Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Stuk boomstam kopen

Bent u op zoek naar een stuk boomstam? Dan hebben wij misschien wat u zoekt. Op onze webshop verkopen wij stukken boomstam in verschillende soorten en maten, van kleine houtschijven tot aan roomdividers.

Soorten stukken boomstam

In onze webshop vindt u verschillende stukken boomstammen.

Zo hebben wij in ons assortiment :

 

Al deze producten kweken we zelf. Dit gebeurt op ‘n geheel milieuvriendelijke manier, en worden onze boomstammen voor verkoop schoongemaakt en gedroogd.

 

Maten voor stukken boomstam

Op de webshop staan de maten bij het product aangegeven. Staat de gewenste maat er niet tussen? Geen zorgen, naar wens kunnen we tegen een meerprijs ook afwijkende maten leveren. Stuur een mailtje met het product en de gewenste maten naar info@decoratietakken.nl. Dan komen wij er zo snel mogelijk bij u op terug.

De houtschrijven van onze stukken boomstam zijn geheel natuurlijk en ze zijn dus allemaal uniek. We hebben wel verschillende maten houtschijven van 3cm tot en met 40 cm, maar we hebben dus nooit precies dezelfde houtschijven.

 

Stukken boomstam als decoratie

U kunt de stukken boomstam zoals de berkenstammen, eikenstammen en houtschijven natuurlijk gewoon als decoratie gebruiken, bijvoorbeeld voor op de tafel, tegen de muur of voor buiten. Daarnaast verkopen wij de stukken boomstam ook met onze eigen creatieve ideeën. Zo verkopen we bijvoorbeeld natuurlijke trapleuningen en kapstokken gemaakt van natuurlijke stammen, met daaraan metalen haakjes om de jas op te hangen. En in onze decoratieproducten gebruiken we ook regelmatig ons laser-apparaat, waarmee we teksten, foto’s en logo’s kunnen graveren in stammen, houtschijven en andere stukken boomstam. Al deze producten, en nog meer, kunt u natuurlijk vinden in onze webshop.

Vragen over stukken boomstam of andere producten?

Heeft u vragen over afwijkende maten of over een bepaald product? Stuur dan gerust een email naar info@decoratietakken.nl, dan helpen wij u zo snel mogelijk!

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024