Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Reviews

“Tevreden met de kwaliteit”

Tevreden met de kwaliteit

Van rijn

, 15-09-2021

“Een echt gevoel van moeder aarde in huis”

Geweldig Mooi geleverd, ben superblij Een echt gevoel van moeder aarde in huis

Leonie

Oploo , 14-09-2021

“2 proefstukjes ontvangen. Zagen er mooi uit.”

2 proefstukjes ontvangen. Zagen er mooi uit. We hebben onze keus gemaakt en gaan binnenkort de trapleuning bestellen.

MJ, van der Mueren

Lathum , 10-09-2021

“Goed bestelproces, snelle levering en netjes verpakt. Aanrader!!”

Berkenstammetje besteld. Goed bestelproces, snelle levering en netjes verpakt. Aanrader!! Tip! Laat bij bestellingen in NL de Duitse berichtgevingen achterwege.

Roland van Alphen

Capelle aan den IJssel (Nederland), 31-08-2021

“vlot geleverd en mooie stammen”

vlot geleverd en mooie stammen

vangheluwe

ieper (belgie), 26-08-2021

“Goede kwaliteit decoratie”

M. Kalmhout

Nijmegen (Nederland), 22-02-2021

“keurige levering”

De kunsttakken waren heel erg nep.Maar de rest was prima en zeker de houtschijf .Mooi op tijd thuis En veel keus in hout.Zal vaker bestellen bij dit bedrijf.

M Kramer

Zwartewaal (NL), 14-08-2021

“Eerlijk bedrijf”

Snelle en adequate levering. Perfect verpakt en heldere communicatie

Alex

Haarlem (NL), 10-10-2020

“Berkentak”

Prachtige tak!!

J Pesman

Klazienaveen (NL), 10-10-2020

“DECORATIETAKKEN TOP”

Wat decoratietakken betreft na mijn eerste bestelling, was perfect. Snelle reactie op mijn bestelling, ik had het de volgende dag in huis. Top.

H Naarden

Almere (NL), 13-08-2021

“Snelle service en mooie takken..”

tevreden en zal zeker nog eens bestellen bij jullie

A.w Fraanje

Terneuzen (NL), 09-10-2020

“Super mooi”

goede en snelle service

JW den Braber

Culemborg (NL), 09-10-2020

“Zijden bloemen”

Snelle service. Mooie kwaliteit zijden bloemen. Perfect verpakt.

E Netten

Rotterdam (NL), 09-10-2020

“Topproduct!”

Hele mooie op maat gemaakte trapleuning besteld. Snelle service en levering en het resultaat mag er wezen.

J. Wijnen

Heesch (NL), 08-10-2020

“mooie korenbloemen”

ik was aangenaam verrast door de mooie korenbloemen ben er heel blij mee ook het gipskruid is fantastisch

JOKE Langenberg

Bergen op Zoom (NL), 07-10-2020

“top bedrijf”

ben heel tevreden klant vriendelijk snelle en goede levering

J.C Verlee Maasmans

Werkendam (NL), 07-10-2020

“Bezorging”

Alles is goed aangekomen. Was prima te volgen.

Mea Janssen

Steyl (NL), 07-10-2020

“Algemene beoordeling”

De site staat duidelijk onderverdeeld in verschillende categorieën met inhoudelijk veel informatie. Mocht dat niet voldoende zijn, dan is decoratietakken.nl goed te bereiken voor de klant. Voor mij was dit niet nodig overigens!

Mevr. S

Yerseke (NL), 06-10-2020

“Fijne webwinkel”

Ik was op zoek naar goede mooi afgewerkte houten schijven en kwam terecht op deze webwinkel. Alles was zeer overzichtelijk en makkelijk te vinden en de prijzen waren goed.

C van den Dool

Kessel (NL), 06-10-2020

“goede communicatie, duidelijk.”

goed bedrijf, duidelijke communicatie, goede kwaliteit

Joost

Apeldoorn (NL), 06-10-2020

“Hout is het nieuwe goud”

Mijn huis is veel te klein voor al dit moois

Peter

Diepenbeek (BE), 04-10-2020

“Bestelling”

Ik had de bestelling netjes op tijd binnen gekregen. Ik ben tevreden over decoratie takken.

Fatiha Benjeddi

Oosterhout (NL), 03-10-2020

“levering”

Zeer tevreden over het product, het was alleen jammer dat het afgegeven is in het bedrijf, ondanks dat ik thuis was, maar voor de rest is het goed.

Ria ria Appelboom

Rijsenhout (NL), 02-10-2020

“Bestelling”

Mijn bestelling dreigde niet op tijd te zijn voor de bruiloft. Na tel contact, hebben medewerkers van decoratietakken.nl zich ingezet om het artikel wel op tijd te laten leveren. En dit is gelukt! Super!

JM Geluk

Tholen (NL), 14-08-2021

“Trapleuning brocant”

Snelle levering , goed verpakt .,zelfs extra stuk om beits of vernis op uit te proberen . Ziet er na montage superleuk uit , zijn er erg blij mee

A.C. de Bruijn

Delft (NL), 13-08-2021

“Trapleuning”

Goede snelle service! Prachtige leuning en helemaal blij mee!

Ronald Janssen

Hilversum (NL), 01-10-2020

“top bedrijf”

heb een bestelling gedaan en had een fout gemaakt met invullen. naar 1 telefoontje hebben ze het mooi in orde gemaakt. zonder problemen top bedrijf . netjes af geleverd mooi op tijd ga er zeker meer bestellen

J Verlee Maasmans

Werkendam (NL), 30-09-2020

“Top bedrijf”

In het echt zijn ze nog mooier! Heb er een mooie bloesemboom van gemaakt!

Elmas Demirci

Heusden-zolder (BE), 30-09-2020

“Prima materiaal”

Behoorlijk materiaal, goede kwaliteit en heel decoratief, niet te onderscheiden van echte planten

Helene Vastiau

Halle (BE), 30-09-2020

“Zoals verwacht!”

Het was spoedig geleverd en was netjes verpakt, en ziet er precies zo uit als in de afbeelding! Super

Sabine

Delft (NL), 29-09-2020

“houtschijven”

in prima staat ontvangen, blij mee

A Lei Sonnema

Paesens (NL), 29-09-2020

“mooi spul”

aan te bevelen

Jj Takken

Almelo (NL), 29-09-2020

“Decoratiezand”

Snel geleverd,goed product

Ac Roos

Rotterdam (NL), 28-09-2020

“Berken stammen”

jammer dat de takken afschilferen. Ik had ze willen gebruiken als kledingbalk in mijn zaak, maar dat ging dus niet, omwille van de schors die afschilfert. Ik had verwacht dat het gladde takken zouden zijn.

Sabine Sabine Jolling

Bilzen (BE), 28-09-2020

“Mooi en kwalitatief”

Alleen jammer dat de naam na enkele maanden al onleesbaar is.

Leen Noel

Letterhoutem (BE), 28-09-2020

“Als trapleuning zeker de moeite waard”

Erg leuk om in huis te hebben en veel bekijks krijg je er ook mee. Wel had ik zelf verwacht dat net als op de getoonde foto's de takken meer geleidelijk verliepen, i.p.v. dat je ziet dat de schors er af gesneden is. Ook zie je wel kleurverschil in de leuningen, de één is licht opgeschuurd en de ander meer geolied. Ook zie je af en toe lichte plekjes wat schijnbaar is gebrand. Toen ik vroeg naar de levertijd was de verkopen wel snel met reactie geven en erg vriendelijk. Ik heb bovenstaande geaccepteerd toen ik het uitpakte en direct opgehangen. Mijn partner en ik zijn er erg blij mee, dus daarom niet de verkoper hiermee verder lastig gevallen.

Jeroen Huizinga

Wateringen (NL), 28-09-2020

“Mos decoratie bollen”

Leuke decoratie voor een schappelijke prijs! Goed snelle service top site

Huong Pham

Cuijk (NL), 28-09-2020

“Trapleuning”

Sandra Ramont

Bredene (BE), 28-09-2020

“Goed”

Snelle levering, mooi product!

Gerdien Schra

Staphorst (NL), 27-09-2020

“Prachtige decoratie”

Ivona

(BE), 26-09-2020

“Houte schijfjes”

helemaal leuk

Nadine Keijmel

Kwintsheul (NL), 26-09-2020

“Vlotte afhandeling”

Mijn bestelling is vlot en snel afgehandeld. Kwam goed beschermd toe en voldoende feedback werd door de verzendingsdienst gegeven om de bestelling te kunnen opvolgen.

Karel Ferdinand Vandersloten

Elewijt (BE), 26-09-2020

“Bestelling”

Eenvoudig te bestellen via website. En snel geleverd.

J Spaander

Apeldoorn (NL), 25-09-2020

“natuurlijk mooi”

ik ben heel blij met jullie mooie houtschijven. ze zien er heel natuurlijk uit en hebben nu een mooi plaatsje gekregen op mijn herfstwand. bedankt! astrid

A. Kruijff

Utrecht (NL), 23-09-2020

“Prachtige en originele trapleuning”

Eerst wilde ik zelf een tak uit onze tuin regelen om als trapleuning te gebruiken, maar dat bleek nog niet zo makkelijk; te dun, te dik, te kort. Toch maar een leuning besteld. Wat makkelijk is dat en wat fijn dat je 'm in de gewenste kleur kan bestellen. Door de coating heeft de leuning precies de kleur van mijn houten vloer. Het is echt een eyecatcher die mijn bed & breakfast nog mooier maakt. De levering ging ook heel soepel. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Je kan aan alles merken dat hier mensen met hart voor de zaak werken.

Marisca Stolp

GELDERMALSEN (NL), 23-09-2020

“Houtschijven ruw”

Goede service, snelle levering.

J N den Braber

Sint Philipsland (NL), 22-09-2020

“Goeie service”

snel besteld. Prima site. Voor zover beoordeelbaar acceptabele prijzen. En het eind resultaat mag er zijn.

Paul Rebers

Ridderkerk (NL), 22-09-2020

“Mooie producten”

W van Mil

Blitterswijck (NL), 19-09-2020

“Trapleuning”

Leuk om te kijken naar de kleur die ik evt op de trap wil. Vind het mooi, ga het waarschijnlijk wel bestellen.

A Baardemans

Amsterdam (NL), 19-09-2020

“Super service”

Had 3 kleuren besteld als voorbeeld, wilde toch een 4de. Werd alsnog opgestuurd. Top!

K IJkhout

Wageningen (NL), 19-09-2020

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Tevreden met de kwaliteit”

Tevreden met de kwaliteit

Van rijn

, 15-09-2021

“Een echt gevoel van moeder aarde in huis”

Geweldig Mooi geleverd, ben superblij Een echt gevoel van moeder aarde in huis

Leonie

Oploo , 14-09-2021