Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Reviews

“Kapstok”

Heel blij met de berkenhouten kapstok die ik besteld had. Hij us precies akk ook s op de afbeelding

Miranda Roest

De Kwakel (Nederland), 21-05-2024

“Super blij mee”

Allereerst vond ik het fijn dat de manier van bestellen zo eenvoudig is. Niet te moeilijk en dat is fijn! De levering was heel snel en netjes! Net als het plaatsen ervan. Super blij mee en zeker aan te raden!

Aimée

Spijkenisse (Nederland), 09-05-2024

“Fijn”

Snel geleverd, chauffeur belde netjes voor een datum en tijdslot. Mooi wandje. Bij sommige takken is de verf eraf aan de bovenkant. Klein minpuntje, maar niet erg. Valt zelf bij te werken.

Inge

Leiden (NL), 06-05-2024

“Mooi product”

Prachtig product, snel geleverd!

S. Sanches

Hardinxveld (Nederland), 04-05-2024

“Super”

Heel mooie houtschijf met tekst binnengekregen. Communicatie was fijn en duidelijk. Bedankt!

Anneke

(Nederland), 19-04-2024

“Bloesemtakken”

Ik heb bloesemtakken besteld maar helaas was er een stuk afgeknipt. Ik heb een mail gestuurd met foto’s en kreeg heel snel antwoord dat er een nieuwe kleinere tak werd geleverd. Erg netjes en mooie kwaliteit kunstbloemen.

Marryan Jager

Enschede (Nederland), 16-04-2024

“Boomstam trapleuning oak”

Nette service en levering. Super blij met mijn trapleuningen.

Petra

Hoogvliet (Nederland), 11-04-2024

“Eikenhouten plank met persoonlijke tekst.”

De eikenhouten plank met persoonlijke tekst is fantastisch mooi geworden. Mijn complimenten naar jullie toe. Wat een vakmanschap. Ik zou jullie daarom ook echt aanbevelen bij anderen.

Marco Klerx

Dongen (Nederland), 11-04-2024

“Zeer tevreden over geleverde paastakken”

Ben zeer tevreden over geleverde paastakken van krul hazelaar. Snelle levering en voortreffelijke verpakking. Beduidend fraaier dan hetgeen elders in de markt te krijgen is. Met heel veel dank en graag volgend jaar weer.

Peter R.

Almelo (Nederland), 05-04-2024

“Kunstbloemen”

Ik heb een heel mooi kunstboeket ontvangen. Nog mooier dan ik had verwacht. Werd snel en vriendelijk geholpen

Linda

Someren (Nederland), 04-04-2024

“Prima service, mooie bloemen”

Mijn bestelling werd snel geleverd, was compleet en de producten van goed kwaliteit. Van 1 artikel kon niet alles geleverd worden, daarvoor is via telefonisch overleg met een aardige dame een goed alternatief voor geboden.

Mirjam/Twin Engine

Zandvoort (Nederland), 04-04-2024

“Decoratie tak kronkelhazelaar”

Hele mooie tak , gebruik hem voor Pasen. Staat op een stevige plateau. Ziet eruit zoals beschreven. Ben zeer tevreden. Hij was ook goed verpakt aangekomen.

Decoratie takken

Ravenstein (Nederland), 29-03-2024

“Uitstekend”

Precies wat we besteld hebben goede kwaliteit en goed verpakt

Jan

Oss (Nederland), 29-03-2024

“Super!”

Helemaal tevreden! Snelle levering, goede communicatie over de levering en goede kwaliteit!

Melanie

Oudkarspel (Nederland), 27-03-2024

“Mooie kronkelaar takken”

Snelle verzending, goed verpakt en doen helemaal aan de eisen.

Daphne Roelofs

Windesheim (Nederland), 15-03-2024

“Wisteria tros”

Heel blij met mijn Wisteria tros bloemen. Snel in huis en goed verzorgd. Mvg Vera Roos

Vera Roos

Scheveningen (Nederland), 14-03-2024

“paas takken”

mooie levering en staat goed

Yvonne

Rotterdam (Nederland), 11-03-2024

“Super tevreden”

Snelle levering van vogelboom Coco, onze gevleugelde vriendin is er heel blij mee.

Manon

Neeroeteren (België), 11-03-2024

“Super mooie takken”

Dit is een uitkomst voor mensen die een (boom)pollen allergie hebben en met pasen toch een mooi paastak neer willen zetten.

Ellen

Hendrik Ido Ambacht (Nederland), 11-03-2024

“Goede service”

Decoratie vogelnestjes gekocht voor een goede prijs. Toen er niet genoeg op voorraad waren ben ik gebeld en werd er een oplossing geboden. Was er blij mee.

Nora leenders

Ede (Nederland), 04-03-2024

“Kronkeltakken”

Vorige week prachtige takken besteld . Niet van echt te onderscheiden Supergoed verpakt en snelle service. Ga zeker weer bestellen.

Jeanet simens

Wezep (Nederland), 04-03-2024

“Boomstam roomdevider”

Heel blij met de boomstam roomdevider! Bij ontvangst bleek de constructie veel massiever dan verwacht en dat was een aangename verrassing. Echt een aanrader en een sfeermaker in huis.

Nancy

Bleiswijk (Nederland), 29-02-2024

“Heel bijzonder!”

Product keurig ingepakt en snel verzonden. Het blijft een natuurproduct, dus het is altijd maar de vraag hoe gekromd de trapleuning is. Wij kozen voor de meest rechte en dat is best aardig gelukt. Wij zijn er heel erg blij mee!

Dennis Westerhout

Vlaardingen (Nederland), 29-02-2024

“mooi producten”

mooie en snelle levering

Tina

(Nederland), 26-02-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuningen, door de natuurlijke kronkel heb je echt iets aparts! Snelle en correcte levering. Kortom super!

Peggy

Maastricht (Nederland), 23-02-2024

“Kapstok”

Mooi stamboom kapstok, ben super blij mee.

Mirjam L

Leeuwarden (Nederland), 17-02-2024

“Berken kapstokhaak”

Mooi product voor een lage prijs en snel geleverd !

Ingrid

Harskamp (Nederland), 15-02-2024

“Mooie bloemen”

Prachtige bloemen! Ik was op zoek naar oorlogs kunstbloemen: poppy, korenbloem, alium, vergeet me nietje, margerietjes. Met dpd heb ik echter minder goeie ervaring, je pakje krijg je zelden thuis geleverd.

Stijn

Langemark (België), 14-02-2024

“Klaproos”

ZEER natuurgetrouw!!!

Schalkwijk

Sprang (Netherlands), 31-01-2024

“Bestelling trapleuning”

Fijne service, snelle levering. Prachtig materiaal!

Snieders

Kapellebrug (Nederland), 24-01-2024

“takken”

heb twee mooie guirlandes gekregen ben er erg tevreden over snelle levering in mooi verpakt

wilma

Terschelling (Nederland), 22-01-2024

“kunstbloemen”

Wij zijn zeer tevreden met de bestelde kunstbloemen. Deze zijn snel geleverd, maar hadden wel in een kleinere doos verpakt mogen worden. Een volgende keer kopen we hier beslist onze spullen.

Cobie

(Nederland), 16-01-2024

“Top!!”

Prachtige sfeerboom. En mooi op tijd geleverd. De volgende dag al bezorgd. Top!!

Jeannette

Hoogeveen (Nederland.), 16-01-2024

“Prachtig”

Ontzettend blij met mijn aankoop. De standaard trapleuningen vervangen door prachtige houten exemplaren! Aanrader! Snel geleverd en mooi van kwaliteit!

Janet Tilman

Meppel (Nederland), 03-01-2024

“Seringentakken”

Goedendag, De seringentakken die ik besteld heb zijn precies zoals ik in gedachten had🤩. Wilde een foto meesturen, helaas gaat dat niet Heel blij ermee Anja Blijlevens Zutendaal

Anja Blijlevens/vakantiewoning ‘t Wolvenest,Zutendaal

(België), 12-12-2023

“Decoratie seringen takken”

Ik ben superblij en tevreden met mijn seringen takken. Staan in een hoge pot in het raam. Super gaaf

Jolanda

DORDRECHT (Nederland), 12-12-2023

“Top!”

Zeer goede communicatie met dit bedrijf wat betreft de levering, zowel per mail als telefonisch 👍 ook een prachtige leuning, zoals op de foto!

Jonas

Gullegem (België), 12-12-2023

“Boomstam trapleuning”

Zeer tevreden over mijn boomstam trapleuning, een echte eyecatcher in mijn hal!

Marianne

Eindhoven (Nederland), 07-12-2023

“Mooi kwalitatief hout”

Mooi hout met natuurlijke kromming, we zijn er blij mee met deze natuurlijke kleur houten leuningen. 👌🏻

Jeffrey

(Nederland), 06-12-2023

“Bijzonder mooie producten!!”

Geweldig leuk bedrijf! Top communicatie, denken mee! Ben erg positief, eerst een mooie boomstam leuning besteld, daarna een bloesemboom en ben met beide producten zo blij!!! Een echte aanrader dus!!

Joyce

Amersfoort (Nederland), 05-12-2023

“Boomtakken”

Fijne snelle levering Ik heb de takken gebruikt in de wanddecoratie

Frank Fransen

Deventer (Nederland), 03-12-2023

“Mooie producten perfect naar wens”

Mooie producten. Snel geleverd en precies zoals omschreven. Werd heel blij toen ik de doos open deed een de prachtige hout schijven zag.

Kayleigh

(Nederland), 01-12-2023

“Perentak”

Heel mooie tak,prijs en kwaliteit prima,zeker een aanrader!!!

A v Rooij

Oss (Nederland), 25-11-2023

“Vogelboom”

De vogelboom Rani heb ik goed ontvangen. Alles is prima geregeld. Één klein minpuntje is, dat er onderaan de boom geen takken zaten, deze beginnen pas in het midden. Maar daar heb ik zelf al wat op gevonden. Mijn valkparkieten vinden de boom geweldig

Petra de Bruijn

Papendrecht (Nederland), 23-11-2023

“heel mooie tak”

de tak is super mooi en ook zo goed als recht. Ben er heel erg blij mee.

Els

Hoorn (Nederland), 21-11-2023

“Zoals altijd zeer tevreden met de aankoop”

We hebben inmiddels meerdere producten besteld, het was even geleden maar ook nu weer bij jullie besteld en we zijn ook met dit product erg tevreden. Goede kwaliteit, eerlijke prijzen, orginele producten en we worden blij van de orginele uitvoeringen

Marlon

Eindhoven (Nederland), 21-11-2023

“Boomstam”

De boomstam is robuust en staat prachtig bij mijn boomstronk tafel. Service, bezorging waren perfect. Is de tweede keer dat ik iets bij jullie besteld heb en er staat nog iets op mijn lijstje. Dus ik blijf klant😃

Laurens.

Zoetermeer (Nederland), 15-11-2023

“Decoratie takken”

Goed en snel geleverd

Tchekouteff Alain

Gent (Belgie), 11-11-2023

“Tevreden”

Nette goeie takken. Ik gebruik ze voor slangen in terrariums. Erg handig ,goedkoper als reptielen merken en werken top. Aanrader

Gem

(Nederland), 11-11-2023

“Decoratietakken”

Goede verpakt, snelle levering, kortom: heel tevreden!:)

Ines

(België), 10-11-2023

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Kapstok”

Heel blij met de berkenhouten kapstok die ik besteld had. Hij us precies akk ook s op de afbeelding

Miranda Roest

De Kwakel (Nederland), 21-05-2024

“Super blij mee”

Allereerst vond ik het fijn dat de manier van bestellen zo eenvoudig is. Niet te moeilijk en dat is fijn! De levering was heel snel en netjes! Net als het plaatsen ervan. Super blij mee en zeker aan te raden!

Aimée

Spijkenisse (Nederland), 09-05-2024