Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Stuk boomstam kopen

Bent u op zoek naar een stuk boomstam? Dan hebben wij misschien wat u zoekt. Op onze webshop verkopen wij stukken boomstam in verschillende soorten en maten, van kleine houtschijven tot aan roomdividers.

 

Soorten stukken boomstam             

 

In onze webshop vindt u verschillende stukken boomstammen. 

 

Zo hebben wij in ons assortiment :

Berkenstammen

Brocante houten stammen

Roomdividers

Houtschijven

 

Al deze producten kweken we zelf. Dit gebeurt op ‘n geheel milieuvriendelijke manier, en worden onze boomstammen voor verkoop schoongemaakt en gedroogd.

 

Maten voor stukken boomstam

 

Op de webshop staan de maten bij het product aangegeven. Staat de gewenste maat er niet tussen? Geen zorgen, naar wens kunnen we tegen een meerprijs ook afwijkende maten leveren. Stuur een mailtje met het product en de gewenste maten naar info@decoratietakken.nl. Dan komen wij er zo snel mogelijk bij u op terug.

 

De houtschrijven van onze stukken boomstam zijn geheel natuurlijk en ze zijn dus allemaal uniek. We hebben wel verschillende maten houtschijven van 3cm tot en met 40 cm, maar we hebben dus nooit precies dezelfde houtschijven.

 

Stukken boomstam als decoratie

 

U kunt de stukken boomstam zoals de berkenstammen, eikenstammen en houtschijven natuurlijk gewoon als decoratie gebruiken, bijvoorbeeld voor op de tafel, tegen de muur of voor buiten. Daarnaast verkopen wij de stukken boomstam ook met onze eigen creatieve ideeën. Zo verkopen we bijvoorbeeld natuurlijke trapleuningen en kapstokken gemaakt van natuurlijke stammen, met daaraan metalen haakjes om de jas op te hangen. En in onze decoratieproducten gebruiken we ook regelmatig ons laser-apparaat, waarmee we teksten, foto’s en logo’s kunnen graveren in stammen, houtschijven en andere stukken boomstam. Al deze producten, en nog meer, kunt u natuurlijk vinden in onze webshop.

 

Vragen over stukken boomstam of andere producten?

 

Heeft u vragen over afwijkende maten of over een bepaald product? Stuur dan gerust een email naar info@decoratietakken.nl, dan helpen wij u zo snel mogelijk!

Stuk boomstam kopen

 

2557 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Krulwilgentakken”

Margit Borst

Heemskerk (Nederland), 13-6-2021

Een bos paastakken besteld. Ze waren netjes verpakt en ik had ze snel binnen gekregen. Erg blij mee.

“Top!!!!”

LM Van Loo

Schiedam (Nederland), 11-6-2021

Supersnelle levering. Goed verpakt aangekomen. Ga zeker nog een keer bestellen