Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Reviews

“volgens verwachting”

precies zoals verwacht, mooie decoratieve takken en binnen 3 dagen geleverd

Ron

Dordrecht (Nederland), 03-12-2022

“Mooie trapleuningen!”

We hebben hele mooie trapleuningen binnen gekregen. Netjes verzorgd verpakt, snel en erg netjes geleverd. Wat je op de plaatjes ziet is wat je krijgt! 👍🏻

Linda

Hellevoetsluis (Nederland), 30-11-2022

“Berkenstammen 50cm”

Bestelde berkenstammen waren ok - jammer van de keuze verzending - leveringstijd niet zoals opgegeven - betere ervaring met Post NL

Ghysel Odette

Oostende (Belgie), 19-11-2022

“Mooie stam”

Zeer tevreden. Mooie stam die netjes afgewerkt is. Snelle levering

Robin

Goudswaard (Nederland), 12-11-2022

“Levering van mos en 2 laagste etagere”

Alles was netjes op tijd binnen, alleen hebben we de etagere zelf vast moeten zetten,,ik denk dat het kwam door een te kleine doos. Verder zeer tevreden.

Jose van Woudenberg

Cothen (Nederland), 10-11-2022

“Snelle verzending en blij met de vogel oom!”

Snelle verzending, prima (automatische) communicatie. Ik ben erg blij met de vogel oom en onze agapornis ook! Stevig genoeg, ruimte en mogelijkheid zat om speeltjes aan op te hangen. Kortom; top!

Ilona Veldman

Muntendam (Nederland), 27-10-2022

“Decoratie tak voor vogel”

Blij met mijn bestelling Was goed verpakt

Carola

Breda (Nederland), 22-10-2022

“Kwaliteit”

Kwaliteit bomen, exacte maten zoals aangegeven op de site, netjes en zorgzaam verpakt en keurig snel en vriendelijk bezorgd....

Gwenda

Den Bosch (Nederland), 21-10-2022

“Fijn geholpen”

Vooraf had ik een vraag die snel en duidelijk beantwoord werd. Ik had voor een fotoshoot de spullen een paar dagen later nodig. Er werd superfijn meegedacht en ik had het tijdig in huis. Goed ingepakt en echt mooie kwaliteit

Made by Mone

Tilburg (Nederland), 07-10-2022

“Boomstamtrapleuning”

Wij hebben een boomstamtrapleuning gekocht. Deze is echt super mooi. Wat alleen jammer was dat was dat we van de bezorgdienst geen bericht hebben gehad van de levering en toen wij niet thuis waren hebben ze het pakket in de tuin gedumd

Cindy heszler

Beusichem (Nl), 05-10-2022

“Oud eikenstam -200cm”

Ik heb een oud eikenstam van 200 cm bij jullie besteld. Wat een cadeautje om zo’n mooie stam uit de verpakking te zien komen! Ik heb hem gebruikt om een lamp te maken boven mijn eettafel van 240 cm. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen

Miranda ten Holder

Terborg (Nederland), 01-10-2022

“Prachtige hanglamp”

Deze prachtige hanglamp is de eyecatcher van onze nieuwe keuken Werd erg zorgvuldig verpakt en verzonden... Super blij mee!

Omi

Kruiningen (Nederland), 28-09-2022

“Wensboom krulhazelaar”

Goede service, mooie en goed verpakte boompjes. Snelle aflevering.Precies als op foto. Erg blij mee👍

Corien Struik

Eindhoven (Nederland), 27-09-2022

“Goede service en mooie producten”

De houtschijf die we besteld hebben kwam tijdig binnen en ziet eruit zoals we gehoopt hadden! Een leuk cadeau om te geven.

Anne

Someren (Nederland), 19-09-2022

“Aanrader”

Helemaal top! De door mij bestelde artikelen werden zeer vlot geleverd, netjes verpaklt en helemaal volgens de beschrijving. De website is duidelijk, uitgebreid assortiment en goede prijs/kwaliteitverhouding. Een echte aanrader.

W. Vonk

Marum (Nederland), 17-09-2022

“Prachtige leuning!”

Alles wit (trap en muren) daar kon wel wat “warmte” bij..leuke leuningen besteld bij decoratietakken.nl Erg leuk geworden!

Hermien

(Nederland), 14-09-2022

“Prachtige takken gekregen.Blij mee!”

Prachtige takken geleverd gekregen, netjes verpakt! Top!

Karin van de Griend

Oss (Nederland), 13-09-2022

“Boomstamtrapleuning”

Geweldig mooie trapleuningen.Heel goed ingepakt en presentje erbij,dank hiervoor.Groet Von

Sohier

Purmerend (Nederland), 07-09-2022

“Super mooi product!”

Ik heb de boomstam staand rek eiken besteld. Wat een gaaf ding! Prachtig afgewerkt, stevig, mooie kwaliteit hout. Ik ben er heel blij mee. Bestelling ook netjes en snel afgehandeld. Verzending ook prima.

Debbie Curfs

Melick (Nederland), 05-09-2022

“Mooie natuurlijke trapleuningen, goed afgewerkt”

Mooie, sterke trapleuningen besteld en ontvangen, keurig in de olie gezet en wel.

Ron Tabak

Heiloo (Nederland), 01-09-2022

“Prachtig gegraveerde houtschijf”

Wij zijn heel blij met het resultaat van de gegraveerde houtschijf. Tekst heel goed en fraai verdeeld over de schijf. En niet te vergeten de super snelle levering. Top!!!

Diana Everaars

Ridderkerk (Nederland), 30-08-2022

“Houten pijl”

Goede en snelle service. Grote degelijke houten pijl met mooie ingebrande tekst. Het was een cadeau en viel erg goed!!!!

Inge

Dordrecht (Nederland), 26-08-2022

“Houtschijf glad geschuurd”

Perfect zoals beschreven

Benedict

Hoofdplaat (Nederland), 06-08-2022

“Boomstam trapleuning”

Boomstam is mooi,had iets ruwer gemogen,is namelijk vrij recht. Handleiding klopt op 1 ding na, er word gezegd dat je een boor maat 12 moet gebruiken,maar er zitten pluggen van maat 10 bij.

Roderick

Noordwijkerhout (Nederland), 04-08-2022

“Trapleuning”

Onze trapleuning werd keurig op tijd geleverd. Mooi product. Voldoet aan alle verwachtingen. De levering werd heel fijn aangekondigd zodat wij thuis waren toen hij afgeleverd werd. Wij zijn een tevreden klant.

L. Ch. Meijer

Vrouwenpolder. (Nederland), 27-07-2022

“Sneeuwwitte takken”

Erg mooie takken snel geleverd

Mar

(Nederland), 26-07-2022

“Niks te klagen”

9 hazelaarstakken besteld om een klimproject te starten voor mijn planten. Ik heb er in geboord, ze zijn aan elkaar gelijmd, ze zijn heen en weer geslingerd, het deed ze niks. Stevige, gedroogde takken met een prachtig natuurlijk uiterlijk.

Lois

Oosterwolde Fr (Nederland), 12-07-2022

“Prachtig product”

Prachtig product, precies zoals op de fotp. Ik ben er erg blij mee!

Anne

(Nederland), 06-07-2022

“Bloemen boeket eustoma Roze en Paars”

zeer te vrede zijn goed ingepakt bezorgd Is mijn tweede bestelling, bloemen blijven mooi eerste boeket is anderhalf a twee jaar terug besteld en nog steeds in zeer goede staat en erg mooi

Mar

Purmerend (Nederland), 29-06-2022

“Top product”

Netjes en heel snel geleverd, inmiddels bevestigd ,ziet er perfect uit!

D.deGraaf

Bunschoten-Spakenburg (Nederland), 29-06-2022

“Prima”

Al meerdere keren diverse takken en decoratie hier besteld. Wordt redelijk snel geleverd en is altijd netjes verpakt. De spullen zelf zijn altijd top!

Dominique

(Nederland), 28-06-2022

“Berkenstam”

Zijn er heel blij mee . Was keurig verpakt en bezorgd op de afgesproken tijd . Dank jullie wel voor de goede service

Margareth Houtman

Hoofddorp (Nederland), 28-06-2022

“Top Service”

Na aanleiding van telefonisch contact een bestelling gedaan, die volgens afspraak dezelfde dag op de post is gegaan en de volgende dag geleverd.

Taart-Art

Rucphen (Nederland), 22-06-2022

“PRIMA!”

Mooi produkt. Prachtig en ook netjes afgewerkt. Goed verpakt verzonden . (Net geen 5 sterren: Helaas was ik er niet en werd het bij de buurvrouw geleverd en was het in de planten in de tuin gelegd. )

Jessica

Lelystad (Nederland), 22-06-2022

“Super trapleuningen”

Wederom perfecte blanke trapleuningtakken ontvangen. Zelf even in de olie gezet en ze zijn geweldig. Zeer tevreden, ook over de levertijd.

Laura van der Geest

Wateringen (Nederland), 22-06-2022

“Keurige boom, keurige levering”

Keurige boom, keurige levering

Dorusmarchal.nl

Maastricht (Nederland), 16-06-2022

“Na lang overdenken … Toch !”

Maar natuurlijk wil ik een review schrijven, de aankoop is perfect aangekomen, en met liefde neergezet om mijn verzameling rookmannetjes & edelstenen te kunnen decoreren ... heel vriendelijk dank voor de service en ik geniet er zeer van ...

Meijer

Harderwijk (Nederland), 16-06-2022

“Houten boomstam naturel”

Prachtig produkt zeer goed verpakt

Asje

Helmond (Nederland), 14-06-2022

“Helemaal happy!”

Appelbloesem voldoet aan mijn verwachtingen, werd bezorgd volgens afspraak en was goed beschermd verpakt.

Demi

Arnhem (Nederland), 04-06-2022

“Hazelaartakken”

Mooie takken. Netjes verpakt. Snel geleverd.

S Lucassen

Afferden (Nederland), 03-06-2022

“Berkenstam”

Snelle levering. Mooie stam. Duidelijke website.

Ramirez

(Nederland), 02-06-2022

“Ontevreden over de bezorger”

Mooie takken. Blij mee. Minder blij met de manier van werken door de bezorger. Deze stuurt een mail, dat hij binnen een uur het pakket aflevert en stuurt later een mail, dat ze me helaas niet thuis troffen. Ik zat voor het raam nota bene.

Breunesse C

Hilversum (Nederland), 19-05-2022

“Holzscheibe – Glatt geschliffen – 30/35cm = Spitze!”

Schnell geliefert, schönes Holz, gut geschliffen. Spitze!

Sander Hattinga

(Netherlands), 12-05-2022

“Houten schijven”

Mooie schijven ,exact als de foto

Sjaak de kl

(Nederland), 07-05-2022

“Houten schijven”

Mooie schijven ,exact als de foto

Sjaak de kl

(Nederland), 06-05-2022

“Zeer goede kwaliteit”

Hele mooie bloemen en bladstekers. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Wanda Klompenhouwer

Terheijden (Nederland), 26-04-2022

“Wat is hij gaaf geworden!”

Boven verwachting is het resultaat. Wat is hij gaaf geworden! Dank voor dit mooie bord!

Isabelle Welten

Fijnaart (Nederland), 22-04-2022

“Heel tevreden!”

Heel mooie trapleuning (boomstam)! Product is van goede kwaliteit en levering ging sneller dan verwacht! Tevreden!

Tine

Tiel (Nederland), 20-04-2022

“Top!!!”

Via de site makkelijk te bestellen en voor snelle vragen telefonisch goed bereikbaar. Je kunt het zelf afhalen of laten bezorgen. Zelf de trapleuning opgehaald en dan kan je zien dat het handwerk is wat ze daar doen. Voor de 2de X daar besteld.

Sandra

(Nederland), 16-04-2022

“Hazelaar takken”

Had verwacht dat het kunst takken waren, was voor mij niet duidelijk dat dit toch echte waren

Sandra

Made (Nederland), 15-04-2022

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“volgens verwachting”

precies zoals verwacht, mooie decoratieve takken en binnen 3 dagen geleverd

Ron

Dordrecht (Nederland), 03-12-2022

“Mooie trapleuningen!”

We hebben hele mooie trapleuningen binnen gekregen. Netjes verzorgd verpakt, snel en erg netjes geleverd. Wat je op de plaatjes ziet is wat je krijgt! 👍🏻

Linda

Hellevoetsluis (Nederland), 30-11-2022