Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Houten kapstokken

Houten kapstokken in het interieur

 

Bij het decoreren van hout zijn we momenteel bezig met het maken van unieke houten kapstokken. Hierbij maakt een kapstok een cruciaal deel uit bij het vernieuwen van uw woon-interieur.

 

Decoratietakken.nl biedt daarom sinds kort houten kapstokken aan, die uw interieur een frisse look geven. De kapstokken zijn geschikt voor accessoires, kledingstukken en zeer leuk voor in de babykamer. Ook ideaal om onder het afdak te zetten voor de handdoeken tijdens een duik nemen in het zwembad of te bubbelen in het bubbelbad.

 

Houten stammen als Kapstok

 

De houten kapstokken bestaan uit houten stammen, die aanwezig zijn in vele verschillende natuurlijke vormen, kleuren en soorten. Hierbij is elke stam, die wij gebruiken uniek.

 

Verschillende soorten houten kapstokken

 

Ons assortiment bestaat uit staande kapstokken met een houten of ijzeren voetstuk, hierbij is keuze uit een berken- of brocantetak met vele leren kapstokzijtakken. Daarnaast zijn er houten kapstokhaken om individuele items op te hangen aan de wand. Daarnaast bieden we ook berken stammen aan, waar u zelf kledinghangers aan kunt hangen door gemonteerde ijzeren haakjes

 

Deze kapstokken hebben verschillende afmetingen qua lengte en breedte en kunnen ook naar eigen wens gemaakt wordt. Hierbij zijn de kapstokken een onmisbaar item voor uw woon-interieur. Ze geven het huis een strak en moderne look. Ook kan het een speels beeld creëren als uw kiest voor een gekronkelde stam.

 

Kijk eens rond in onze webshop en bekijk welke kapstok het beste bij uw interieur past.

houten kapstok

2086 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Leuke takken”

Ralf Schatorie

Panningen (Nederland), 27-2-2021

Het zijn mooie takken voor in een vaas, en ze staan prima op een kast of dressoir.

“Mooi!”

A van Mourik

Dalem (Nederland), 27-2-2021

Mooi, stijlvol, correct en snel geleverd