Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Reviews

“Houtschijf glad geschuurd”

Perfect zoals beschreven

Benedict

Hoofdplaat (Nederland), 06-08-2022

“Boomstam trapleuning”

Boomstam is mooi,had iets ruwer gemogen,is namelijk vrij recht. Handleiding klopt op 1 ding na, er word gezegd dat je een boor maat 12 moet gebruiken,maar er zitten pluggen van maat 10 bij.

Roderick

Noordwijkerhout (Nederland), 04-08-2022

“Trapleuning”

Onze trapleuning werd keurig op tijd geleverd. Mooi product. Voldoet aan alle verwachtingen. De levering werd heel fijn aangekondigd zodat wij thuis waren toen hij afgeleverd werd. Wij zijn een tevreden klant.

L. Ch. Meijer

Vrouwenpolder. (Nederland), 27-07-2022

“Sneeuwwitte takken”

Erg mooie takken snel geleverd

Mar

(Nederland), 26-07-2022

“Niks te klagen”

9 hazelaarstakken besteld om een klimproject te starten voor mijn planten. Ik heb er in geboord, ze zijn aan elkaar gelijmd, ze zijn heen en weer geslingerd, het deed ze niks. Stevige, gedroogde takken met een prachtig natuurlijk uiterlijk.

Lois

Oosterwolde Fr (Nederland), 12-07-2022

“Prachtig product”

Prachtig product, precies zoals op de fotp. Ik ben er erg blij mee!

Anne

(Nederland), 06-07-2022

“Top product”

Netjes en heel snel geleverd, inmiddels bevestigd ,ziet er perfect uit!

D.deGraaf

Bunschoten-Spakenburg (Nederland), 29-06-2022

“Bloemen boeket eustoma Roze en Paars”

zeer te vrede zijn goed ingepakt bezorgd Is mijn tweede bestelling, bloemen blijven mooi eerste boeket is anderhalf a twee jaar terug besteld en nog steeds in zeer goede staat en erg mooi

Mar

Purmerend (Nederland), 29-06-2022

“Prima”

Al meerdere keren diverse takken en decoratie hier besteld. Wordt redelijk snel geleverd en is altijd netjes verpakt. De spullen zelf zijn altijd top!

Dominique

(Nederland), 28-06-2022

“Berkenstam”

Zijn er heel blij mee . Was keurig verpakt en bezorgd op de afgesproken tijd . Dank jullie wel voor de goede service

Margareth Houtman

Hoofddorp (Nederland), 28-06-2022

“Top Service”

Na aanleiding van telefonisch contact een bestelling gedaan, die volgens afspraak dezelfde dag op de post is gegaan en de volgende dag geleverd.

Taart-Art

Rucphen (Nederland), 22-06-2022

“PRIMA!”

Mooi produkt. Prachtig en ook netjes afgewerkt. Goed verpakt verzonden . (Net geen 5 sterren: Helaas was ik er niet en werd het bij de buurvrouw geleverd en was het in de planten in de tuin gelegd. )

Jessica

Lelystad (Nederland), 22-06-2022

“Super trapleuningen”

Wederom perfecte blanke trapleuningtakken ontvangen. Zelf even in de olie gezet en ze zijn geweldig. Zeer tevreden, ook over de levertijd.

Laura van der Geest

Wateringen (Nederland), 22-06-2022

“Keurige boom, keurige levering”

Keurige boom, keurige levering

Dorusmarchal.nl

Maastricht (Nederland), 16-06-2022

“Na lang overdenken … Toch !”

Maar natuurlijk wil ik een review schrijven, de aankoop is perfect aangekomen, en met liefde neergezet om mijn verzameling rookmannetjes & edelstenen te kunnen decoreren ... heel vriendelijk dank voor de service en ik geniet er zeer van ...

Meijer

Harderwijk (Nederland), 16-06-2022

“Houten boomstam naturel”

Prachtig produkt zeer goed verpakt

Asje

Helmond (Nederland), 14-06-2022

“Helemaal happy!”

Appelbloesem voldoet aan mijn verwachtingen, werd bezorgd volgens afspraak en was goed beschermd verpakt.

Demi

Arnhem (Nederland), 04-06-2022

“Hazelaartakken”

Mooie takken. Netjes verpakt. Snel geleverd.

S Lucassen

Afferden (Nederland), 03-06-2022

“Berkenstam”

Snelle levering. Mooie stam. Duidelijke website.

Ramirez

(Nederland), 02-06-2022

“Ontevreden over de bezorger”

Mooie takken. Blij mee. Minder blij met de manier van werken door de bezorger. Deze stuurt een mail, dat hij binnen een uur het pakket aflevert en stuurt later een mail, dat ze me helaas niet thuis troffen. Ik zat voor het raam nota bene.

Breunesse C

Hilversum (Nederland), 19-05-2022

“Holzscheibe – Glatt geschliffen – 30/35cm = Spitze!”

Schnell geliefert, schönes Holz, gut geschliffen. Spitze!

Sander Hattinga

(Netherlands), 12-05-2022

“Houten schijven”

Mooie schijven ,exact als de foto

Sjaak de kl

(Nederland), 07-05-2022

“Houten schijven”

Mooie schijven ,exact als de foto

Sjaak de kl

(Nederland), 06-05-2022

“Zeer goede kwaliteit”

Hele mooie bloemen en bladstekers. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Wanda Klompenhouwer

Terheijden (Nederland), 26-04-2022

“Wat is hij gaaf geworden!”

Boven verwachting is het resultaat. Wat is hij gaaf geworden! Dank voor dit mooie bord!

Isabelle Welten

Fijnaart (Nederland), 22-04-2022

“Heel tevreden!”

Heel mooie trapleuning (boomstam)! Product is van goede kwaliteit en levering ging sneller dan verwacht! Tevreden!

Tine

Tiel (Nederland), 20-04-2022

“Top!!!”

Via de site makkelijk te bestellen en voor snelle vragen telefonisch goed bereikbaar. Je kunt het zelf afhalen of laten bezorgen. Zelf de trapleuning opgehaald en dan kan je zien dat het handwerk is wat ze daar doen. Voor de 2de X daar besteld.

Sandra

(Nederland), 16-04-2022

“Hazelaar takken”

Had verwacht dat het kunst takken waren, was voor mij niet duidelijk dat dit toch echte waren

Sandra

Made (Nederland), 15-04-2022

“Hazelaartakken”

Mooie takken. Netjes verpakt. Snel geleverd.

S Lucassen

Afferden (Nederland), 12-04-2022

“Super happy”

Het zijn super mooie takken, goed geleverd en het pakket was snel binnen. Ben er helemaal blij mee, heel erg bedankt. 😃😃😃

Kimberly Swaep

Elburg (Nederland), 12-04-2022

“Goede levering van krulhazelaar takken”

Goede en snelle levering. Goed verpakt in stevige doos....alle takken hèèl overgekomen. Bedankt, ga zeker nog eens bestellen.

Berkhout

(Nederland), 11-04-2022

“Tevreden”

Zeer tevreden over de snelle service en goede kwaliteit van de producten!

Dennis klein

, 09-04-2022

“Moooooiiii!”

Erg blij met (fruit) boom. Er mooi in verhouding. Voldoende vertakkingen eigenlijk net als op de foto. Jammer dat de bovenkant recht is afgezaagd. Maar ja dat is maar net wat je er mee wil.

Sylvia van den Boer

Etten-Leur (Nederland), 05-04-2022

“Plak hout”

Super goed geregeld, en snel bezorgd. Ik ben erg tevreden👍💋

Coosje Verheggen

Oss (Nederland), 28-03-2022

“Paastakken”

Ik dacht echt dat ik neppe had besteld. Het waren behoorlijk wat verzendkosten. Maar dacht deze heb ik dan voor altijd... moet wel zeggen dat t mooie zijn en hopelijk kan ik ze op zijn minst volgend jaar dan nog gebruiken. Zaten ook heel mooi verpakt

Voorpyl C.

Houthalen (Belgie), 22-03-2022

“Zeer mooi orchideeën blad.”

Lang gezocht naar mooie kunstblad voor mijn orchideeën. Ik had deze enige tijd geleden besteld maar vond het blad helemaal niet mooi. Leek meer op een beverstaart. Dit is een zeer mooi blad wat niet van echt te onderscheiden is. Echt een aanrader.

H. Vos

's-Hertogenbosch (Nederland), 15-03-2022

“De lente mag beginnen”

Na maanden twijfelen nu toch wat besteld. Absoluut geen spijt van en ik ben zelfs aan het nadenken voor een tweede bestelling. Ik heb een appelbloesemstruik zonder pot omdat ik zelf een mooie pot had. Absoluut een aanrader.

Diana

Zutphen (Nederland), 08-03-2022

“Decoratie”

Decoratie takken besteld. Deze waren goed verpakt zodat ze mooi en zonder beschadiging aankwamen .ben heel tevreden over het product en de verzending Bedankt

Gerda van der Meulen

Barendrecht (Nederland), 03-03-2022

“Houten trapleuning”

Vlotte levering nr belgie. Zeer mooie leuning !

Kev pat

Oostende (Belgie), 02-03-2022

“Berkenstam”

Mooie stam.

Jenet

, 28-02-2022

“Paastakken”

De paastakken zijn niet van echt te onderscheiden ik ga ze leuk versieren deze pasen🐇🥚😊

Ingrid Dirks

Den Helder (Nederland), 24-02-2022

“Goede kwaliteit”

Besteld ; twee witte kersenbloesem takken,mooi v kleur,stevig materiaal en behoorlijk echt Levering was super goed! Met plakband stevig in het midden vastgezet van een echte bloemendoos, waardoor er geen vervormingen aan de takken of bloemen waren

Marjan

Steenwijk (Nederland), 19-02-2022

“Prachtig”

Wat ik super vind is dat ik een klein stukje extra kreeg om verf en/of beits op te testen. Gaan we niet doen want ik hou van deze onbehandelde look maar het maakt het wel makkelijk om de nieuwe trap en steunen er bij uit te zoeken. Perfecte service.

Gigi

Apeldoorn , 18-02-2022

“Marlies”

Mooie stevige krabpaal. Mijn kat is er blij mee. Fijne service ook, de krabpaal werd tot in de huiskamer bezorgd!

Marlies

Tilburg (Nederland), 16-02-2022

“Trapleuning”

Decoratietakken is een net bedrijf met prachtige brocante trapleuningen. Online bestelling gedaan welke keurig is verpakt en snel is geleverd. Een klacht is super netjes opgelost. Heel tevreden!

De Groot

Alphen aan den Rijn (Nederland), 09-02-2022

“Boomstam krabpaal brocant”

Het is een mooie en stevige krabpaal/klimtoestel. Onze kitten vindt het geweldig om op het middelste of hoogste plateau te liggen/zitten en zo de hele kamer te overzien. Heel snel en netjes geleverd!

Monique

Amsterdam (Nederland), 09-02-2022

“Mooie, decoratieve houtschijven”

Drie mooie verschillende en decoratieve houtschijven. De houtschijven zijn aan een kant glad geschuurd en aan de andere kant ruw gelaten. Passen zowel in industriële als in landelijk stoere inrichting. Precies zoals verwacht.

PV

Limburg (Nederland), 08-02-2022

“gedroogde lotusbloemen”

zeer snel geleverd en precies wat ik bedoelde. Ben erg tevreden

yvon

DEN HOORN ZH (Nederland), 04-02-2022

“Mooi natuur product”

3 prachtige schijven binnen gekregen, helemaal naar wens, erg goed verpakt. Wij hebben er 1 van gebruikt als voet voor een lamp.

Willemijn

Raalte (NL), 02-02-2022

“Hortensia bos wit”

Goede prijs/ kwaliteit.

HS

, 02-02-2022

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Houtschijf glad geschuurd”

Perfect zoals beschreven

Benedict

Hoofdplaat (Nederland), 06-08-2022

“Boomstam trapleuning”

Boomstam is mooi,had iets ruwer gemogen,is namelijk vrij recht. Handleiding klopt op 1 ding na, er word gezegd dat je een boor maat 12 moet gebruiken,maar er zitten pluggen van maat 10 bij.

Roderick

Noordwijkerhout (Nederland), 04-08-2022