Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Houten Trapleuningen

Decoratietakken.nl verkoopt onder andere houten trapleuningen vervaardigd van natuurlijke houten stammen. De houten trapleuning wordt gemaakt van zelf gekweekt, geschuurd en bewerkt hout.

Het hout is gedroogd en de bast is eraf. Het hout wordt vooraf altijd geschuurd, gereinigd en bewerkt. 

Natuurlijke trapleuning

De houten trapleuningen zijn vervaardigd van boomstammen, direct uit de natuur. Hierdoor hebben de stammen een natuurlijke vorm, krommingen en een unieke stijl. Elke trapleuning is uniek en heeft een andere houtstructuur. 

Houtsoorten

De houten trapleuningen die worden aangeboden zijn gemaakt van natuurlijk onbehandeld hout. Deze stammen kun je onbehandeld laten, maar je kunt de trapleuningen ter bescherming zelf naar wens beitsen of in de olie zetten. Dit kan in de kleur naturel maar ook in andere kleuren, en de uitstraling van het hout wordt dan behouden. Wij bieden aan om het hout te behandelen met een olie beschermlaag. Zie hier boven de kleuren. U kunt dit ook zelf doen.

Lengte

Via de webshop zijn de trapleuningen in standaard lengte verkrijgbaar, met een doorsnede van ongeveer 4 tot 6 centimeter.  Ben je op zoek naar een houten trapleuning in een lengte die niet standaard op onze webshop te vinden is? Neem contact met ons op via info@decoratietakken.nl om te kijken naar de mogelijkheden. 

Levertijd van de trapleuningen

De levertijd van de houten trapleuningen betreft ± 1 week. Vanwege de feestdagen zijn de levertijden van trapleuningen, lampen en roomdividers afwijkend. Indien U na 19 december besteld, wordt uw bestelling eind week 1 of week 2 geleverd.

 

Monteren 

De houten trapleuningen worden gemonteerd door middel van trapbeugels. De trapbeugels zijn te bestellen in onze webshop. In RVS en zwarte kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen, beugels met schroef gaatjes of met een bevesting schroef.

Tip voor bevestiging

Vergeet niet om de bevestigingsbeugels te bestellen! Kies je beugels erbij via de webshop, word dit automatisch berekend bij het bestellen van uw lengte! Per trapleuning zijn twee beugels nodig, bij lange lengtes drie of meer beugels. 

De houten natuurlijke trapleuningen, eventueel in kleur (zie hier boven), en beugels zijn te bestellen in onze webshop. Voor meer informatie over mogelijkheden wat betreft houtsoorten of afmetingen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via info@decoratietakken.nl 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

CAPTCHA Image

1892 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Goede kwaliteit, snelle levering”

Steven

Zaltbommel (Nederland), 24-1-2021

“tevreden”

B Van Wetering

Santpoort-Noord (Nederland), 24-1-2021

bij de levering ging er iets mis, maar het contact verliep soepel en de problemen werden snel verholpen