Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Bomen huren voor evenementen, feesten en bruiloften

Heeft u binnenkort een bruiloft, feestje, speciaal evenement of staat er een belangrijke beurs op de planning? Goede decoratieve aankleding mag dan zeker niet ontbreken om de juiste sfeer neer te zetten! Speciaal voor dat soort gelegenheden hebben wij verschillende decoratiebomen en bloesembomen die u kunt huren. Of u nu één boom wilt huren of de complete aankleding van uw evenement of locatie door ons wilt laten verzorgen, we staan graag voor u klaar.

De verhuurdecoraties kunt u voor één dag, een weekend of voor langere tijd huren. We kunnen de decoraties (tegen meerprijs) op locatie komen brengen en naderhand weer ophalen, zodat u er zelf helemaal geen omkijken meer naar heeft. Of u kunt de producten zelf bij ons in Someren-Eind komen ophalen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Decoratieverhuur voor een bruiloft

Heeft een bruiloft of ander speciaal feestje? Met ons brede assortiment aan decoratiemateriaal bent u bij ons aan het juiste adres voor onvergetelijke trouwdecoratie. Door de jaren heen hebben we al verschillende bruiloften en feesten mogen aankleden. Onze stylist bekijkt graag samen met u welke stijl u wilt neerzetten en op basis daarvan kleden wij de feestlocatie aan. Lees onze blog over aankleding van trouwlocaties om inspiratie op te doen en een idee te krijgen van wat mogelijk is.

U kunt de trouwlocatie aankleden met onze trouwprielen van berkenhout. Ook zijn onze onze champagnebomen uitermate geschikt voor feesten en partijen. Met de champagneboom kunt u uw gasten op feestelijke wijze verwelkomen met een heerlijk glas champagne.

Decoratieverhuur voor een evenement

Bent u op zoek naar decoratie ter aankleding van een speciaal evenement of belangrijke beurs? Met onze decoratiebomen, bloesembomen en bloemdecoraties zorgt u voor een unieke eyecatcher die opvalt bij uw gasten of klanten. Naast ons grote aanbod van decoratiebomen kunnen wij ook maatwerk leveren. Wilt u de hele aankleding van uw evenement of beursstand aan een proffesionele styliste uitbesteden? Dan maakt onze styliste graag een afspraak met u om de wensen door te nemen, zodat de kleuren en stijl volledig aansluiten bij het karakter van uw evenement.

Aankleding van horeca of winkels

Wilt u als restaurant- of winkeleigenaar uw ruimte graag afwisselend inrichten? We hebben verschillende mogelijkheden om uw restaurant of winkel een natuurlijke en unieke uitstraling te geven. Voor verschillende restaurants en winkels verzorgen wij de aankleding. We hebben al velen bloesembomen op maat gemaakt. Maar we kunnen uw restaurant of winkel ook wisselend aankleden, zodat er door het jaar heen altijd frisse decoraties staan die afgestemd zijn op de seizoenen en uw wensen.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Snelle service, op maat”

Het is een mooi product. En ik had een specifiek verzoek dat snel is beantwoord. Chapeau!

Boukje Koole

Steenwijk (Nederland), 22-03-2023

“Seringentak”

Super mooie tak. Erg mooi voor decoratie.

Susan Polfliet

Arnhem (Nederland), 22-03-2023