Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Bloesembomen

Met onze bloesem decoratie en magnolia bomen kunt u uw interieur een nieuwe look geven. Ons assortiment varieert van bloesembomen in een pot, op een voetstuk of op een zuil.

Bloesemboom in pot

Een bloesemboom / magnolia boom kunt u natuurlijk in een eigen pot plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om een pot erbij te bestellen. Wij hebben namelijk een grote variatie aan potten in ons assortiment. Keuze genoeg dus!

Bloesemboom op een voetstuk of zuil

Ook erg leuk is een ‘losse’ bloesemboom die geplaatst is op een voetstuk, waardoor het geheel goed en stevig blijft staan. U kunt kiezen uit een voetstuk van hout of een metalen voetplaat.

Een andere optie is om uw bloesemboom te plaatsen op een zuil. Hierbij maken wij vaak gebruik van hazelaartakken. Een bloesemboom op een zuil zorgt voor een extra sjiek effect.

Bloesembomen op voetstuk

Variatie in bloesembomen en magnolia bomen

De bloesemboom en de magnolia bomen zijn in vele verschillende varianten te maken. Zo kan het soort tak of bloesem of de kleur van de bloem variëren. Om een keuze te maken welke zijde bloemen u het mooiste vindt, kunt u een kijkje nemen in ons assortiment.

Voor bloesembomen kun tu kiezen uit brocante takken, perentakken of seringen takken. Wij maken het plaatje compleet door zijde bloemen aan een van deze soort takken te monteren.

Bloesembomen op maat?

Heeft uw vragen over afwijkende maten, meer bloesem of over de zijden bloemen dan kunt u contact met ons opnemen via info@decoratietakken.nl. Wij vertellen u de mogelijkheden om uw wens op maat te maken.

Voor voorbeelden en eventuele eigen bestellingen bent u iedere zaterdag van harte welkom in onze winkel.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

CAPTCHA Image

1282 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“Super mooie houten leuningen!”

Marjolijn Nijkamp

Lelystad (Nederland), 7-8-2020

Dank voor de mooie houten leuningen... staat prachtig! Een deel is iets donkerder geolied als de andere delen, maar dat valt niet echt op. Ik ben er blij mee!

“Precies wat ik zocht”

U.T.H. Bellekom

Dordrecht (Nederland), 6-8-2020

Werd snel geleverd en zijn hele mooie houtschijven! Dit zal dan ook hoogstwaarschijnlijk niet de laatste bestelling zijn