Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Reviews

“super”

Super verzorgd en in gepakt! Ik ben blij met mijn bestelling van jullie, echt zoals op de site zijn de artikelen. Ik weet zeker dat ik weer iets bij jullie ga bestellen!

Marijke

Capelle a/d IJssel (Nederland), 01-12-2021

“Bestelling van een perentak”

Ik heb een perentak besteld en er waren problemen met de vervoerder. Ik ben door decoratietakken zo enorm goed geholpen dat ze van mij een 10 verdienen Annelies

Annelies theunissen

Dieren (Nederland), 30-11-2021

“Sehr zufrieden”

Bin sehr zufrieden. Sehr schöne Zweige, schnelle Lieferung.

Schmarta

Langwedel (Deutschland), 29-11-2021

“Appelbloesem”

Hele goeie service en prachtige bloemen, de stam lijkt net echt!

Davina

Blaricum (Nederland), 26-11-2021

“Hartstikke tevreden.”

Ontzettend blij met de 2 Seringen takken die ik besteld heb. Ze hebben een mooi plekje in huis gekregen, en zijn nu versierd met Kerst lampjes en, - decoratie. Ik kan jammer genoeg geen foto plaatsen om te laten zien hoe mooi ze zijn.

Nancy Mekern

Amsterdam (Nederland), 26-11-2021

“Trapleuning”

In het echt nog mooier dan op de foto. Super blij mee en snelle levering

Gerdine

Lunteren (Nederland), 24-11-2021

“Alles prima”

Produkt top, Lieferung top.

Michael Fedderau

Düsseldorf (Deutschland), 23-11-2021

“Mooi boompje”

Mooi boompje, precies wat ik ervan verwacht had.

Nicole

Nijmegen (Nederland), 22-11-2021

“siringe tak.”

Alles top geregeld. Goede service.

Thoom.

Volendam. (Nederland), 22-11-2021

“Raumteiler”

Die Raumteiler waren ordentlich in einer riesigen Kiste verpackt. Sie sehen super aus und passen hervorragend in unser Wohnzimmer.

S.Mundry

Berlin (Dezschland), 20-11-2021

“Mieke’s deco”

Mooie omstaanders met hout voet takken zijn wat minder zat ook niet goed verpakt ,het hout van de staanders was los heeft mijn man geplakt ,heb het gemeld en kreeg spontaan een tegoedbon van 12.50 .Dat is pas service.

Mieke

STEIN (Nederland), 18-11-2021

“Zilver binddraad”

Wat een service👌👌👌👌

Marije

, 16-11-2021

“Prachtige Bloesemboom”

Prachte bloesemboom,staat prachtig in de woonkamer. Mooie details en lijkt door de takken echt. Snelle levering,Goed verpakt er waren wel wat takjes los in de doos (door transport) maar die heb ik zelf weer kunnen bevestigen. Ben zeer tevreden.

Angelique

Groningen (Nederland), 15-11-2021

“mevrouw”

helemaal goed....heel tevreden. ziet er heel netjes uit

R..I...A

krimpen a d ijssel (nederland), 12-11-2021

“Perenboomtak op voet”

Mooie tak, mijn vogels zijn er dol op. Is deze opgepeuzeld koop ik er zeker weer een

AW Heinink

Enschede (Nederland), 10-11-2021

“Berkenbast”

Mooie kwaliteit tak en een prima service !

Riet van Eijnsbergen

Scheveningen (Nederland), 10-11-2021

“Tevreden”

Ik heb diverse decoratie produckten gekocht en ik ben erg tevreden over de produckten en hoe alles is verpakt Ik had de bestelling zeer snel.binnen

Marieke

Haarlem (Nederland), 09-11-2021

“Hertshorn”

Het product is erg mooi alleen viel de afmeting me tegen ik had niet gerekend dat de steel ook werd meegerekend.

Angelique

Amersfoort (Nederland), 08-11-2021

“Prima”

Snelle levering. De tak nog niet uitgepakt echter, is pas voor kerst.

Hilda Keimes

Borgloon (België), 02-11-2021

“Mooie schijven”

Prima kwaliteit van de producten en snelle bezorging. Ben blij met de mooie hout schijven. Dank jullie wel!

Blue Earth

Maastricht (Nederland), 28-10-2021

“Gipskruid”

Niet duur en mooi! Zijn helemaal tevreden. Dankjewel.

J van den Heuvel

Hengelo (Nederland), 18-10-2021

“Goede kwaliteit”

Hele mooie kwaliteit! Ik ga ze waarschijnlijk weer bestellen.

Inezkuijtnaiveart

Norg (Nederland), 18-10-2021

“Prachtig leuk cadeau!”

*****

TJ

, 12-10-2021

“Mooie kwaliteit krabpaal”

Erg mooi en stevig gebouwd. Beter dan die wegwerp krabpaal die ik eerst had.

Marcel

Steyl (Nederland), 11-10-2021

“Decoratie white magnolia”

Supermooi kunststuk met echte takken. Minstens zo mooi als op de foto's.

Lammertsen

Leeuwarden (Nederland), 11-10-2021

“Mosbollen”

Precies zoals omschreven geleverd! Bollen zien er perfect uit. Top product!

Familie Verheijen

, 04-10-2021

“Trapleuning”

Heel tevreden en snel geleverd !! Precies zoals ik gehoopt had de kleur past perfect bij de rest van het interieur.

Esther Volken

Zwartsluis (Nederland), 03-10-2021

“staat prachtig!”

Heel mooie bundel takken, perfect om vanalles aan op te hangen. Echt een dynamisch kunstwerk aan de muur met een mooie natuurlijke uitstraling.

misch

, 22-09-2021

“Fraaie tak! En snelle levering!”

Fraaie tak! En snelle levering! Erg tevreden!

Loes

Den Haag (Nederland), 20-09-2021

“Tevreden met de kwaliteit”

Tevreden met de kwaliteit

Van rijn

, 15-09-2021

“Een echt gevoel van moeder aarde in huis”

Geweldig Mooi geleverd, ben superblij Een echt gevoel van moeder aarde in huis

Leonie

Oploo , 14-09-2021

“2 proefstukjes ontvangen. Zagen er mooi uit.”

2 proefstukjes ontvangen. Zagen er mooi uit. We hebben onze keus gemaakt en gaan binnenkort de trapleuning bestellen.

MJ, van der Mueren

Lathum , 10-09-2021

“Goed bestelproces, snelle levering en netjes verpakt. Aanrader!!”

Berkenstammetje besteld. Goed bestelproces, snelle levering en netjes verpakt. Aanrader!! Tip! Laat bij bestellingen in NL de Duitse berichtgevingen achterwege.

Roland van Alphen

Capelle aan den IJssel (Nederland), 31-08-2021

“vlot geleverd en mooie stammen”

vlot geleverd en mooie stammen

vangheluwe

ieper (belgie), 26-08-2021

“Bestelling”

Mijn bestelling dreigde niet op tijd te zijn voor de bruiloft. Na tel contact, hebben medewerkers van decoratietakken.nl zich ingezet om het artikel wel op tijd te laten leveren. En dit is gelukt! Super!

JM Geluk

Tholen (NL), 14-08-2021

“keurige levering”

De kunsttakken waren heel erg nep.Maar de rest was prima en zeker de houtschijf .Mooi op tijd thuis En veel keus in hout.Zal vaker bestellen bij dit bedrijf.

M Kramer

Zwartewaal (NL), 14-08-2021

“Trapleuning brocant”

Snelle levering , goed verpakt .,zelfs extra stuk om beits of vernis op uit te proberen . Ziet er na montage superleuk uit , zijn er erg blij mee

A.C. de Bruijn

Delft (NL), 13-08-2021

“DECORATIETAKKEN TOP”

Wat decoratietakken betreft na mijn eerste bestelling, was perfect. Snelle reactie op mijn bestelling, ik had het de volgende dag in huis. Top.

H Naarden

Almere (NL), 13-08-2021

“Goede kwaliteit decoratie”

M. Kalmhout

Nijmegen (Nederland), 22-02-2021

“Eerlijk bedrijf”

Snelle en adequate levering. Perfect verpakt en heldere communicatie

Alex

Haarlem (NL), 10-10-2020

“Berkentak”

Prachtige tak!!

J Pesman

Klazienaveen (NL), 10-10-2020

“Snelle service en mooie takken..”

tevreden en zal zeker nog eens bestellen bij jullie

A.w Fraanje

Terneuzen (NL), 09-10-2020

“Super mooi”

goede en snelle service

JW den Braber

Culemborg (NL), 09-10-2020

“Zijden bloemen”

Snelle service. Mooie kwaliteit zijden bloemen. Perfect verpakt.

E Netten

Rotterdam (NL), 09-10-2020

“Topproduct!”

Hele mooie op maat gemaakte trapleuning besteld. Snelle service en levering en het resultaat mag er wezen.

J. Wijnen

Heesch (NL), 08-10-2020

“mooie korenbloemen”

ik was aangenaam verrast door de mooie korenbloemen ben er heel blij mee ook het gipskruid is fantastisch

JOKE Langenberg

Bergen op Zoom (NL), 07-10-2020

“top bedrijf”

ben heel tevreden klant vriendelijk snelle en goede levering

J.C Verlee Maasmans

Werkendam (NL), 07-10-2020

“Bezorging”

Alles is goed aangekomen. Was prima te volgen.

Mea Janssen

Steyl (NL), 07-10-2020

“Algemene beoordeling”

De site staat duidelijk onderverdeeld in verschillende categorieën met inhoudelijk veel informatie. Mocht dat niet voldoende zijn, dan is decoratietakken.nl goed te bereiken voor de klant. Voor mij was dit niet nodig overigens!

Mevr. S

Yerseke (NL), 06-10-2020

“Fijne webwinkel”

Ik was op zoek naar goede mooi afgewerkte houten schijven en kwam terecht op deze webwinkel. Alles was zeer overzichtelijk en makkelijk te vinden en de prijzen waren goed.

C van den Dool

Kessel (NL), 06-10-2020

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“super”

Super verzorgd en in gepakt! Ik ben blij met mijn bestelling van jullie, echt zoals op de site zijn de artikelen. Ik weet zeker dat ik weer iets bij jullie ga bestellen!

Marijke

Capelle a/d IJssel (Nederland), 01-12-2021

“Bestelling van een perentak”

Ik heb een perentak besteld en er waren problemen met de vervoerder. Ik ben door decoratietakken zo enorm goed geholpen dat ze van mij een 10 verdienen Annelies

Annelies theunissen

Dieren (Nederland), 30-11-2021