Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Berken Roomdivider Rune | H165cm

195,00

195,00

Roomdivider van horizontale berkenstammen met een stoer, zwart frame. Ideaal om jouw ruimte op een speelse manier in te delen. Hoogte 165cm, verkrijgbaar in  een breedte van  60 en 100 cm.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

1 week

Productnummer

2024018-pallet

Afmetingen

165 cm

Materiaal

Hout

Houtsoort stam

Berken

Diameter per stam

± 6-8 cm
  • * 

Omschrijving

Roomdivider van stoere, horizontale berkenstammen omlijst met een zwart frame. (Op de foto staat een roomdivider van 100 cm breed afgebeeld).

Roomdividers zijn ideaal om een unieke afscheiding in uw woning, kantoor of horeca te creëren. Deze handgemaakte, natuurlijke roomdividers passen uitstekend in zowel een landelijk als modern interieur. Je kunt ze makkelijk verplaatsen, zodat je de ruimte kunt indelen zoals je dat zelf wilt.

Hoogte 165 cm.

Breedte:

  • 60 cm
  • 100 cm

Afmeting voetplankje 24 x 60 cm.

Deze roomdivider is in onze webshop ook beschikbaar in de hoogte 200 cm. De zwarte omlijsting van de roomdivider is 10 x 5 cm.

Ben je op zoek naar een roomdivider met een andere afmeting? Wil je bijvoorbeeld een andere breedte of hoogte? Er zijn vele mogelijkheden bij ons, mail ons voor een offerte, dan gaan we er samen voor zorgen dat jij jouw gewenste roomdivider snel in huis hebt.

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berken Roomdivider Rune | H165cm” te beoordelen
Berken Roomdivider Rune | H165cm
€ 195

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

  • Hidden