Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Decoratietakken

Er zijn decoratietakken en stammen in verschillende natuurlijke vormen, kleuren en maten. Elke stam en tak heeft haar oorsprong in de natuur waardoor ze allemaal uniek van vorm zijn! Uitermate geschikt voor decoratie en om te etaleren.

Bij decoratietakken.nl telen we takken en stammen zelf. Doordat we onze producten zelf verwerken zijn er vele mogelijkheden en kunnen wij ons aanpassen aan verschillende stijlen, die zoal gevraagd worden in de designdecoratie

Zo kunt u voor witte of gekleurde takken kiezen die een frisse en strakke look geven. Maar natuurlijk zijn onze producten ook te koop in hun oorspronkelijke staat. Naturel en kronkeltakken geven uw interieur een warme natuurlijke uitstraling. Waar worden hout stammen en decoratietakken voor gebruikt?

Decoratietakken en stammen van Decoratietakken.nl worden voor talrijke doeleinden gebruikt. Omdat ze gedroogd, kunnen ze zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. De decoratietakken en stammen zijn verkrijgbaar in verschillende maten: van 20 cm tot ongeveer 170 cm.

Naast ons grote aanbod aan decoratietakken en stammen kunt u bij ons ook terecht voor divers decoratiemateriaal. Deze kunt u naar eigen smaak kiezen bij de decoratietakken om zo uw creatie nog meer eigen te maken.  Decoraties zijn tevens geschikt als vensterbankdecoratie  of als tafel decoratie en wandstukken. Naast naturel takken en stammen hebben wij een groot aanbod aan witte decoratietakken. Deze zijn prima te combineren met bijvoorbeeld de zijden bloemen en houten harten die u kunt vinden op onze webshop.

We bieden naast kronkeltakken  berkenstammen en perentakken aan. Bovendien is het mogelijk decoratietakken of stammen met  een standaard/voet te kopen.

Mocht u op zoek zijn naar een mooie unieke decoratie, neem dan zeker een kijkje in onze webshop www.decoratietakken.nl.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

CAPTCHA Image

435 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“Klantvriendelijk Mooie producten”

MNS Koot

Bodegraven (Nederland), 20-9-2019

Mooie siertakken besteld Ben er erg blij mee

“Houten trapleuning”

Nicole Dijkmans

Tielt-winge (Belgium), 19-9-2019

Tevreden over materiaal en wijze van levering. Correct.