Vanaf 10,00

Bestel hier een complete set van alle proefstukjes van onze trapleuningen, zodat u deze gemakkelijk kunt vergelijken. Bij het bestellen van een complete set met alle kleuren krijgt u het zesde proefstukje van ons cadeau.

In het pakketje van uw proefstukjes ontvangt u ook een kortingscode van 10 euro die u kunt verzilveren bij de bestelling van een trapleuning. Aarzel dus niet, want wij verzenden uw proefpakketje helemaal gratis! U hoeft dus geen verzendkosten te betalen.

Verzending

Gratis

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

2 a 3 werkdagen

Productnummer

2023052

Kleur

Oak, Grey, Old naturel, Naturel, White en Black

Omschrijving

Wilt u uw houten trapleuning door ons laten behandelen met olie, maar vindt u het lastig te bepalen welke kleur het beste past bij uw trap en interieur? Bestel dan nu onze complete set van alle zes proefstukjes. De zesde krijgt u dan van ons gratis!

U ontvangt de volgende kleuren:

 1. Oak
 2. Grey
 3. Old Naturel
 4. Naturel
 5. White
 6. Black

Bij de bestelling van uw proefstukje(s) ontvangt u een kortingscode van 10 euro die u kunt verzilveren bij de bestelling van een trapleuning. De kortingscode vindt u in het pakketje met de proefstukjes.

Aanvullende informatie over onze trapleuning proefstukjes

De proefstukjes hebben een lengte van circa 10 cm. De doorsnee/dikte van het proefstukje kan kleiner zijn dan de werkelijke trapleuning. De trapleuningen hebben namelijk een diameter van tussen de 4 en 6 centimeter.

De kleur is aangebracht middels een oliebehandeling. Deze oliebehandeling geeft de leuningen niet alleen een gewenste kleur, maar zorgt ook voor een beschermende laag die de levensduur van de leuningen ten goede komt en vuilafstotend is. Houd er wel rekening mee dat de kleur van het proefstukje nooit volledig identiek zal zijn met de kleur van de trapleuningen. De leuningen zijn een natuurproduct, waardoor de uitwerking van de olie bij iedere stam licht afwijkt. Uiteraard streven wij er wel naar om de kleur van de leuningen in eenzelfde bestelling zoveel mogelijk overeen te laten komen.

Mocht uw gewenste kleur er niet bij zitten, dan kunt u ook onbehandelde trapleuningen bestellen. U kunt het hout dan naar eigen wens beitsen of in de olie zetten. Wij sturen u dan een blanco proefstukje mee, zodat u de uitwerking kunt testen. Voor de juiste behandeling kunt u zich het beste laten adviseren bij een verfspeciaalzaak.

Bestellen

Wilt u trapleuningen bestellen dan kunt u dit doen via onze webshop. We verkopen grofweg drie verschillende soorten natuurlijke trapleuningen, in allerlei maten en kleuren:

 • Met natuurlijke kronkel
  • Heeft één of meerdere (lichte) kronkels in de stam.
 • Zonder kronkel
  • Let op: de leuning blijft een natuurlijke look houden en is dus niet lijnrecht.
 • Met buiging op maat

U kunt twee losse leuningen bestellen of één trapleuning met een buiging op maat. Door middel van een speciale techniek buigt onze vakman uw trapleuning volledig op maat. U geeft aan waar de buiging moet beginnen en wat de hoogte van de buiging moet zijn en hij gaat voor u aan de slag.

Vragen

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via telefoon of email:

0495 796 003

info@decoratietakken.nl

 

 

 

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Toon reviews in alle talen (16)

Wees de eerste om “Boomstam Trapleuning – Complete set proefstukjes | Oliebehandeling” te beoordelen
Boomstam Trapleuning - Complete set proefstukjes | Oliebehandeling
€ 10.00

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

 • Hidden