Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Workshop

Groepsworkshop met Decoratietakken

Ook voor een gezellige workshop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij  geven het hele jaar door workshops met of zonder rondleiding in ons bedrijf Decoratietakken Knoops. De workshops zijn zeer geschikt als teambuilding, personeelsuitje of samen met uw familieleden. Maar zeker ook leuk met een vriendinnenclubje, vereniging of zelfs een vrijgezellenfeest. Iedereen is welkom bij Decoratietakken Knoops.

Vooraf presenteren we u de creaties waar u uit kunt kiezen.

Elke creatie kunt u uiteraard zelf nog helemaal aanpassen naar uw eigen smaak en wensen. Met natuurlijke decoratiemateriaal in diverse kleuren aanwezig. Dus dat gaat zeker lukken!

De workshop is inclusief materiaal, accessoires, drank en een hapje. Eventueel kan de workshop ook gereserveerd worden in combinatie met een high tea. Informeer bij ons naar de prijzen. 

 

Groepen 

Groepen vanaf 20 personen kunnen kiezen voor een rondleiding bij het bedrijf Decoratietakken Knoops. Het is ook mogelijk een workshop te reserveren op u eigen locatie, zodat we naar u toe komen, of op een zelfgekozen tijdstip in overleg.

Heeft u interesse of vragen over de workshop, stuur een mailtje naar info@decoratietakken.nl

Onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en de datum (naar uw keuze) Of neem contact op over de mogelijkheden met onze Styliste Loes 0631386214   

2687 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Top!”

Jeroen Diks

Ede (Nederland), 29-7-2021

Ziet er erg mooi uit

“Professioneel! ”

U.m. vd Akker

(Nederland), 29-7-2021

Goede communicatie en snelle levering!