Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Voorjaardecoratie & Paasmaterialen

Ben je op zoek naar leuke decoraties om uw huis of bedrijf in een vrolijke voorjaarsfeer te brengen?

   

 

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het opvrolijken van uw tafel, venster, gang of aan muur. Ga je toch liever zelf aan de slag? Leuk! Snuffel gerust door de volledige webshop, want er zijn diverse materialen verkrijgbaar. Laat u inspireren door onze voorbeelden. Er is voldoende te vinden om uw creatieve geest op te wekken. Veel plezier en succes!

Voorjaars- en paasdecoraties

Het voorjaar is weer in zicht en wat is dat een mooie gelegenheid om de voorjaarssfeer in uw interieur te brengen. Zo bieden we vele diverse mogelijkheden voor Pasen aan, waaronder kransen, vogelnestjes en etagères.

Onze producten bevatten natuurlijk decoratiemateriaal, dat opgevuld is met mooie zijde bloemen. Door het gebruik van zijde bloemen kunt u extra lang genieten van de decoratie en eventueel elk jaar opnieuw. Uiteraard zijn onze producten ook geschikt als cadeautje. Neem gerust een kijkje tussen alle mooie creaties, die we voor u te bieden hebben.

Voorjaarsmaterialen

Ben u toch liever zelf bezig met het maken van een paasdecoratie? Creatief! Dan bieden wij een groot assortiment aan van materialen om zelf aan de slag te gaan. Hierdoor zal je een uniek paasstuk in huis hebben staan.

Ook bent u bij ons aan het goede adres voor de basismaterialen, waarbij u aan takken kunt denken. Zo hebben we mooie paastakken in vele maten, die samen met het voorjaarsmateriaal een uitstekende decoratie zijn. Daarnaast hebben we ook andere takken, verkrijgbaar in wit en naturel, die erg passend zijn bij het jaargetijde. Snuffel gerust tussen alle mogelijkheden en kijk ook verder in onze webshop.

 

 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Mooie producten & fijne communicatie”

Perfect: mijn houtschijven zijn prachtig! Toen ik zag dat er een paar stuks miste in de levering, werd dat vriendelijk en snel gecorrigeerd. Nu ga ik genieten van het decoreren op mijn tuin-bruiloft! Dank je wel!

Cecilia

Duiven (Nederland), 13-06-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuning nog mooier dan op de foto's.

Anita

Egmond aan zee (Nederland), 12-06-2024