Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Houten Trapleuningen

Decoratietakken.nl verkoopt onder andere houten trapleuningen vervaardigd van natuurlijke houten stammen. De houten trapleuning wordt gemaakt van zelf gekweekt, geschuurd en bewerkt hout.

Het hout is gedroogd en de bast is eraf. Het hout wordt vooraf altijd geschuurd, gereinigd en bewerkt. 

Natuurlijke trapleuning

De houten trapleuningen zijn vervaardigd van boomstammen, direct uit de natuur. Hierdoor hebben de stammen een natuurlijke vorm, krommingen en een unieke stijl. Elke trapleuning is uniek en heeft een andere houtstructuur. 

Houtsoorten

De houten trapleuningen die worden aangeboden zijn gemaakt van berkenhout. Wil je een trapleuning gemaakt van een andere houtsoort? Dan kun je gerust contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw huis. 

Maten

Via de webshop zijn de standaardmaten verkrijgbaar, met een doorsnede van ongeveer 4 tot 6 centimeter. Langere lengtes vanaf 170 cm zijn duurder in verzendkosten vanwege de lengte. Uiteraard zijn er ook andere maten beschikbaar tot en met 3 meter. Ben je op zoek naar een houten trapleuning in een maat die niet op onze webshop te vinden is? Neem dan gerust contact met ons op via info@decoratietakken.nl om te kijken naar de mogelijkheden. 

Levertijd van de trapleuningen

De levertijd van de houten trapleuningen betreft ± twee werkdagen. Voor meer informatie wat betreft de verzending van de producten kun je een kijkje nemen op de pagina verzenden & betalen. 

Monteren 

De houten trapleuningen worden gemonteerd door middel van trapbeugels. De trapbeugels zijn te bestellen in onze webshop en in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Tip voor bevestiging

Vergeet niet om de bevestigingsbeugels te bestellen! Per trapleuning zijn twee beugels nodig en deze zijn hierboven te bestellen.

De houten trapleuningen zijn te bestellen in onze webshop. Voor meer informatie over mogelijkheden wat betreft houtsoorten of afmetingen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via info@decoratietakken.nl 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

CAPTCHA Image