Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Bomen huren voor evenementen, feesten en bruiloften

Hebt u binnenkort een speciaal evenement of staat er een belangrijke beurs op de planning, maar hebt u geen zin om zelf decoratiemateriaal aan te schaffen? Dan biedt decoratieverhuur de ideale uitkomst. Onze decoratiebomen en bloesembomen kunt u tijdelijk huren, zodat u na afloop van uw evenement weer van de decoratie af bent. 

 

Bloesembomen huren bij Decoratietakken

 

Decoratieverhuur voor een bruiloft

Met ons brede assortiment aan decoratiebomen bent u bij ons aan het juiste adres voor trouwdecoratie. Onze decoratiebomen zorgen voor een sfeervolle aankleding van uw bruiloft. Zo zijn onze champagnebomen uitermate geschikt voor feesten en partijen. Met de champagneboom kunt u uw gasten op feestelijke wijze verwelkomen met een heerlijk glas champagne. 

 

Decoratieverhuur voor een evenement

Bent u op zoek naar decoratie ter aankleding van een evenement? Ook hierv

oor is het huren van onze decoratiebomen zeer geschikt. Naast ons grote aanbod van decoratiebomen kunnen wij ook maatwerk leveren. Geef ons uw wensen door, en wij leveren decoratie bomen met de juiste lengte, kleur en vorm die volledig aansluit bij u en uw evenement. 

Etalagemateriaal huren

Wilt u als winkeleigenaar uw etalage graag afwisselend inrichten? Dan is decoratieverhuur dé uitkomst voor u. Met onze etalagebomen maakt u de inrichting van uw etalage helemaal af. Wanneer u vervolgens weer wilt wisselen van etalagemateriaal komen wij de gehuurde bomen weer voor u ophalen, zodat u weer aan de slag kunt met een nieuwe inrichting van uw etalage. 

 

Decoratiebomen huren?

Wilt u graag decoratiebomen of bloesembomen huren voor uw winkeletalage, bruiloft of een ander evenement? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot bomen huren? Neem dan contact op door op de onderstaande knop te klikken.

 

Neem contact op

 

1051 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“Aanrader!!”

Saskia

Amsterdam (Nederland), 24-5-2020

Mooie producten! Bestellen ging eenvoudig en snel. Had nog wat aanvullende vragen die heel snel werden beantwoord. De bezorging was top, vriendelijk en behulpzaam. De krabpaal moest 3 trappen op getild worden :)

“Stammen”

R. F Trustfull

Amsterdam (Nederland), 24-5-2020

Goede staat afgeleverd. Mooie stammen