Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Bomen huren voor evenementen, feesten en bruiloften

Heb je binnenkort een bruiloft, feestje, speciaal evenement of staat er een belangrijke beurs op de planning? Goede decoratieve aankleding mag dan zeker niet ontbreken om de juiste sfeer neer te zetten! Speciaal voor dat soort gelegenheden hebben wij verschillende decoratiebomen en bloesembomen die je kunt huren. Of je nu één boom wilt huren of de complete aankleding van jouw evenement of locatie door ons wilt laten verzorgen, we staan graag voor je klaar.

De verhuurdecoraties kun je voor één dag, een weekend of voor langere tijd huren. We kunnen de decoraties (tegen meerprijs) op locatie komen brengen en naderhand weer ophalen, zodat je er zelf helemaal geen omkijken meer naar heeft. Of je kunt de producten zelf bij ons in Someren-Eind komen ophalen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Decoratieverhuur voor een bruiloft

Heb je een bruiloft of ander speciaal feestje? Met ons brede assortiment aan decoratiemateriaal bent je bij ons aan het juiste adres voor onvergetelijke trouwdecoratie. Door de jaren heen hebben we al verschillende bruiloften en feesten mogen aankleden. Onze stylist bekijkt graag samen met jou welke stijl je wilt neerzetten en op basis daarvan kleden wij de feestlocatie aan. Lees onze blog over aankleding van trouwlocaties om inspiratie op te doen en een idee te krijgen van wat mogelijk is.

Je kunt de trouwlocatie aankleden met onze trouwprielen van berkenhout. Ook zijn onze onze champagnebomen uitermate geschikt voor feesten en partijen. Met de champagneboom kun je jouw gasten op feestelijke wijze verwelkomen met een heerlijk glas champagne.

Decoratieverhuur voor een evenement

Ben je op zoek naar decoratie ter aankleding van een speciaal evenement of belangrijke beurs? Met onze decoratiebomen, bloesembomen en bloemdecoraties zorg je voor een unieke eyecatcher die opvalt bij jouw gasten of klanten. Naast ons grote aanbod van decoratiebomen kunnen wij ook maatwerk leveren. Wil je de hele aankleding van jouw evenement of beursstand aan een professionele styliste uitbesteden? Dan maakt onze styliste graag een afspraak met je om de wensen door te nemen, zodat de kleuren en stijl volledig aansluiten bij het karakter van jouw evenement.

Aankleding van horeca of winkels

Wil je als restaurant- of winkeleigenaar jouw ruimte graag afwisselend inrichten? We hebben verschillende mogelijkheden om jouw restaurant of winkel een natuurlijke en unieke uitstraling te geven. Voor verschillende restaurants en winkels verzorgen wij de aankleding. We hebben al velen bloesembomen op maat gemaakt. Maar we kunnen uw restaurant of winkel ook wisselend aankleden, zodat er door het jaar heen altijd frisse decoraties staan die afgestemd zijn op de seizoenen en jouw wensen.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Bloesemtakken”

Ik heb bloesemtakken besteld maar helaas was er een stuk afgeknipt. Ik heb een mail gestuurd met foto’s en kreeg heel snel antwoord dat er een nieuwe kleinere tak werd geleverd. Erg netjes en mooie kwaliteit kunstbloemen.

Marryan Jager

Enschede (Nederland), 16-04-2024

“Boomstam trapleuning oak”

Nette service en levering. Super blij met mijn trapleuningen.

Petra

Hoogvliet (Nederland), 11-04-2024