Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Wensboom

Bent u opzoek naar een sfeervolle wensboom voor binnen of buiten? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wensbomen uit ons assortiment worden gemaakt van hout schijven of stammen met daarop onze prachtige decoratietakken.

 

Wensboom met wensschijfjes

 

De bomen kunnen worden gebruikt als wensbomen door er wensschijfjes in te hangen, harstikke leuk bij u thuis of bijvoorbeeld op een feest of bruiloft. Een andere manier om de wensbomen als decoratie te gebruiken, hiermee creëert u een natuurlijke maar toch mooie sfeer.

De wensbomen worden bij ons op verschillende manieren gemaakt, met verschillende houtsoorten. Door verschil in houtsoort vindt u in de webshop wensbomen in verschillende kleuren.

 

Verschillende houtsoorten in de wensbomen:

 

• Wilgen hout, natuurlijk

• Wilgen hout, brocant

• Hazelaars

 

Geverfde of luxe wensboom

 

Wensbomen zijn bij ons ook verkrijgbaar in de kleur wit, hierbij wordt de hele wensboom wit geverfd. Naast wit geverfde wensbomen kunt u op de website ook luxe wensbomen bestellen. Deze zijn wit geverfd en gedecoreerd met zilveren glitters. Ook deze wensbomen kunnen gecombineerd worden met wenskaarten of wensschijfjes. Het witte geeft een minder natuurlijk effect, maar juist een feestelijk effect.

 

Champagne wensbomen

 

Een bijzondere decoratie boom is de champagne boom. Dit is een boom gemaakt van decoratie takken met daaraan haakjes waaraan champagne glazen kunnen worden bevestigd. Deze champagne boom word vaak gebruikt bij receptie. Er zijn verschillende decoratietakken voor deze boom mogelijk, u kunt deze variaties vinden op de site. Deze wensbomen zijn bevestigd aan een metalen voet.

 

Wenskaartjes

 

Om de decoratie boom als wensboom te gebruiken kunt u bij ons verschillende wenskaartjes bestellen. Van hout of van karton. Hierop kunnen wensen worden geschreven met pen of eventueel met krijt voor op de met  schoolbordverf geverfde wenschijfjes.

Voor vragen over manier van gebruik of andere dingen kunt u mailen naar: info@decoratietakken.nl

 

874 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Prima service! ”

Cs Jonker

Beverwijk (Nederland), 2-4-2020

Mooie takken, snel geleverd, in nette verpakking.

“Prettig zaken doen”

T van der Wolf

Oirschot (Nederland), 2-4-2020

Nadat ik zelf de verkeerde keuze had gemaakt in de webshop ben ik ter plaatse gaan ruilen. Ik vond dat waar ik naar op zoek was, de keuze was reuze, maar ik hoefde ook nog eens het prijsverschil niet bij te betalen. Overigens was het bestelde er keurig op tijd en netjes verpakt. Een aanrader als je naar dergelijke artikelen op zoek bent.