Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Houten kapstokken

Houten kapstokken in het interieur

 

Bij het decoreren van hout zijn we momenteel bezig met het maken van unieke houten kapstokken. Hierbij maakt een kapstok een cruciaal deel uit bij het vernieuwen van uw woon-interieur.

 

Decoratietakken.nl biedt daarom sinds kort houten kapstokken aan, die uw interieur een frisse look geven. De kapstokken zijn geschikt voor accessoires, kledingstukken en zeer leuk voor in de babykamer. Ook ideaal om onder het afdak te zetten voor de handdoeken tijdens een duik nemen in het zwembad of te bubbelen in het bubbelbad.

 

Houten stammen als Kapstok

 

De houten kapstokken bestaan uit houten stammen, die aanwezig zijn in vele verschillende natuurlijke vormen, kleuren en soorten. Hierbij is elke stam, die wij gebruiken uniek.

 

Verschillende soorten houten kapstokken

 

Ons assortiment bestaat uit staande kapstokken met een houten of ijzeren voetstuk, hierbij is keuze uit een berken- of brocantetak met vele leren kapstokzijtakken. Daarnaast zijn er houten kapstokhaken om individuele items op te hangen aan de wand. Daarnaast bieden we ook berken stammen aan, waar u zelf kledinghangers aan kunt hangen door gemonteerde ijzeren haakjes

 

Deze kapstokken hebben verschillende afmetingen qua lengte en breedte en kunnen ook naar eigen wens gemaakt wordt. Hierbij zijn de kapstokken een onmisbaar item voor uw woon-interieur. Ze geven het huis een strak en moderne look. Ook kan het een speels beeld creëren als uw kiest voor een gekronkelde stam.

 

Kijk eens rond in onze webshop en bekijk welke kapstok het beste bij uw interieur past.

houten kapstok

1669 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“heel origineel, erg handig, precies op tijd gevonden en erg blij mee”

Helma van der Aar

Rotterdam (Nederland), 3-12-2020

Ik heb deze takken besteld om er een adventskalender van te maken op ons kantoor. Het is heel erg leuk geworden. Het was erg spannend toen de doos afgeleverd werd, hoe zouden de takken zijn..? de takken waren erg netjes en zorgvuldig verpakt, de witte verf zat er op iedere tak heel goed op, van boven tot onder helemaal wit. Maandagavond, 30 november, de takken op kantoor gevuld met zelf geprinte, gevouwen, gevulde doosjes en op dinsdag 1 december is de adventskalender enorm goed ontvangen door de mensen. Ik ben erg blij dat ik deze website heb gevonden en daardoor mijn idee op eenvoudige en niet al te dure manier heb kunnen afmaken.

“geweldig”

I.j. Wijnja

Hardinxveld-Giessendam (Nederland), 3-12-2020